Poczekajcie, bo ja nic nie rozumiem. Pierwszy raz zamawiam na kupbilet.pl
od 18:00 do teraz cały czas w poczekalni.. aż wkońcu się udało - zamówiłem jeden bilet na Niemcy - Polska i mam pytanie, te 30 zł (koszt dostawy) to kiedy ja płacę? bo na stronie piszą że natychmiastowo trzeba zapłacić a w emailu który przyszedł gdzie jest kod z potwierdzeniem
"UWAGA! Koszt dostawy biletów kurierem na terenie RP został określony
na kwotę 30,00 zł. Zostanie on doliczony do wartości wylosowanych zgłoszeń.
Dystrybucja biletów warunkowych będzie bezpłatna."
I nie wiem jak to rozumieć.. a nie chcę stracić szansy bo coś p******* że jak nie zapłaci się szybko tych 30 zł to trzeba kasować zamówienie
teraz mam gdzieś te 3 jawki wpłacić czy dopiero wtedy płacę jak daj Bozę uda mi się wylosować bilet?
Bo nie ma daty do kiedy to trzeba wpłacać, nie napiszą dokładnie jak to ma się odbywać, czy płacę przy odbiorze biletu czy teraz.. choć to mi nie pasuję, bo mogę teraz im dać 30 zł a biletu nie będe miał, więc

a z drugiej strony w "szczegółach rejestracji" piszę "Jeśli dokonałeś wpłaty, a przypuszczasz, ze pieniądze jeszcze nie doszły do adresata, naciśnij na przycisk, a przedłużysz rezerwację o 24 godziny- przedłuż" i ku*** nie wiem czy chodzi o te 30 zł czy o c*** im chodzi
chodzi mi o tę 30 zł (koszt dostawy)
wiem że głupie pytanie , ale nie mogę tego skapować, a w "pomocy" co i jak na stronie, w FAQ nic o ty mnie piszą.. tzn piszą tak że do końca nie wiem co i jak..
tutaj między innymi o co mi chodzi.. ====>
http://i28.tinypic.com/ddicn5.jpg
i ku*** ja mam im przelać 30 zł i nie dostać biletu ?
Niech mnie ktoś oświeci z tymi 30 zł
się rozpisałem i spanikowałem, wiem