No sorry stary wy nas tak szanujecie a my wam tak nieładnie odpłacamy Ładne koszulki na derby z Górnikiem w tle na waszym forum wymyślacie piękne zdrobniałe okreśenia kibiców z Zabrza jest mi głupio za te R-ki moze zmiencie nazwę na Oberschlesien "O" wam nikt nie odwróci
Moim zdaniem zadymy na stadionach to już nie te czasy! Tylko ulica sie teraz liczy!
Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!
Wyluzujcie wszyscy z tą wielotysięczną frekwencją na śląskim w zamierzchłych czasach. Na takich meczach bywała nawet moja mama (a piłką wogóle się nie interesowała) razem z 90% załogi zakładu pracy. Za komuny nic nie było, a jak przyjeżdzała taka Barca czy Fiorentina to to było wieeelkie halo. Kawał nieosiągalnej normalnie rozrywki. Przez moment ludziom uczestniczącym w takim meczu wydawało się że żyją w normalnym kraju, a nie w totalitaryźmie za żelazną kurtyną. Do tego nasi grali nieźle i dawało to jakieś szanse na pokonanie tuzów europejskiej piłki. Procent kibiców w obecnym tego słowa znaczeniu był mizerny w tych 80 tys ludzi. To było po prostu wyjątkowe show na które szła cała aglomeracja. Wszystko co żyło
Ostatnio zmieniony 27.02.2008, 21:59 przez Łupaszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam pytanie z czystej ciekawości....w pierwszych info wogole o tym meczu była mowa o mniejszej liczbie kibiców..ztego co pamietam prawie całą prosta to miałbyc bufor..teraz widze ze 41tys jest aktualna liczbą....mogłby ktoś na tej fotce zaznaczyć/przedstawic mi na ktorych setkorach będa bufory i ktore sektory ma KSG...bo Ruch to wiem
...dzieki z gory
Fighting Dragon Tokyo pisze:Pytanie z ciekawości. Na te wielkie widowisko ekipy z Torunia dostały zaproszenie czy tylko jedna z nich (z tego co wiem są na przemian).
beda oby dwie ekipy... Tylko szkoda ze najprawdopodobniej z dala od siebie tzn w innych sektorach chyba ...
No ale co zrobic....
Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!
Po raz pierwszy w historii do monitorowania udających się na Stadion Śląski kibiców wykorzysta ukryte, miniaturowe kamery z wyłapującymi rozmowy mikrofonami kierunkowymi. Z informacji "Gazety" wynika, że zostaną one wpięte w ubrania nieumundurowanych policjantów, którzy wmieszają się w tłum szalikowców. -
Co to ma k**wa być??? to chyba jakieś spore przegięcie...
Co do tematu życzę wygranej Górnikowi...na boisku i poza nim
Pytanie do kibicow Gornika
Czy jadą z wami dziewczyny ?? bo z tego co wiadomo dziewczyny nie jezdza z wami na wyjazdy... no chyba ze to nie jest wyjazd ? :>
PGH1945CF pisze:Pytanie do kibicow Gornika
Czy jadą z wami dziewczyny ?? bo z tego co wiadomo dziewczyny nie jezdza z wami na wyjazdy... no chyba ze to nie jest wyjazd ? :>
Jadą.
czyli od tego meczu beda zabierane a kazde wyjazdy czy jest to tylko wyjatek na derby...
pomyśl troche jaką moga mieć kontrole nad kilkunastoma tysiącami ludzi O_o logiczne ze nie stali pod kasami i nie pilnowali żeby kobiety nie dostawały biletów.... ogromny procent to będą pikniki więc o co Ty sie pytasz.
a co wyjeżdżacie w niedziele z miasta i chcecie mieć wymówkę
..oczywiście żart
nie reprezentuję oficjalnego stanowiska Kibiców Górnika Zabrze, a jedynie swoje własne, prywatne poglądy.
tak, wszyscy wyjezdzaja przed waszym najazdem na dworzec tylko jedna osoba zostaje, bedzie was obserwowac i wysylac nam relacje swoja droga, zajebiscie bedzie jak wszyscy staniecie na dworcu i pospiewacie "Gliwice sa nasze" "Gliwice miastem zaboli" itp itd. Dobra spinka bedzie. Bez napinki oczywiscie
Ps. a po meczu, FC Gliwice bedzie pewnie bez napinki sie pytac dlaczego Piast nie robil akcji w ten dzien
Chciałem opisać jedną, moim zdaniem bardzo pozytywną akcję fanów Rudzkiej Torcidy.
Na moją prośbę o przekazanie 3 derbowych czapek KSG dla osób niepełnosprawnych udających się na mecz i kibicujących Górnikowi.( moi podopieczni) Chłopaki z Torcidy RSL zjawili się w Osrodku i każdemu z niepełnosprawnych kibiców KSG przekazali cały zestaw upominków (mp. czapka szal smycz Gazetki Górnika)
Ze swojej strony chciałem serdecznie podziękować, bo dawno Im nikt inny tyle radości nie sprawił. Szacun Panowie