Komentarze I i II Liga (7.03-9.03)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
does.not.matter
- Kontakt:
-
Derles(RTS)
od roku gdzies obie strony bardzo chcialy zerwania tego ukladu bo RTS i KKS za soba nigdy nie przepadali, tyle w koncu sie skonczylo i bardzo dobrze,speed pisze:Tak jak powyżej pytanko : jaka przyczyna odstąpienia od układu?? (który moim zdaniem tylko polepszał widowisko na meczach obu tych druzyn poprzez ilosc gosci wpuszczanych-prywatna opinia) ...
przyczyny to chyba cisnienie Lecha na Ruch i Ruchu na Lecha a nam pozostalo tylko jedno opowiedziec sie za naszymi bracmi z Chorzowa tak ja to odbieram innych przyczyn chyba nie ma
co do biletow to faktycznie zwracam honor nie wiedzialem ze ten system tak dziala
-
Legioholic
w tym temacie juz chyba wszystkie nasze liczby byly podane ale najblizej prawdy jest liczba 2 tysiecy ktora podali na LL ludzie na ten mecz zjechali sie z calej Polski chyba wszystkie Fc obecne tego dnia. 2 oprawy racowisko z 50 rac i okazjonalna urodzinowa sektorowka "Turysci" podswietlana stroboskopami.
-
Pablo Escobar
Skoro wiesz,to czemu nie napiszesz,tylko robisz wstawke i udajesz wielce kumategolitar pisze:Derles inne przyczyny też były i to chyba nawet ważniejsze.
Wyprzedzając Twoją odpowiedź dodam,że skoro nie są to sprawy na ogólnopolskie forum,to nie zaśmiecaj tematu nic nie wnoszącym do niego postem
A jak już coś masz do napisania w danym temacie,to napisz "co i jak",ale do końca.
tak w kwestii formalnej nie zapominaj o karnetowiczach!!Guzi pisze:Derles... znamy sie nie od dzis ale nie moge ci przyznac racji niestety. Od poprzedniej rundy mamy na Widzewie system ktory dokladnie wylicza ile biletow zostalo sprzedanych. Jest on czynny do 75minuty meczu na ktory sa sprzedawane bilety. Odswieza sie co chwile gdy tylko gostek w kasie wprowadzi sprzedaz biletu. (Rozmawialem na ten temat ze Swiatczakiem jak bylem na Odrze)
Nie badzmy jak LKS i nie siejmy propagandy ilu to nas nie bylo bo na serio wystawimy sie tylko na smiech. Przyznajmy ze sprzedalismy 4478 biletow. Dajmy na to niech 1000 osob weszlo za friko (nie mow mi ze takich nie ma bo sam widzialem 2 tygodnie temu jak w lape cieciom dawali) wiec da to nam 5500 naszych kibicow. Jesli dodamy 2000 Pyrow. To liczba 7500 jest jak najbardziej prawidlowa i taka ukazuje sie serwisach internetowych i taka tez bedzie w gazetach.
Zarzad zajebal wysokie ceny i nie bylo kompletu. Pewnie gdyby byly normalne to naszych byloby 6300 + 1000 wchodzacych za free + 2000 pyrow.
Mam nadzieje ze skonczy to dyskusje z bezdomnymi na temat frekwencji.
bo oni z tego co mi sie zdaje w tej rozpisce ujeci nie sa...
Merfi... sa ujeci. Od liczby sprzedanych wejsciowek musisz odjac 1252 sprzedanych karnetow. Czyli biletowcow na wczorajszym meczu bylo:MuRPhY pisze:tak w kwestii formalnej nie zapominaj o karnetowiczach!!Guzi pisze:Derles... znamy sie nie od dzis ale nie moge ci przyznac racji niestety. Od poprzedniej rundy mamy na Widzewie system ktory dokladnie wylicza ile biletow zostalo sprzedanych. Jest on czynny do 75minuty meczu na ktory sa sprzedawane bilety. Odswieza sie co chwile gdy tylko gostek w kasie wprowadzi sprzedaz biletu. (Rozmawialem na ten temat ze Swiatczakiem jak bylem na Odrze)
Nie badzmy jak LKS i nie siejmy propagandy ilu to nas nie bylo bo na serio wystawimy sie tylko na smiech. Przyznajmy ze sprzedalismy 4478 biletow. Dajmy na to niech 1000 osob weszlo za friko (nie mow mi ze takich nie ma bo sam widzialem 2 tygodnie temu jak w lape cieciom dawali) wiec da to nam 5500 naszych kibicow. Jesli dodamy 2000 Pyrow. To liczba 7500 jest jak najbardziej prawidlowa i taka ukazuje sie serwisach internetowych i taka tez bedzie w gazetach.
Zarzad zajebal wysokie ceny i nie bylo kompletu. Pewnie gdyby byly normalne to naszych byloby 6300 + 1000 wchodzacych za free + 2000 pyrow.
Mam nadzieje ze skonczy to dyskusje z bezdomnymi na temat frekwencji.
bo oni z tego co mi sie zdaje w tej rozpisce ujeci nie sa...
4478-1252 = 3226.
Tak jak mowilem rozmawialem ze Swiatczakiem i pytalem sie czemu w systemie nie podzielili kolorami:
-zielony karnety
-niebieski bilety
-szary wolne
-czerwony niedostepne.
To mi powiedzial ze bedzie to zmienione ale od nowej rundy, bo wtedy tez ma wejsc zupelnie nowy system komputerowy dystrybucji biletow.
PS. Wejdz sobie w sprzedaz biletow na Polonie Bytom w systemie.... nie powiesz mi ze juz 1600biletow poszlo.... to w takim wypadku gdzie sa karnety.... one sa uwzglednione juz.
-
Legioholic
Absorbując do śpiewu kibców Motoru w Płocku "Jesteśmy u siebie"
http://i32.tinypic.com/2h6wpih.jpg
Motoru jakieś 400 osób ale sami napiszą jak wrócą
http://i32.tinypic.com/2h6wpih.jpg
Motoru jakieś 400 osób ale sami napiszą jak wrócą
-
Legioholic
-
Fighting Dragon Tokyo
-
NajwiększyHooliganWPolsce
-
Fighting Dragon Tokyo
Tylko komu praktycznie kibicuje te 1.500.000 milionowe miasto? Według mnie Polonia jak na swój potencjał w przyzwoitej liczbie i ładnie się zaprezentowali.kiwa jako tako pisze:Co taka cienizna na Polonii W.???
Ponad półtora milionowe miasto, a na wyjeździe do pobliskiej Łomzy na derby Mazowsza ok. 150 osób.
Dla porównania Łomży było w Wawie 300. Rozumiem, że przewaga Legii itd. , ale moim zdaniem słabo.
Lechia udowadnia od dluzszego czasu swoja sile na Pomorzu. Arka na tym terenie ostatnio ma niewiele do powiedzenia.
Ciekawe kiedy uslyszymy jakas relacje Arki o klepaniu Lechii...
No nie powiem zabawy tam macie co nie miara.
Z uwaga bede sie przysluchiwal doniesien z najciekawszego na te chwile "polnocnego frontu".
Ciekawe kiedy uslyszymy jakas relacje Arki o klepaniu Lechii...
No nie powiem zabawy tam macie co nie miara.
Z uwaga bede sie przysluchiwal doniesien z najciekawszego na te chwile "polnocnego frontu".
Wymogi licencyjne PZPN bodajże. Pozatym klatka w Jastrzębiu była tuż przy głównej bramie stadionu i jak przyjechała tam jakaś ekipa to brama główna była zamknięta.Fighting Dragon Tokyo pisze:Dlaczego GKS Jastrzębie miało młyn gdzie zawsze zasiadali goście?
Jak jastrzębianom dopingowało się z nowego miejsca ???