TMK TOP 100 - jesień 2007

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Tricolores

Post autor: Tricolores » 21.02.2008, 16:50

Fan_Gwardii pisze:w Tczewie to Arka byla strona goniaca, co zemscilo sie w Oliwie. takze uwazam ze Ma. dobrze sie spisal.
Tak to napisałeś jak by Arka w Tczewie wtedy wszystkich rozgoniła, a wiesz że tak nie było, stroną agresywną tego dnia była Pomezania.
[email protected]
FB - STORMstreetwear

iparts.pl
Romano

Post autor: Romano » 21.02.2008, 17:35

kto tam pisze:
PetykLG pisze:
Romano pisze:
Pewnie trafiła tam po znajomości ,lub małej korupcji :D

bo sie nie orientujesz:) walnelismy łapówe pod stołem i mamy miejsce jakie mamy...
a jak nie wiesz czemu jestesmy na taki miejscu jaki jesteśmy to oznaza ze czytasz jedynie to forum :)

Tak, tak , brakuje argumentów, to jakies "uśmieszki" :D

Petyk lg moze Lech, Tychy, Zawisza, ŁKS, Jaga, Arka, Elana (wszystko na przestrzeni 2-3 lat) mają napisać coś o lechijnym sprzęcie? Nie brnij w temat bo sie skompromitujesz. :D

koniec ot. priv

No właśnie może cos napiszą czekamy :D Na razie to ty gościu sie kompromitujesz

macias

Post autor: macias » 22.02.2008, 01:25

hehe...uderz w stól a nożyce się odezwą ....argumentów brak to typa od niekumatych trzeba wyzwać i git.... :lol: jak narazie to wasza trójka plus jescze jeden ziomek po szalu jesteście pośmiewiskiem tego forum("w czym Motor lepszy od nas więcej kartoników podnieśli" "Lechia style :D ")..za komuny byście kariere w prl-owsikej propagandzie zrobili..a tak cóż pozostaje wam żyć w świecie fantazji: my najślinijesi,najbardziej honorowi. ale wiedzcie że większość Polski wyrobiła już sobie o was zdanie i nie dziwcie się jak nie bawem ktoś wam sprzeda kose...Co do rankingu to pierwsza dziesiątka dla Bks-u jak najbardziej zasłózona ale napewno za Ruchem,Legią i klubami z Łodzi bo najzwyczajniej w świecie są to lepsze ekipy i miały lepszą runde i tyle...do typa z Gryfa..a ty byłes??oj chyba nie :lol:

JONNY

Post autor: JONNY » 22.02.2008, 07:47

Hmm,no z listą klubów,które Lechia poczęstowała sprzętem to trochę kolego przesadziłeś...

:arrow: Stoczniowiec-Tychy(obie strony były ze sprzętem)

:arrow: Jaga-jakbyś popatrzał na fotki z maczu Lechia-Jagiellonia,gdzie przed meczemy było spięcie,to zobaczyłbyś u chłopaków z LG jak trzymają gardę np,a nie jak wymachują kosami czy brechami,poza tym to trochę wstyd dla Jagi,ze bedąc w 500 osób nie mogli rozbic kilkudziesieciu Lechistów...

:arrow: Elana...to ty chyba nie zauważyłeś(na zdjęciu,filmiku etc),Kto na meczu w Gdańsku leciał z brechami,w tym jedna widoczną z pół kilometra!!!albo w Toruniu,jak przygotowani na LG byli gospodarze,proponuje jeszcze raz wejśc na youtube i obejrzec).Za to chłopaki z Elany,którz tej jesieni byli na swoim wyjeżdzie do Kościerzyny przyznali o naszej honorowej postawie,ponieważ czekalismy na nich dobra bandą na trasie,a odpuszczamy im,gdyż oznajmili na stadionie,że nie mają zbyt mocnej ekipy tego dnia,bo 40 osób pojechało na Lech-Ruch...)

:arrow: o Arce nie pisz,bo oni każdą porażkę ostatnimi czasy tłumaczą sprzętem...

:arrow: z Lechem jakoś nie możemy sie spotkac niestety w ostatnich latach,wiec tez na poznaniaków się nie powołuj

a co do tego,że kolega Ma. nas wysoko ocenił,pare faktów:
-Stoczniowiec-Tychy:konfrontacja na naszą korzyśc
-duża awantura na Lechia-Ruch,do bezpośredniego starcia niestety nie doszło
-Motor-Lechia,tu też dym na naszą korzyśc,mimo,że byliśmy na drugim koncu Poski
-podjeliśmy rekawice od jednej z najlepszych ekip zza wszchodu,niestety ci co zawsze udaremnili spotkanie(powinieneś wiedziec o czym tutaj mowie)
-zdecydowana dominacja na swoim trójmiejskim podwórku

podałem tylko pare faktów z ostatniego roku,w każdym bądz razie nikt obiektywnie nie powie,że Lechia nie jest w ścisłej czołowce polskich ekip...

Tricolores

Post autor: Tricolores » 22.02.2008, 07:52

macias pisze:hehe...uderz w stól a nożyce się odezwą ....argumentów brak to typa od niekumatych trzeba wyzwać i git.... :lol: jak narazie to wasza trójka plus jescze jeden ziomek po szalu jesteście pośmiewiskiem tego forum("w czym Motor lepszy od nas więcej kartoników podnieśli" "Lechia style :D ")..za komuny byście kariere w prl-owsikej propagandzie zrobili..a tak cóż pozostaje wam żyć w świecie fantazji: my najślinijesi,najbardziej honorowi. ale wiedzcie że większość Polski wyrobiła już sobie o was zdanie i nie dziwcie się jak nie bawem ktoś wam sprzeda kose...Co do rankingu to pierwsza dziesiątka dla Bks-u jak najbardziej zasłózona ale napewno za Ruchem,Legią i klubami z Łodzi bo najzwyczajniej w świecie są to lepsze ekipy i miały lepszą runde i tyle...do typa z Gryfa..a ty byłes??oj chyba nie :lol:
W przeciwieństwie do Ciebie nie siedzę tylko przed kompem i w Tczewie byłem, widziałem.
[email protected]
FB - STORMstreetwear

tlen

Post autor: tlen » 22.02.2008, 09:22

JONNY pisze: :arrow: Jaga-jakbyś popatrzał na fotki z maczu Lechia-Jagiellonia,gdzie przed meczemy było spięcie,to zobaczyłbyś u chłopaków z LG jak trzymają gardę np,a nie jak wymachują kosami czy brechami
Oczywiscie nie wszyscy Lechisci byli ze sprzetem. Faktem jest jednak , ze przynajmniej jedna osoba od was ta kose miala i ranila nia chlopaka od nas.

Ma.

Post autor: Ma. » 22.02.2008, 12:17

Panowie, to jest temat o rankingu, a nie o tym, kto kogo w Tczewie gonił...

Jak piałem wczesniej, jest to moja subiektywna opinnia.
Lechię widzę jako mocna ekipę.I absolutnie nie sugeruje się tutaj komentarzami jednych czy drugich, bo w temacie trójmiejskim cały czas coś sie dzieje..
A co do sprzętu: wiem, że ktoś oberwał Jagi....ale traktuję to jako incydent... a laurum tutaj się podnosi, jakby co tydzień głowa spadała.niech każdy spojrzy na swoja ekipę, zastanowi się, jak wypadła na przestrzeni ostatnich lat i wspomni szczególnie ostatni rok....może wtedy zrozumie zarówno ranking TMK, jak i mój prywatny, którym sie podzieliłem ...Ruch kibicowski obserwuje od 99 i dobrze wiem, co w trawie piszczy...Jedni w ciagu tych lat zrobili niesamowite postepy, niektórzy byli jednosezonowymi gwiazdami, moc niektórych trwała troche dłużej, ale pierwsza 7-ka to mniej wiecej równy poziom od paru ładnych lat....

Romano

Post autor: Romano » 22.02.2008, 12:34

Macias byłes gdzies w Polsce ostatnio czy tak pleciesz głupoty znad
kompa?Co do Stoczniowca to razem z Tychami była Cracovia i chyba
nikt by nie ryzykował wjazdu z gołymi łapami(potem by były tłumaczenia tak jak to zrobiła Polonia,,to nikt od nas to typ z Cracovii'')
Co do Jagi to dalej czekamy na zdjęcie chłopaka od nas z kosa
ponoć było mase zdjęć i filmików :D -farmazon!Do- kto tam-jak ja jestem propagandzistą to ty jesteś farmazoniarzem który cos słyszał
cos sobie dopowiedział i wypisuje bzdury.Co do Wojtusia to mysle
że ma takie zdanie jak ja i tu bys przeżył zawód.Polecam mniej internetu wiecej obecnosci w realu.

macias

Post autor: macias » 22.02.2008, 17:01

wiem wiem jestem nie kumaty i tylko przed kompem zalegam.Na wyjazdy nie jeżdze bo nie chce co chwile być przez was napierdlalany moja ładna buzka zle to znosi :roll: "na necie napisze co w radiu usłysze" :lol: Poraz kolejny cymbale się ośmieszyłeś bo to nie ja a TY non toper siedzisz przy kompie i wynajdujesz na naszym forum jakieś fotki np. typ bez zęba w żółto-niebieskim szalu albo szal GDAŃSK i wrzucasz do specyficznych i cieszysz się jak dziecko o mało się nie posrasz ze szczęscia :twisted: jak widzisz nie jstem osamotniony,prwada jest taka że jak bierzecie pod uwage że możecie wyłapać w******* macie ZAWSZE sprzęt którego używacie a potem dopiero myślicie jak to usprawiedliwić (Cracovia z Tychami była,albo inne kocopoły)no bo jak by to wyglądało np. gdyby "jakiś tam"Gks Tychy(sacunek) obił was w Gdańsku.a co do tamtych wydarzen to prawda jest taka że Tyscy byli bardzo dobrą bandą konkretnie wspomogli ich ziomale i gdyby nie półtora metrowe brechy w waszych witach to Gks rozdawał by wtedy karty.Do goscia z Gryfa jeśli chcesz poważnej polemiki to nie wyskakuj z głupimi hasłami.Starcia w Tczewie nie znacznie ale na korzyść Wiślaków.Po stronie Wisły Tczewiacy plus w większości młodzieżowa ekipa Arki, a po stronie Pomki:Malbork,Chojnice,LGFT,Słupsk,Pruszcz Gd i Bóg wie kto jeszcze.Z mojej strony tyle, w temacie...pozdrawiam poważnych użytkowników tego forum

JONNY

Post autor: JONNY » 22.02.2008, 17:30

Lechia-Elana,Elana z lewej,nic dodac,nic ując...
[link]

o spotkaniach ktorych pisalem nie bede powtarzał,natomist co do Lecha(a byłem na tym wyjeżdzie do Opola),to nie skorzystali z pewnej propozycji-od nas do bicia 25,od nich 3 razy wiecej osob,wiec skoncentrowalismy sie na tym,by nie wpuscic ich do pociągu(Lechici wiedzą jak było)

jeżeli ktoś uważa,że Lechia ma zajebistą bandę dzięki sprzętowi,to hmm...gratuluje znajomości tematu.Z wyselekjonowaną bandą Legii oraz zgód,walczyliśmy 10 minut jak równy z równym,z tą różnica,że bylismy na wyjeżdzie,ekipą wyjazdową,a faktyczna liczba biorących udział w konfrontacji też była zdecydowanie na korzyśc Legii(ludzie w temacie wiedzą gdzie i kiedy miało miejsce to spotkanie)

a co do cięcia i atakowania leżących Arkowców szkoda gadac,ale my leżących nie atakujemy,a po 30 sekundach oni juz zaliczają glebe albo sami się kładą...

Romano

Post autor: Romano » 22.02.2008, 18:15

macias pisze:wiem wiem jestem nie kumaty i tylko przed kompem zalegam.Na wyjazdy nie jeżdze bo nie chce co chwile być przez was napierdlalany moja ładna buzka zle to znosi :roll: "na necie napisze co w radiu usłysze" :lol: Poraz kolejny cymbale się ośmieszyłeś bo to nie ja a TY non toper siedzisz przy kompie i wynajdujesz na naszym forum jakieś fotki np. typ bez zęba w żółto-niebieskim szalu albo szal GDAŃSK i wrzucasz do specyficznych i cieszysz się jak dziecko o mało się nie posrasz ze szczęscia :twisted: jak widzisz nie jstem osamotniony,prwada jest taka że jak bierzecie pod uwage że możecie wyłapać w******* macie ZAWSZE sprzęt którego używacie a potem dopiero myślicie jak to usprawiedliwić (Cracovia z Tychami była,albo inne kocopoły)no bo jak by to wyglądało np. gdyby "jakiś tam"Gks Tychy(sacunek) obił was w Gdańsku.a co do tamtych wydarzen to prawda jest taka że Tyscy byli bardzo dobrą bandą konkretnie wspomogli ich ziomale i gdyby nie półtora metrowe brechy w waszych witach to Gks rozdawał by wtedy karty.Do goscia z Gryfa jeśli chcesz poważnej polemiki to nie wyskakuj z głupimi hasłami.Starcia w Tczewie nie znacznie ale na korzyść Wiślaków.Po stronie Wisły Tczewiacy plus w większości młodzieżowa ekipa Arki, a po stronie Pomki:Malbork,Chojnice,LGFT,Słupsk,Pruszcz Gd i Bóg wie kto jeszcze.Z mojej strony tyle, w temacie...pozdrawiam poważnych użytkowników tego forum
Po twoim poście widze że masz małe pojecie w tematach które komentujesz.Nie ma sensu prowadzic z toba dyskusji na tym poziomie.Oprócz tego ze czasem cos napisze na necie to w przeciwieństwie do ciebie mozna mnie spotkac na szlaku kibicowskim.

Ps.Cymbała śledziku szukaj lepiej w swoim otoczeniu ,a po tym co tu wypisujesz to jestem pewny ze długo nie musisz szukać
:D

Tricolores

Post autor: Tricolores » 22.02.2008, 18:17

macias pisze:Do goscia z Gryfa jeśli chcesz poważnej polemiki to nie wyskakuj z głupimi hasłami.Starcia w Tczewie nie znacznie ale na korzyść Wiślaków.Po stronie Wisły Tczewiacy plus w większości młodzieżowa ekipa Arki, a po stronie Pomki:Malbork,Chojnice,LGFT,Słupsk,Pruszcz Gd i Bóg wie kto jeszcze.Z mojej strony tyle, w temacie...pozdrawiam poważnych użytkowników tego forum
Ja wyskakuję z głupimi hasłami?
Fan_Gwardii pisze:w Tczewie to Arka byla strona goniaca, co zemscilo sie w Oliwie.
Na korzyść Wiślaków powiadasz?

Zaprawdę ciekaw jestem skąd bierze się info że Wisła Tczew, Kaszubia, Arka i Bóg wie kto jeszcze wygrała nawet nieznacznie starcie w Tczewie w meczu z Pomką? No chyba że chodzi o akcję jeszcze przed meczem, ale kiedy mecz trwa w najlepsze przez murawę atakuje Pomezania, 60% miejscowych rwie dzidę ze stadionu, na murawę wbiega trochę Arki i po kilku strzałach z obu stron po zawodach bo kompania w białych kaskach była już na murawie.

Nie pozdrawiaj poważnych z tego forum, bo ani to forum takie nie jest ani jego użytkownicy

PS: Chojniczanki w Tczewie nie było.
[email protected]
FB - STORMstreetwear

Romano

Post autor: Romano » 22.02.2008, 19:58

PROJEKT CENTRALNY pisze:o spotkaniach ktorych pisalem nie bede powtarzał,natomist co do Lecha(a byłem na tym wyjeżdzie do Opola),to nie skorzystali z pewnej propozycji-od nas do bicia 25,od nich 3 razy wiecej osob,wiec skoncentrowalismy sie na tym,by nie wpuscic ich do pociągu(Lechici wiedzą jak było)

bzdura!tez tam bylem kolego i klamiesz w tym momencie propozycja padla z naszej strony na co wy sie zesraliscie (w waszym opisie z tego meczu mysleliscie nawet ze HZL bylo z nami bo takie bluzy widzieliscie ale to ze sraczki z NIKE wyszlo wam HZL) przy probie naszego ataku idzie raca tyle na temat.A tak wogole Lechia raz sie pina ze w chuju ma rankingii itd a raz burzy sie o miejsca ktore to zajmuje w takowym.DLA MNIE jest to banda ktora nakwiecej kalkuluje za c**** nie umie przyzanc sie do porazki woli sie sfrajerzyc niz dostac po ryju i non stop ku*** klamie i sie spina
Weż chłopie pare wdechów i wydechów bo spiąłeś sie strasznie :D
Troche dystansu panowie bo zejścia na serce jeszcze beda

Robercik

Post autor: Robercik » 22.02.2008, 21:16

JONNY pisze:Hmm,no z listą klubów,które Lechia poczęstowała sprzętem to trochę kolego przesadziłeś...

:arrow: Stoczniowiec-Tychy(obie strony były ze sprzętem)
Ty se żarty stroisz??? Nie wiem jak było przy innych zajściach ale wytykanie Tychom że miały sprzęt w tej konfrontacji świadczy tylko o twojej niewiedzy.

Skoro tak sie wstydzicie tego sprzętu to przestańcie go używać, a nie wymyślajcie teraz jakieś śmieszne tłumaczenia na necie.

Toudi

Post autor: Toudi » 22.02.2008, 22:03

No właśnie byłem widzialem i zadnego sprzętu z naszej strony nie bylo..a co do Cracovii to rzekomo jak mieli ten sprze(noże,siekiery,tasaki)wnieśc na lodowisko przy szczegółowej ochronie?o czym wy wogóle rozmawiacie?

Toudi

Post autor: Toudi » 22.02.2008, 22:04

Sprzęt oczywiście jakby go jeszcze mieli ze sobą.

JONNY

Post autor: JONNY » 23.02.2008, 00:37

Do PROJEKT CENTRALNY:
:arrow: Arka Gdynia-Lech Poznań PP wiosna 2007
:arrow: Tur Turek-Lechia Gdańsk 2L jesień 2007

Powiedz mi,dlaczego przy okazji tych 2 spotkan piłkarskich,nie wyjechaliście poza województwo wielkopolskie(jeżeli jesteś w temacie wiesz o co mi chodzi)

jeszcze jedno :arrow: Mieszko Gniezno-Lechia Gdańsk 3Liga
co powiesz o mi na ten temat???

Odpowiedz mi na PM

JONNY

Post autor: JONNY » 23.02.2008, 01:05

Jeszcze jedna rzecz,odnośnie kalkulacji...
4 czołowe ekipy w Polsce,które mogły sie z nami "spotkac" w ostatnich półtora roku-
-jedna pare dni przed umówionym terminem rozmyśla sie i ewentualnie proponuje walke tylko na własnym terenie,
-druga nie potrafi zebrac ekipy na własnym terenie,
-trzecia proponuje walke na mieście przy psach,co nie miało żadnych szans powodzenia,i też nie potrafia wyjechac kawalek poza swoje miasto,choc całą Polskę jedziemy bez wahadła i dzwonimy do niej 10 razy,
-czwarta wogóle nie odbiera telefonu(ten sam wyjazd)...

Teraz pytanie,dlaczego nikt nie może spotkac sie z nami na naszym terenie,i zawsze z każdym musimy walczyc na wyjeżdzie,a jedyną ekipą która stawiła sie bandą na konfrontacje,którą przez psy i tak c*** strzelil,była ekipa zza wschodniej granicy?????

net12345

Post autor: net12345 » 23.02.2008, 02:42

ŁKS Łódź w grupie A to jakies nieporozumienie

marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia » 23.02.2008, 03:05

net12345 pisze:ŁKS Łódź w grupie A to jakies nieporozumienie

Ma. zaraz napisze dwa zdania na temat ŁKS i wszystko będziesz wiedział.

a tak na poważnie to tak pierdolicie że c*** z oprawami, dopingiem itp
,,czemu ta ekipa jest wyżej? bo podniosła więcej kartoników? nas nie jarają oprawy''

a przychodzą mecze to w komentarzach przekrzykujecie się nawzajem że chujowy doping tego i tamtego, nasz zajebisty, ci się chujowo zaprezentowali - zero opraw , kiepsko wyszła oprawa, mało flag, podsumowując najgorszej się zaprezentowali u nas ze wszystkich ekip w tej rundzie - cały mecz siedzieli cicho.. zero dopingu, a dwóch jadło kiełbaski
itd

o_

Post autor: o_ » 23.02.2008, 08:04

widze ze temat juz h** strzelil...z fajnego tematu zrobil sie syf, napinka, w ktorej juz nawet nie chodzi o to by swoją ekipe wyniesc na wyżyny, tylko o to, by dopierdolić komus innemu :roll:
szkoda :evil:

pzdr

pasikonik

Post autor: pasikonik » 23.02.2008, 10:44

net12345 pisze:ŁKS Łódź w grupie A to jakies nieporozumienie
Widzew w grupie A to jakies nieporozumienie

:roll:
Obrazek
[link]

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 23.02.2008, 11:31

ten ranking nigdy nie byl obiektywny.
Przyklad : (chyba 2 lata temu, jak napisze o co biega pewnie wszyscy beda wiedziec ktory rok i runda)
Gks Katowice dwukrotnie "kłuje" Zaglebie Sosnowiec, a znajduja sie w grupie "B", Sosnowiec jest w grupie "A", a uzasadnienie to......dobre oprawy.

Ludzie zejdzcie na ziemie, oprawy i doping to tylko maly dodatek do reszty zycia kibicowskiego.
Stad pozycja Łksu w grupie "A" na pewno zasluzona.

Kiju

Post autor: Kiju » 23.02.2008, 12:19

mapa_fizyczna_polski pisze:
Ludzie zejdzcie na ziemie, oprawy i doping to tylko maly dodatek do reszty zycia kibicowskiego.
Nie zgodze sie.
Doping,oprawy to nie sa rzeczy mniej istotne od chuliganskich klimatów...

Wazne aby wszystko mialo odpwowiednie proporcje,wtedy rzutuje na calosc ekipy i jej odbior przez innych.

Ja tak to widze.
Obrazek

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 23.02.2008, 13:21

ŁKS powinien być w D!

krzysiek_AG

Post autor: krzysiek_AG » 23.02.2008, 14:15

Jeszcze długo ludzie będziecie pisać o wydarzeniach w Tczewie i późniejszych w Oliwie??
-W Tczewie przed meczem zostało pogonionych trochę osób z Lechi(50?) przez większą grupę Arki(np.100osób)
-Następnie gdy dojeżdża większa grupa Lechistów,wychodzimy na jakieś pole koło stadionu,ale nikt nie kwapi się do wybiegnięcia od Was(choć policji było hmm kilkanaście sztuk?)
+Za wybiegnięcie podczas meczu,starcie na remis(wjazd psów)
+Za Akcje oliwa gdzie byliście stroną dominującą w 100%(choć trzeba wziąć pod uwagę,że to nie była ta sama grupa co jechała w tamtą stronę)
Oczywiście jest to tylko moja opinia...

Ma.

Post autor: Ma. » 23.02.2008, 14:31

Raz jeszcze..
to nie jest temat o klimacie trójmiejskim...
na tego typu komentarze jest oddzielny temat..
A co Lechii, czy ŁkSu, niech każdy zachowa głupie komentarze dla siebie, badz przedstawi swój subiektywny ranking, a nie prowadzi głupie dyskusje o nieudanych zasadzkach, oprawach itp....

leon

Post autor: leon » 23.02.2008, 21:32

Do Jonny:
:arrow: Arka- Lech wiosna 2007. I tyle w temacie.PM

warsteiner

Post autor: warsteiner » 23.02.2008, 23:20

YataPelikan pisze:
mapa_fizyczna_polski pisze: (chyba 2 lata temu, jak napisze o co biega pewnie wszyscy beda wiedziec ktory rok i runda)

GKS jest w grupie A

NH_HKS:.

Post autor: NH_HKS:. » 24.02.2008, 11:14

odbiez prv
Ostatnio zmieniony 25.02.2008, 12:34 przez NH_HKS:., łącznie zmieniany 1 raz.

NH_HKS:.

Post autor: NH_HKS:. » 25.02.2008, 12:34

Ma. pisze:
11. Cracovia
trochę bezbarwna runda jesienna..zepsute przez działaczy oba derby na Kałuzy...Wyjazdy srednie liczbowo, ale jakość ekipy na nich dobra...Lokalna wojna z Wisłą to kolejny temat rzeka..Razem z Tyszanami trafiają auta ( auto?) Sląska Wrocław jadącego do Katowic..Odwiedzają też Jastrzebie bawiace się u Hutników .W przeciwieństwie do Wisły mniej polują w okolicach Krakowa na przejeżdzajace ekipy, choć Wisłoka ma inne zdanie na ten temat..Pare osób uczestniczy w walce LP z Legią..Ogólnie jakoś ciszej w ostatnim roku o ich wyczynach...
Ma. nie odbiera prv . Taka sytuacja nie miała miejsca . Pozdrawiam

scyzoryk

Post autor: scyzoryk » 27.02.2008, 11:17

Ma. będzie dalsza część rankingu ?

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 27.02.2008, 20:00

Kiju pisze:
mapa_fizyczna_polski pisze:
Nie zgodze sie.
Doping,oprawy to nie sa rzeczy mniej istotne od chuliganskich klimatów...

Wazne aby wszystko mialo odpwowiednie proporcje,wtedy rzutuje na calosc ekipy i jej odbior przez innych.

Ja tak to widze.
Tak, ale nie do konca zrozumiales sens mojego posta.
Jaga robi bardzo ladne oprawy, za to podczas "spotkania" z Łks musza uznac ich wyzszosc.
Przez cala runde fani z Bialegostoku prezentuja swietne oprawy i ladnie jezdza na wyjazdy, zas Łks przoduje nad nimi w chuligance.
Komu nalezy sie grupa "A", a komu "B" Twoim zdaniem ?(tylko i wylacznie w tym przypadku)

Kiju

Post autor: Kiju » 27.02.2008, 23:39

Nie wiem na co najbardziej był polozony nacisk w tym zestawieniu.

I tak jak juz wspomnialem,dla jednych najwazniejsza bedzie chuliganka,dla innych ultras a jeszcze dla innych wyjazdy...

Przy czym chuliganka zajmuje sie najmniej sob z tego zestawienia.
Obrazek

ODPOWIEDZ