Wydaje mi się ze chodzi o degradacje...Legioholic pisze:sory ze nie na temat ale co mialo na celu albo dlaczego zostala przeprowadzona ta akcja Widzewa?
Komentarze - I LIGA (22-24 Luty)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Legioholic
To kiedy przybicie Zgody/Ukladu z Kolejorzem?amigoksg pisze:Gornik Zabrze - Lech Poznan
widzow 20 000 (sprzedaly sie wszystkie bilety, w tym goscie).
W tej rundzie mamy pozwolenie na 18 000....
Nasz doping w pierwszej polowie b.dobry w drugiej zdecydowanie slabiej. Prezentujemy dwie oprawy poswięcone jubileuszowej zgodzie z Wisłoką Dębica 1988-2008.
Lecha ok 1500 osob (niedziela) dopinguja przez caly mecz, dobra oprawa z pasami i racami zgrana ekipa. Na tą chwile najlepsza jaka była w Zabrzu w przekroju tego sezonu.
Obie ekipy pozdrawiaja chorzowskiego Rucha parokrotnie:)
POZDROWIENIA DLA WISŁOKI !!!
-
CRACOVIA 1906
- ostatnie ostrzeżenie
-
kaczmarOKS
hm akcja Widzewa ok, ale nie rozumiem jednej rzeczy. po co wywieszanie tych transów np w Gdańsku czy Warszawie? Wiadomo, w Łodzi OK, w miastach koło Łodzi OK. Ale inne miasta? Rozumiem, są tam wasze fan cluby (bynajmniej tak podejrzewam) ale wieszanie takich transów w Gdańsku czy Wawie wygląda dziwnie.
-
MałolacikRKS
-
NajwiększyHooliganWPolsce
-
Morpheus05
Wspaniały opis. Niesamowita podróż. Chyba wszyscy jesteśmy pod wrażeniem.stefan25 pisze:są tu opisywane różne rzeczy wiec postanowiłem podzielić się moimi przeżyciami z weekendu.
jako że druga liga rusza dopiero za 2 tygodnie a meczowe ciśnienie daje się we znaki coraz mocniej postanowiłem zaliczyć mecz Cracovia - Polonia, Z Gdyni wyruszyłem w piątek po 23 na miejscu miałem być o 10:45. No właśnie miałem być... Na 60 km przed warszawą okazało że trakcja elektryczna jest zerwana, staliśmy w polu 1,5 h po czym szef pociągu postanowił że pojedziemy okrężną drogąw tedy poszedłem spać i obudziłem się w Iławie potem był Toruń w Warszawie Zach. byłem o 13 (chciałem wysiąść na centralnym i wracać do domu bo na mecz nie było szansy zdążyć ale co się potem okazało na centralnym się nie zatrzymał
) w Krk byłem po 18
po prawie 19h podróży
poszedłem coś zjeść potem zwiedzić miasto (oczywiście jak to na sobotnie wieczór przystało pełno ludzi) ja obserwowałem z ciekawości czy spotkam kogoś w barwach na mieście i spotkałem a właściwie to on spotkał mnie, koleś w szalu Pasów zbierał na szamę dla dziewczyny, okazało się że jest z Tych (Co za sytuacja jadę przez całą Polskę specjalnie na mecz, idę przez miasto w tłumie ludzi, i zaczepia mnie koleś "nie wiem czy wiesz dzisiaj był mecz Cracovii..." hehe pogadałem z nim 10 mini poszedłem dalej. powrót na szczęście bez problemów.
A tak na poważnie. Zastanów się co Ty chłopcze wypisujesz ?!
Co by było, gdyby KAŻDY chciał popisać się swoim kunsztem pisarskim z obździałej podróży pociągiem i walił smuty na forum ?!
Załóż sobie pamiętnik i tam sadź takie farmazony.
Ostatnio zmieniony 26.02.2008, 12:01 przez Morpheus05, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Morpheus05
-
Mario_Stomil
Witam
moze mi ktos powiedziec jakie wystepowaly hasla na oprawie lecha
chodzi mi o wszystkie odslony a konkretnie o tą czesc; http://www.lech.poznan.pl/pliki/galeria/73/36588.jpg
chodzi mi o wszystkie odslony a konkretnie o tą czesc; http://www.lech.poznan.pl/pliki/galeria/73/36588.jpg
-
krzychu_1922
Mario_Stomil pisze:Witam
"Zamiast słów miejsce w głębi serca."
Trans "Zamiast słów miejsce w głębi serc" + sektorówka "Ultras".Mario_Stomil pisze:Witam
Nastepnie pasy z napisem "Kolejorz" oraz kolejowymi skrzydłami.
EDIT: Krzychu_1922 mnie wyprzedził.
Ostatnio zmieniony 26.02.2008, 21:06 przez LFK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
milan club polonia
to foto Ci powinno wyjaśnićdrA pisze:Podbijam ...drA pisze:O co chodzi z transparentem Legii na meczu w Grodzisku "JLB - KACZY Czekamy"?
http://legia.tv/photos08j/08polska_kazachstan1_f52.jpg
-
(J)TylkoTy
Byłeś na meczu?Szejk pisze:Wisła pozdrawiała Lechię, jak i Śląska i Unię.
A może wszystkie zgody Wisły mieszczą sie w "Lechia Gdańsk"?
Jakoś wyglądało na to,ze jedyną zgoda Wisły jest Lechia bo reszty zapomnieli po drodze pozdrowić.
A mówienie,że to nie była prowokacja ze strony Wisły to cholernie wielkie mijanie się z prawdą.
O przepraszam - pod koniec meczu było słyszalne coś o Śląsku i Unii, ale oczywiście bez żadnej reakcji z naszej strony.disnemar pisze:Byłeś na meczu?Szejk pisze:Wisła pozdrawiała Lechię, jak i Śląska i Unię.
A może wszystkie zgody Wisły mieszczą sie w "Lechia Gdańsk"?
Jakoś wyglądało na to,ze jedyną zgoda Wisły jest Lechia bo reszty zapomnieli po drodze pozdrowić.
A mówienie,że to nie była prowokacja ze strony Wisły to cholernie wielkie mijanie się z prawdą.
Ale żeby stać cicho przez pierwsze 15-20 minut i swoje śpiewy rozpocząć od Lechii, a potem przez 2/3 dopingu zapodawać o gdańszczanach - BANALNA PROWOKACJA.
Dobrze, że jeszcze niektórzy Wiślacy mają własne zdanie.
Nie wiem czy ktoś w natłoku tej zażartej dyskusji wspomniał. Jeśli nie to ja to zrobię. Nas wczoraj w Białymstoku 110 czy 120 osób w tym po parę osób ze Śląska i Lechii.
Trzeba było wczesniej tu pisać że pozdrawianie swojej zgody to frajerstwo to byśmy się zastanowili a tak to cóż, kolejny frajerski nume w naszym wykonaniu.
Przepraszamy.
Trzeba było wczesniej tu pisać że pozdrawianie swojej zgody to frajerstwo to byśmy się zastanowili a tak to cóż, kolejny frajerski nume w naszym wykonaniu.
Przepraszamy.
nie bylem na tym meczu
ale jesli rzeczywiscie Wisła specjalnie zaczyna doping od pozdrowien LG, i krzyczy to najczesciej, spiewy na LG są slyszane czesciej niz na WKS to jest to prowokacja ktora nie powinna sie zdarzyc ze wzgląd na dawną zgode. przeciez kontakty miedzy ludzmi nie wygasły prawda?
pozdrawianie LG na Jadze przez Wisłe - ok! nie ma problemu, tutaj ludziom chodzi o próbe prowokacji a nie o skandowanie LG
jesli tak nie bylo ze Wisla pozdrawiala LG duzo czesciej niz inne zgody i jesli nie zaczela swojego dopingu od Lechii, to znaczy ze tu kibice z Jagii cos kręcą albo są przewrażliwieni i wtedy moj post jest w tym temacie zbedny bo w takim przypadku Wisla sie zachowala wporzadku.
ale jesli rzeczywiscie Wisła specjalnie zaczyna doping od pozdrowien LG, i krzyczy to najczesciej, spiewy na LG są slyszane czesciej niz na WKS to jest to prowokacja ktora nie powinna sie zdarzyc ze wzgląd na dawną zgode. przeciez kontakty miedzy ludzmi nie wygasły prawda?
pozdrawianie LG na Jadze przez Wisłe - ok! nie ma problemu, tutaj ludziom chodzi o próbe prowokacji a nie o skandowanie LG
jesli tak nie bylo ze Wisla pozdrawiala LG duzo czesciej niz inne zgody i jesli nie zaczela swojego dopingu od Lechii, to znaczy ze tu kibice z Jagii cos kręcą albo są przewrażliwieni i wtedy moj post jest w tym temacie zbedny bo w takim przypadku Wisla sie zachowala wporzadku.