Komentarze I i II Liga (7.03-9.03)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze I i II Liga (7.03-9.03)
Wisła Kraków - GKS Bełchatów 9.03 17:00
Zagłębie Lubin - Odra Wodzisław Śląski 8.03, 18:00
Widzew Łódź - Lech Poznań 7.03 19:00
Korona Kielce - Ruch Chorzów 8.03 20:15
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Polonia Bytom 8.03 16:00
Zagłębie Sosnowiec - Legia Warszawa 7.03 20:00
Górnik Zabrze - Jagiellonia Białystok 8.03 16:00
Łódzki KS - Cracovia 8.03 16:00
ŁKS Łomża - Polonia Warszawa 8.03 14:00
GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) - Odra Opole 8.03 16:30[/b]
Wisła Płock - Motor Lublin 8.03 17:00
Piast Gliwice - Lechia Gdańsk 9.03 14:40
Tur Turek - Warta Poznań 9.03 11:00
Arka Gdynia - Podbeskidzie Bielsko-Biała 8.03 17:00
Stal Stalowa Wola - Pelikan Łowicz 8.03 14:00
Śląsk Wrocław - Kmita Zabierzów 8.03 18:30
Znicz Pruszków - GKS Katowice 9.03 12:00
Zagłębie Lubin - Odra Wodzisław Śląski 8.03, 18:00
Widzew Łódź - Lech Poznań 7.03 19:00
Korona Kielce - Ruch Chorzów 8.03 20:15
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Polonia Bytom 8.03 16:00
Zagłębie Sosnowiec - Legia Warszawa 7.03 20:00
Górnik Zabrze - Jagiellonia Białystok 8.03 16:00
Łódzki KS - Cracovia 8.03 16:00
ŁKS Łomża - Polonia Warszawa 8.03 14:00
GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) - Odra Opole 8.03 16:30[/b]
Wisła Płock - Motor Lublin 8.03 17:00
Piast Gliwice - Lechia Gdańsk 9.03 14:40
Tur Turek - Warta Poznań 9.03 11:00
Arka Gdynia - Podbeskidzie Bielsko-Biała 8.03 17:00
Stal Stalowa Wola - Pelikan Łowicz 8.03 14:00
Śląsk Wrocław - Kmita Zabierzów 8.03 18:30
Znicz Pruszków - GKS Katowice 9.03 12:00
-
-
-
tak wiem macie gorzej. i pewnie w poprzedni weekend przed lechem mieliscie trzy wyjazdy a my tylko dwa. finansowo na polesiu macie pewnie eldorado ale u nas niestety nie wszystkich stac na takie wydatki.
edytuje zeby nie zasmiecac zbedna dyskusja z tym podemna. mnie chlopie akurat na takie wydatki stac wiec nie mam powodu do placzu ale sa ludzie ktorzy sie jeszcze ucza i nie pracuja i moga miec problem z kolowaniem 50zl co tydzien a przez plot nie da rady sie wbic (wiem trudno to zrozumiec ale to jednak mozliwe). nie odpisuj bo pewnie i tak nic wnoszacego do tematu bys nie napisal.
edytuje zeby nie zasmiecac zbedna dyskusja z tym podemna. mnie chlopie akurat na takie wydatki stac wiec nie mam powodu do placzu ale sa ludzie ktorzy sie jeszcze ucza i nie pracuja i moga miec problem z kolowaniem 50zl co tydzien a przez plot nie da rady sie wbic (wiem trudno to zrozumiec ale to jednak mozliwe). nie odpisuj bo pewnie i tak nic wnoszacego do tematu bys nie napisal.
Ostatnio zmieniony 07.03.2008, 21:13 przez misza, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
Ale na najlepsze miejsca?avantgarde pisze:misza pisze:na widzewie dzialacze bankowcy dojebali najtansze bilety na lecha i legie po 40zl (kilkaset) a reszta od 50zl w gore pozbawiajac mozliwosci obejrzenia tych meczykow na zywo wielu osobom.
W Poznaniu bilety na mecz z Wisłą Kraków są po 75 zł ...
A nawet jak nie to to wynik tego ze stadion jest w pzebudowie jest malo miejsci poszlo tyle karnetow.. prawo rynku, zarzad i tak ma pewnosc ze bedzie komplet wiec rzuca ceny jakie chce..
Chłodny komentator
-
Bilety ulgowe kosztują 40 zł, później są po 55zł i 75zł... I to nie jest spowodowane tym że jest stadion w przebudowie bo np na Lech - Legia były takie sameChłodny komentator pisze:Ale na najlepsze miejsca?avantgarde pisze:misza pisze:na widzewie dzialacze bankowcy dojebali najtansze bilety na lecha i legie po 40zl (kilkaset) a reszta od 50zl w gore pozbawiajac mozliwosci obejrzenia tych meczykow na zywo wielu osobom.
W Poznaniu bilety na mecz z Wisłą Kraków są po 75 zł ...
A nawet jak nie to to wynik tego ze stadion jest w pzebudowie jest malo miejsci poszlo tyle karnetow.. prawo rynku, zarzad i tak ma pewnosc ze bedzie komplet wiec rzuca ceny jakie chce..

-
ja tam obejrzalem te filmiki z meczu i po pierwsze,dlaczego pol trybuny glownej na Widzewie bylo pustej?ograniczenia,czy widmo pewnej degradacji zatrzymalo kiboli w domach?oprawy-mi sie wyadaje ze w RTS-ie w ich przygotowanie jest zamieszany jakis student matematyki,najpierw slynna przekombinowana"na szachownicy zycia" teraz puzzle z ktorych polowa stadionu nie zdawala sobie sprawy drac sie"dlaczego k....krzywo herby ukladacie!" przekombinowane to wszystko
pzdr

rangers till the river boyne is dry
-
Zajeli cała Niciarke wiec wnioskuje ze cos ze 2 koła.
Oprawy z jednej i drugiej strony ZAJEBISTE! Nic wiecej do dodania....naprawde takie cos cieszy oko!! I moim (podkreslam moim) zdaniem obie ekipy pokazały ze wtym momencie w ultrasce sa nr 1. Kartoniada Lecha na wyjezdzie...kozak...mimo tego ze nie wyszlo dokladnie ale przeciez chyba nie mieliscie zbytnio czasu prze dmeczem zeby to rozplanowac,poukladac?....aha i jedno pytanko..co to za nutka ktora spiewacie?? tu ja slychac... http://pl.youtube.com/watch?v=9ECScfBEO08 ??
Oprawy z jednej i drugiej strony ZAJEBISTE! Nic wiecej do dodania....naprawde takie cos cieszy oko!! I moim (podkreslam moim) zdaniem obie ekipy pokazały ze wtym momencie w ultrasce sa nr 1. Kartoniada Lecha na wyjezdzie...kozak...mimo tego ze nie wyszlo dokladnie ale przeciez chyba nie mieliscie zbytnio czasu prze dmeczem zeby to rozplanowac,poukladac?....aha i jedno pytanko..co to za nutka ktora spiewacie?? tu ja slychac... http://pl.youtube.com/watch?v=9ECScfBEO08 ??
Ostatnio zmieniony 07.03.2008, 23:39 przez speed, łącznie zmieniany 1 raz.
TYLKO WISŁA
-
-
jesli chodzi ci o kryta na widzewie to jesli sie nie myle dwa sektory sa dla vipow i nie sa na nie sprzedawane bilety a na reszte bilety byly po 140zl.nisc_PL pisze:ja tam obejrzalem te filmiki z meczu i po pierwsze,dlaczego pol trybuny glownej na Widzewie bylo pustej?ograniczenia,czy widmo pewnej degradacji zatrzymalo kiboli w domach?oprawy-mi sie wyadaje ze w RTS-ie w ich przygotowanie jest zamieszany jakis student matematyki,najpierw slynna przekombinowana"na szachownicy zycia" teraz puzzle z ktorych polowa stadionu nie zdawala sobie sprawy drac sie"dlaczego k....krzywo herby ukladacie!" przekombinowane to wszystkopzdr
-
rozumiem ze zartujesz sobie??nisc_PL pisze:ja tam obejrzalem te filmiki z meczu i po pierwsze,dlaczego pol trybuny glownej na Widzewie bylo pustej?ograniczenia,czy widmo pewnej degradacji zatrzymalo kiboli w domach?oprawy-mi sie wyadaje ze w RTS-ie w ich przygotowanie jest zamieszany jakis student matematyki,najpierw slynna przekombinowana"na szachownicy zycia" teraz puzzle z ktorych polowa stadionu nie zdawala sobie sprawy drac sie"dlaczego k....krzywo herby ukladacie!" przekombinowane to wszystkopzdr
dla nas dzisiajsza oprawa byla wielkiem wyzawaniem, bylo to strasznie trudno zrobic ale wyszlo idealnie tak jak chcielismy, dla mnie to jest po prostu mistrzostwo swiata
jesli chodzi o pustki na stadnionie to nasz smieszny zarzad podjal decyzje ze bilety na mecze z Lechem i Legia beda drozsze na kazdy sektor o 100% i tak pod zegar 40zl, na prosta 50zl na kryta 140zl
w obecniej sytuacji kiedy to jestesmy na 15 miejscu i do tego jeszcze informacja o degradacji to i tak jestem w szoku ze tyle ludzi bylo na dzisiejszym spotkaniu na prostej malo brakowalo do komletu zegar pelny, kryta juz spore pustki
-
U Was nawet jak są pustki , to to nie są prawdziwe pustki , tylko prawie komplet , jak z Wami w ogóle mozna o czymkolwiek dywagowac?Derles(RTS) pisze:rozumiem ze zartujesz sobie??nisc_PL pisze:ja tam obejrzalem te filmiki z meczu i po pierwsze,dlaczego pol trybuny glownej na Widzewie bylo pustej?ograniczenia,czy widmo pewnej degradacji zatrzymalo kiboli w domach?oprawy-mi sie wyadaje ze w RTS-ie w ich przygotowanie jest zamieszany jakis student matematyki,najpierw slynna przekombinowana"na szachownicy zycia" teraz puzzle z ktorych polowa stadionu nie zdawala sobie sprawy drac sie"dlaczego k....krzywo herby ukladacie!" przekombinowane to wszystkopzdr
dla nas dzisiajsza oprawa byla wielkiem wyzawaniem, bylo to strasznie trudno zrobic ale wyszlo idealnie tak jak chcielismy, dla mnie to jest po prostu mistrzostwo swiata
jesli chodzi o pustki na stadnionie to nasz smieszny zarzad podjal decyzje ze bilety na mecze z Lechem i Legia beda drozsze na kazdy sektor o 100% i tak pod zegar 40zl, na prosta 50zl na kryta 140zl
w obecniej sytuacji kiedy to jestesmy na 15 miejscu i do tego jeszcze informacja o degradacji to i tak jestem w szoku ze tyle ludzi bylo na dzisiejszym spotkaniu na prostej malo brakowalo do komletu zegar pelny, kryta juz spore pustki
Ciągle się do nas dopierdalacie o coś , a sami kłamiecie w żywe oczy.
-
-
Trzeba przyznać, że oprawa Widzewa dość ciekawa i pomysłowa.
W ostatnich kolejkach można zauważyć, że na stadiony powracają race - ciekawe tylko jak długo leśne dziady wytrzymają z brakiem kar, bo przecież za coś muszą sobie sfinansować wyjazdy na Euro skoro bilety sobie już pozałatwiali, a mecze takie jak Derby w Chorzowie, czy ten na Widzewie mogą być dla nich wspaniałym pretekstem ...
W ostatnich kolejkach można zauważyć, że na stadiony powracają race - ciekawe tylko jak długo leśne dziady wytrzymają z brakiem kar, bo przecież za coś muszą sobie sfinansować wyjazdy na Euro skoro bilety sobie już pozałatwiali, a mecze takie jak Derby w Chorzowie, czy ten na Widzewie mogą być dla nich wspaniałym pretekstem ...
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
dno pisze:O niczym , 6200 biletow w sprzedaży , 1500 z hakiem nie sprzedane plus 1600 karnetów , zobaczymy jaką podacie frekwencje , najpewniej podacie jutro po naszym meczu z Cracovią...
Czekamy na zdjęcia prostej

a skad Ty mozesz wiedziec ile biletow u nas poszlo?? bo jesli z:
[link] to gratuluje bo w dniu meczu juz liczby sprzedanych biletow nie sa uaktualniane

fotki prostej, narazie takie znalazlem:
http://www.widzewtomy.net/index.php?opt ... Itemid=122
-
- ostatnie ostrzeżenie
Derles mimo wszystko cos wam nie wyszlo? zobacz na sektor pod zegarem i powiedz mi co tam ma byc .Bo ja widze , ze tam jest chaos.Nie czepiam sie tylko piszse to co zauwazylem
http://www.ko1foto.fora.pl/sezon-2007-2 ... an,38.html
"ja zyje jak chce ja nic nie musze dlatego mam czysta dusze"
-
Frekwencja jest jaka jest,mysle ze srednia na koniec bedziemy miec w okolicach 7 tysiecy,to jest slaba liczba,ale nie tragiczna.dno pisze:O niczym , 6200 biletow w sprzedaży , 1500 z hakiem nie sprzedane plus 1600 karnetów , zobaczymy jaką podacie frekwencje , najpewniej podacie jutro po naszym meczu z Cracovią...
Wazne ze u nas frekwencja jest wyzsza niz u was od dobrych 20 lat.
Oczywisccie zdaje sobie sprawe,ze wszystkie gazety sa przeciwko wam,prezesi tez wam zanizaja liczbe,3/4 wchodzi bez biletów i w sumie jest was zawsze dwa razy wiecej niz podaja media...ale pozostane przy faktach

z cracovia pewnie bedzie was miniumum 9 klocków,ale oficjalnie 4-5 tysi...tym razem oficjalne ograniczenie pojemnosci do 5 tysiecy,a chetnych jest ZNOWU cztery razy tyle

-
Sprawdz to1908 pisze:Derles mimo wszystko cos wam nie wyszlo? zobacz na sektor pod zegarem i powiedz mi co tam ma byc .Bo ja widze , ze tam jest chaos.Nie czepiam sie tylko piszse to co zauwazylem

http://pl.youtube.com/watch?v=3hz7fA6f6VA - "życiowa układanka spoczywa w waszych rękach, by Widzew był Widzewem i każdy przed nim pękał!"
-
Derles-wyobraz sobie ale własnie dziś śledziłem tą stronkę i liczby były uaktualniane nawet juz w czasie trwania meczu , więc wciskaj kit komu innemu.Wiem że i tak jutro w "Wyborczej" przeczytam że było z 2 tysie więcej niż naprawdę.Derdzik działa
1908-akurat taki był zamysł tej oprawy i trzeba przyzanc Widzewiakom że była zajebista , obejrzyj sobie filmik.

1908-akurat taki był zamysł tej oprawy i trzeba przyzanc Widzewiakom że była zajebista , obejrzyj sobie filmik.
-
- ostatnie ostrzeżenie
to widocznie autor z tego forum nie wrzucil wszystkich zdjec z tej oprawy 
po obejrzeniu filmu z tej oprawy przyznaje , ze pomysl fajny

po obejrzeniu filmu z tej oprawy przyznaje , ze pomysl fajny
Ostatnio zmieniony 08.03.2008, 01:10 przez 1908, łącznie zmieniany 1 raz.
"ja zyje jak chce ja nic nie musze dlatego mam czysta dusze"
-
Tak KijuKiju pisze:Frekwencja jest jaka jest,mysle ze srednia na koniec bedziemy miec w okolicach 7 tysiecy,to jest slaba liczba,ale nie tragiczna.dno pisze:O niczym , 6200 biletow w sprzedaży , 1500 z hakiem nie sprzedane plus 1600 karnetów , zobaczymy jaką podacie frekwencje , najpewniej podacie jutro po naszym meczu z Cracovią...
Wazne ze u nas frekwencja jest wyzsza niz u was od dobrych 20 lat.
Oczywisccie zdaje sobie sprawe,ze wszystkie gazety sa przeciwko wam,prezesi tez wam zanizaja liczbe,3/4 wchodzi bez biletów i w sumie jest was zawsze dwa razy wiecej niz podaja media...ale pozostane przy faktach![]()
z cracovia pewnie bedzie was miniumum 9 klocków,ale oficjalnie 4-5 tysi...tym razem oficjalne ograniczenie pojemnosci do 5 tysiecy,a chetnych jest ZNOWU cztery razy tyle

Będziecie miec 7 tysi z wyliczanki "wyborczej"
A u nas wszyscy wchodzą za darmo , u Was nie i dlatego wyjebali plot dookoła stadionu jak w więzieniu , Wasi działacze są zajebisci i dlatego jebnęli na Lecha ceny z kosmosu , pewnie sami to z nimi ustaliliście , ale zadziałaliście bo obniżyli goscią chociaż ceny , nie ma to jak miec cos do powiedzenia w swoim klubie

Nie chcę się z Wami spierac o frekwencje , ale jak to możliwe żeby miec srednią 7 tysięcy jak na Lechu jest góra 6 , na Odrze z 4,5?
-
dno Twoj nick jest bardzo adekwatny to Twoich wypowiedzi
staralismy sie o obnizenie cen biletow dla gosci bo Lech 2 razy z rzedu dla nam tyle biletow ile chcielismy po 15zl w dodatku dal nam czesc trybuny krytej na ktora bilety normalnie sa po 35zl
wypadalo honorowo dac Lechowi bilety tansze niz poczatkowo byly przewidziane po 40zl uadalo sie zejsc do 25zl
tyle w temacie Twojej ulubionej frekwencji
staralismy sie o obnizenie cen biletow dla gosci bo Lech 2 razy z rzedu dla nam tyle biletow ile chcielismy po 15zl w dodatku dal nam czesc trybuny krytej na ktora bilety normalnie sa po 35zl
wypadalo honorowo dac Lechowi bilety tansze niz poczatkowo byly przewidziane po 40zl uadalo sie zejsc do 25zl
tyle w temacie Twojej ulubionej frekwencji
Ostatnio zmieniony 08.03.2008, 01:35 przez Derles(RTS), łącznie zmieniany 1 raz.