Wybrzeże- Lechia
Apator-Ruch
Unia T.- Wisła
ROW-Górnik
Włókniarz-Raków
jak jest w Lublinie, Poznaniu, Gnieznie, Zielonej Górze?Wiem tyle ze w Grzudziądzu i Gorzowie są kosy.
Nie mówię o zgodach, ale o dobrych stosunkach. WIadomo,że ROW to oficjalnie fc KSG i że to ekipa piłkarska, ale flagi sie pojawiały Górnika na żużlu.
! pisze:Wybrzeże- Lechia
Apator-Ruch Unia T.- Wisła
ROW-Górnik
Włókniarz-Raków
co za człowiek.My nie jesteśmy, nie byliśmy i nigdy nie będziemy ekipą żużlową.Żużel dawno olaliśmy i nic niewskazuje na to, że w najbliższym czasie się to zmieni.
Juz sie ktos z Unii wpisal, ze chodzi o pilkarska, nie zuzlowa. Z tego co wiem, to pilkarski ROW bardzo mocno sie odcina od ludzi chodzacych na zuzel, wiec raczej tez jest to po prostu zgoda pilkarska...
Mógłby ktoś coś napisać o sytuacji w Kolubszowej? Słyszałem juz o FC Siarki i Stali M. a ostnio zauważyłem tam vlepki łączone Wisłoki i Kolbuszowianki...
A jak sytuacja wygląda w Kętrzynie (zgody, kosy, itp)?
Słyszałem, że kiedyś paliliście szaliki Widzewa.Nie lubicie Legii (skopaliście kiedyś jakichś kolesi na jednym ze swoich osiedli)
Jakie macie relacje do Łodzkich ekip, takie osobobiste pytanie
Dzięki za odpowiedź
SZYDŁOWIANKA SZYDŁOWIEC:
ZGODY: BRAK
UKŁADY:RADOMIAK RADOM(JESTESMY FAN CLUBEM) ORLICZ SUCHEDNIÓW,POLONIA IŁZA
KOSY:NAREW OSTROŁEKA,BRON RADOM,POWISLANKA LIPSKO. CZESC PAKTU WARSZAWSKIEGO
ptaky na dachu cwierkaly ze w Wierzbicy wasz fc powstaje ,prawda czy plotki?????????????????nie pasujaca sprawa patrzac na to ze tam kiedys Broniarze mieli jakis fan klub...
Nie jestesmy fc Legii,ogolnie Legia i jej fc to nas jakos tak nie lubia
pagan pisze:Witam, może powieje małymm off'topem, ale mam pytanie:
Czy któryś z Was miał okazję uświadczyć zamianę kosy między dwoma ekipami na układ/zgodę/bądź spokój.
Bardzo mnie ciekawi czy takie sytuacje mają u nas miejsce, i jeśli tak to jakie czynniki mogą na to wpłynąć?
Nie wiem czy do końca na temat ale jeżeli chodzi o stosunki w drugą strone tzn zgoda - kosa to warto wspomnieć o takich dwóch ekipach jak Flota Świnoujście i Kotwica Kołobrzeg
może i kilka razy już to było wałkowane ale nie pamiętam. Chciałem się zapytac jak to jest z FC Stomilu Olsztyn w Radomsku ? Ostatnio widziałem vlepkę tamtejszego FC. Jeżeli nie tu to niech mi ktoś napisze na privie jak to tam jest. Pozdrawiam
"Z Radomska na Stomil jeździ kilka osób, ich korzenie są właśnie tu na tej ziemi i zapewne stąd te zamiłowanie do Stomilu. Mimo ogromnej odległości pojawiają się kilka razy na rundę w Olsztynie, mają również swoją flagę, wydali wlepki oraz szaliki."
Zaglebiak1906 pisze:Czy Sokół Aleksandrów Łódzki i Włókniarz Konstantynów Łódzki są czyimiś FC?I jak wygląda sytuacja Startu Łódż?
W Konstantynowie i Aleksandrowie kibicie utozsamiaja sie tylko z ŁKS badz Widzewem, nie dzialaja jako kibice lokalnych klubow
Start - nie ma i nie bedzie w Łodzi miejsca na trzecia ekipe, ktos tam chodzi na SKS ale wylacznie piknikowo
13% pisze:Dalej nikt nie wie od kiedy i czemu Ruch i Lech się nie lubią?
kto ma wiedziec ten wie po prostu zainteresowane osoby wiedza dlaczego jest aktualnie jak jest na dzis dzien z Lechem bardzo bardzo napiete stosunki do zobaczenia...
13% pisze:Dalej nikt nie wie od kiedy i czemu Ruch i Lech się nie lubią?
Pewien kibic Ruchu opisał ich wyjazd do Grodziska na PP i tam była "przygoda". Według mnie to jest powód, bo nagle Ruch ma kosę z Lechem Mogę się mylić, ale domyślać zawsze można