Kawa - biletów poszło ok. 720 (w tym Pogoń oczywiście) na tę część stadionu, więc mniej nie mogło byc, a zapewne było trochę więcej...kawa1984 pisze:Właśnie przyjechałem więc tak na szybko..naszej liczby nie oceniam dokładnie bo staliśmy w sektorze gości oraz w sektorze obok..ale myślę, że koło 500 osób było...solidne wsparcie przez Pogoń..z nami około 80-100 osób zgrabnej bandy ze Szczecina
Komentarze - I LIGA (22-24 Luty)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Żoliborski
Liczba sprzedanych biletów nie świadczy o całej naszej liczbierm pisze:Kawa - biletów poszło ok. 720 (w tym Pogoń oczywiście) na tę część stadionu, więc mniej nie mogło byc, a zapewne było trochę więcej...kawa1984 pisze:Właśnie przyjechałem więc tak na szybko..naszej liczby nie oceniam dokładnie bo staliśmy w sektorze gości oraz w sektorze obok..ale myślę, że koło 500 osób było...solidne wsparcie przez Pogoń..z nami około 80-100 osób zgrabnej bandy ze Szczecina
Ale mniejsza z tym
Dlatego pisałem, że to absolutne minimum, żeby ktoś przypadkiem nie zasugerował się liczbą "na oko" 500. Że więcej to wiadomo. Razem z Pogonią pewnie bliżej 800. A mogło być nawet więcej, z pewnych względów nie było.
PS Komentarz dnia na stronie Legii:
PS Komentarz dnia na stronie Legii:
TSW, 23.02.2008 17:23 - *ta.malopolska.policja.gov.pl
HAHAHAHHAHA ległoniści...gdzie te 8 punktów straty do Wisły... będzie 11 punktów przewagi!!! TYLKO WISŁA
-
Trele Morele
"Niehonorowych"???Korona_Kielce pisze:Nasz doping dobry do momentu straty gola przez naszych. Potem tylko male zrywy przy niektorych piosenkach. Duzo bluzgamy wisle. Debiutuje nowa flaga poswiecona zamordowanemu koledze. Wspominamy go okrzykami podczasz meczu.
"niehonorowych" oczywiscie 0 (zakaz).
W drugiej polowie trans dla Kosova.
widzow jakies 13 tysiecy
nas sporo, zabawa przednia, w sumie Zagłebiu wychodziły 2-3 piosenki ale ciekaw jestem jak oni to widzą?
btw:my w czasie meczu bez bluzg.
nas sporo, zabawa przednia, w sumie Zagłebiu wychodziły 2-3 piosenki ale ciekaw jestem jak oni to widzą?
btw:my w czasie meczu bez bluzg.
Ostatnio zmieniony 24.02.2008, 19:07 przez fatkot, łącznie zmieniany 2 razy.
są tu opisywane różne rzeczy wiec postanowiłem podzielić się moimi przeżyciami z weekendu.
jako że druga liga rusza dopiero za 2 tygodnie a meczowe ciśnienie daje się we znaki coraz mocniej postanowiłem zaliczyć mecz Cracovia - Polonia, Z Gdyni wyruszyłem w piątek po 23 na miejscu miałem być o 10:45. No właśnie miałem być... Na 60 km przed warszawą okazało że trakcja elektryczna jest zerwana, staliśmy w polu 1,5 h po czym szef pociągu postanowił że pojedziemy okrężną drogą
w tedy poszedłem spać i obudziłem się w Iławie potem był Toruń w Warszawie Zach. byłem o 13 (chciałem wysiąść na centralnym i wracać do domu bo na mecz nie było szansy zdążyć ale co się potem okazało na centralnym się nie zatrzymał
) w Krk byłem po 18
po prawie 19h podróży
poszedłem coś zjeść potem zwiedzić miasto (oczywiście jak to na sobotnie wieczór przystało pełno ludzi) ja obserwowałem z ciekawości czy spotkam kogoś w barwach na mieście i spotkałem a właściwie to on spotkał mnie, koleś w szalu Pasów zbierał na szamę dla dziewczyny, okazało się że jest z Tych (Co za sytuacja jadę przez całą Polskę specjalnie na mecz, idę przez miasto w tłumie ludzi, i zaczepia mnie koleś "nie wiem czy wiesz dzisiaj był mecz Cracovii..." hehe pogadałem z nim 10 mini poszedłem dalej. powrót na szczęście bez problemów.
jako że druga liga rusza dopiero za 2 tygodnie a meczowe ciśnienie daje się we znaki coraz mocniej postanowiłem zaliczyć mecz Cracovia - Polonia, Z Gdyni wyruszyłem w piątek po 23 na miejscu miałem być o 10:45. No właśnie miałem być... Na 60 km przed warszawą okazało że trakcja elektryczna jest zerwana, staliśmy w polu 1,5 h po czym szef pociągu postanowił że pojedziemy okrężną drogą
Tutaj liczba bliższa prawdy http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=84938Pozytywny pisze:Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów
widzów: 3500.
No jak na mistrza Polski frekwencja na świetnym poziomie
z Korony co prawda nie jestem ale rosyjskiego 6 lat sie uczyłem i pisze sie bardzo podobnie do tego co tam jest na transparencie. Mogli jeszcze troszke bardziej to "zawinąć" ale błędu nie mapoljud pisze:Do Korony- jak się porywacie na obcojęzyczne napisy to róbcie to poprawnie . "B" pisane cyrylicą nie wygląda jak nuta.
Ma ktoś fotke transparentu Cracovii?
-
Sportowa_D
-
Żoliborski
Tak, stanowcze takczytelnik pisze:KSG żyć bez Ruchu nie może ??
Dzięki że mnie poinformowałeś o tym, że mam kompleksy, dobredrazen pisze:No jak na wielkiego Wrocławianina to masz jeszcze i nie mały kompleksPozytywny pisze:Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów
No jak na mistrza Polski frekwencja na świetnym poziomie![]()
Widzów koło 5 tys. Jak wiadomo budowa stadionu ale niektorzy są tak obeznani że pewnie nawet o tym nie wiedzą
Z tego co widziałem w TV ciekawa oprawa Lecha
Dzięki że mnie poinformowałeś o tym, że mam kompleksy, dobrePozytywny pisze:drazen pisze:No jak na wielkiego Wrocławianina to masz jeszcze i nie mały kompleksPozytywny pisze:Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów
No jak na mistrza Polski frekwencja na świetnym poziomie![]()
Widzów koło 5 tys. Jak wiadomo budowa stadionu ale niektorzy są tak obeznani że pewnie nawet o tym nie wiedzą
Prosze bardzo...
Panowie, termin "Święta Wojna" jest w Polsce zarezerwowany dla derbów Krakowa. Przestańcie, w pogoni z lepszym tytułem (jak robią to media w Polsce), nazywać każdy derbowy pojedynek świętą wojną...ObeRschlesien pisze:Ponad 1500 kibiców Ruchu dopingowało piłkarzy "Niebieskich" podczas Świętej Wojny.
Święta Wojna
Nazwa Święta Wojna jest autorstwa obrońcy Cracovii Ludwika Gintela, który przed jednym z meczów z Wisłą miał powiedzieć do kolegów w szatni "No to chodźmy panowie na tę świętą wojnę". Wcześniej wyrażenia tego używano na określenie derbów między dwoma żydowskimi klubami z Krakowa Makkabi i Jutrzenką, której L.Gintel był wychowankiem. "Święta Wojna" to także tytuł opiewającej derby Krakowa piosenki kapeli Andrusy.
Górnik Zabrze-Lech Poznań Widzów ok 18-20 tysięcy w tym conajmniej 1500 osobowa grupa fanów gości.Lech tradycyjnie na wyjazdach dobrze oflagowany min flagi Zagłębia Lubin i Arki, podczas meczu prowadza dobry typowy dla nich wyjazdowy doping głównie składający sie z długich konkretnych piosenek.Wywieszaja transparenty "Wszystkiego najlepszego Malarz i "Kosowo jest Serbskie" W drugiej połowie Lech prezentuje sektorówkę w asyscie flago-transparentu, pasy materialu połączone tworzące sektorówke w asyście ok 20 rac.
Gospodarze jak zwykle na trybunach swietna frekfencja, doping na przyzwoitym poziomie zwłaszcza w trakcie włączania sie do śpiewu całego stadionu, w oprawie pokazali transparent przypominający o 20 leciu zgody "Od 20 juz lat Wisłoka Dębica jest dla nas jak brat" w asyście zielonych sreberek i mini sektorówki Wisłoki, w drugiej połowie Gornik pokazuje dwie sektorówki swoją oraz Wisłoki.Podczas meczu slychać przyspiewki "antyruchowe" śpiewane przez obie strony, oraz wśrod fan gospodarzy widac transparenty przypominające o derbach.
Gospodarze jak zwykle na trybunach swietna frekfencja, doping na przyzwoitym poziomie zwłaszcza w trakcie włączania sie do śpiewu całego stadionu, w oprawie pokazali transparent przypominający o 20 leciu zgody "Od 20 juz lat Wisłoka Dębica jest dla nas jak brat" w asyście zielonych sreberek i mini sektorówki Wisłoki, w drugiej połowie Gornik pokazuje dwie sektorówki swoją oraz Wisłoki.Podczas meczu slychać przyspiewki "antyruchowe" śpiewane przez obie strony, oraz wśrod fan gospodarzy widac transparenty przypominające o derbach.
Gornik Zabrze - Lech Poznan
widzow 20 000 (sprzedaly sie wszystkie bilety, w tym goscie).
W tej rundzie mamy pozwolenie na 18 000....
Nasz doping w pierwszej polowie b.dobry w drugiej zdecydowanie slabiej. Prezentujemy dwie oprawy poswięcone jubileuszowej zgodzie z Wisłoką Dębica 1988-2008.
Lecha ok 1500 osob (niedziela) dopinguja przez caly mecz, dobra oprawa z pasami i racami zgrana ekipa. Na tą chwile najlepsza jaka była w Zabrzu w przekroju tego sezonu.
Obie ekipy pozdrawiaja chorzowskiego Rucha parokrotnie:)
POZDROWIENIA DLA WISŁOKI !!!
widzow 20 000 (sprzedaly sie wszystkie bilety, w tym goscie).
W tej rundzie mamy pozwolenie na 18 000....
Nasz doping w pierwszej polowie b.dobry w drugiej zdecydowanie slabiej. Prezentujemy dwie oprawy poswięcone jubileuszowej zgodzie z Wisłoką Dębica 1988-2008.
Lecha ok 1500 osob (niedziela) dopinguja przez caly mecz, dobra oprawa z pasami i racami zgrana ekipa. Na tą chwile najlepsza jaka była w Zabrzu w przekroju tego sezonu.
Obie ekipy pozdrawiaja chorzowskiego Rucha parokrotnie:)
POZDROWIENIA DLA WISŁOKI !!!
Ostatnio zmieniony 25.02.2008, 08:36 przez amigoksg, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Legioholic
-
Legioholic