Mam znajomą, która urodziła się i ma rodzine w PT, ale na piłce sie nie zna, wiec nie potrafila mi odpowiedziec na pytanie, czy są tam jacys kibice
Postanowilem tu zapytac, moze ktos cos wie...
Interesujac sie futbolem, wiem, ze Concordia i Piotrcovia to nie najmlodsze kluby i oba graly w II lidze.
Nic natomiast nie wiem o jakiejkolwiek zorganizowanej grupie kibiców jednego czy drugiego klubu?
Domyslam sie, ze jest ekipa która jezdzi na Widzew. Moze sie myle?
Kompletny brak info o tym miescie, wiec postanowilem zalozyc taki temat. Z czystej ciekawosci...
Jakieś 2 lata temu mieliśmy styczność z kibicami z Piotrkowa, wybraliśmy się tam w 2 busy na nasze rezerwy, z Concordią były jakieś okoliczne FC Widzewa, starcie krótkie, zakończone wjazdem psów.
Concordia chwali się tym starciem żę je zwyciężyli, jak było wiedzą Ci którzy brali w nim udział.
Po wszystkim od nas 32 osoby zawinięte na dołek, z czego 30 dostaje dwuletnie zakazy, dodatkowo 2 typów ze Zduńskiej Woli zawiniętych strzela z ucha psom.
Kilka miesięcy przed tym nasza delegacja odwiedza Piotrków rozganiając młynek Concordii.
W Piotrkowie pojawiają się również kibice GKSu, jednak nie jest to grupa zorganizowana, bardziej pojedyncze jednostki widoczne na meczach.
Concordia ekipa pro widzewska, jednak jeszcze niedawno miewali sytuacje że konkretny typ z ŁKSu z Piotrkowa wchodził sobie do nich na młyn śpiewając pieśni sławiące ŁKS, jak ta sprawa się rozwinęła nie wiem.
W Bełchatowie na meczu z naszymi rezerwami się nie pojawili.
byłem na meczu Concordia Piotrków - Olimpia Elbląg..poza grupą 100 pikników..żadnych innych akcentów kibicowskich ze strony gospodarzy nie zanotowałem.
97400 pisze:Jakieś 2 lata temu mieliśmy styczność z kibicami z Piotrkowa, wybraliśmy się tam w 2 busy na nasze rezerwy, z Concordią były jakieś okoliczne FC Widzewa, starcie krótkie, zakończone wjazdem psów.
Concordia chwali się tym starciem żę je zwyciężyli, jak było wiedzą Ci którzy brali w nim udział.
Po wszystkim od nas 32 osoby zawinięte na dołek, z czego 30 dostaje dwuletnie zakazy, dodatkowo 2 typów ze Zduńskiej Woli zawiniętych strzela z ucha psom.
Kilka miesięcy przed tym nasza delegacja odwiedza Piotrków rozganiając młynek Concordii.
W Piotrkowie pojawiają się również kibice GKSu, jednak nie jest to grupa zorganizowana, bardziej pojedyncze jednostki widoczne na meczach.
Concordia ekipa pro widzewska, jednak jeszcze niedawno miewali sytuacje że konkretny typ z ŁKSu z Piotrkowa wchodził sobie do nich na młyn śpiewając pieśni sławiące ŁKS, jak ta sprawa się rozwinęła nie wiem.
W Bełchatowie na meczu z naszymi rezerwami się nie pojawili.
dlaczego klamiesz?
Nic takiego nie miało miejsca jedyne akcenty z waszym udziałem to jak raz 20 minut po meczu wpadacie na puste trybuny i gonicie 6 małolatów a drugi to jak podjechała wasza fura i sie zrywa po tym jak od nas przez płot przeskakuje 3 typów.
ZAMKNĄĆ TEN TEMAT BO NIE CHCE MI SIE PROSTOWAĆ WYPOWIEDZI PANÓW CO WE WŁASNYM MIEŚCIE JAK SZCZURY CHODZĄ