Marcin Baszczyński Swój ślub z Agnieszką zaplanował na 19.06.2004 roku tak, żeby data kojarzyła się z powstaniem Białej Gwiazdy. 3 października 2006 roku na świat przyszedł pierwszy potomek państwa Baszczyńskich, Maksym.
Promil pisze:nie wiedziałem gdzie dać to wklejam tutaj:
[link]
Kiedyś na starym forum to było(a nawet wiecej) ale i tak jak to ogladam za każdym razem to Zeby tak idealnie zsynchronizować to chyba tylko skośni są do tego zdolni,no ale tam potrafią zmobilizować Dyscyplina jak w wojsku
Promil pisze:nie wiedziałem gdzie dać to wklejam tutaj:
[link]
Kiedyś na starym forum to było(a nawet wiecej) ale i tak jak to ogladam za każdym razem to Zeby tak idealnie zsynchronizować to chyba tylko skośni są do tego zdolni,no ale tam potrafią zmobilizować Dyscyplina jak w wojsku
Widac jakie efekty daje wyrzucenie piknikow z mlyna
VT pisze:Z tego co wiem to oni nawet nie są kibicami
jesli sa kibicami to wielkie pozdro w kierunku skosniakow zajebiste zgranie w ich mlynie
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają "
Polecam film Defilada bodajże z 70 któregoś roku - jest to dokument z czasów PRL o Korei Północnej, choć nieco przewrotny. Kartoniady tam zaprezentowane dopiero urywają głowę. Należy sobie jednak zadać pytanie za jaką cenę.
Użytkownik pisze:A skąd to wiesz? Przeczytałeś po japońsku?
Ciekawe czy Polacy są do tego zdolni?
Na starym forum ktos zlukal takie informacje.
Nie wiem nawet czy to przypadkiem Korea Pln nie byla.
Poza tym zobacz jak oni siedza to sa obtoczeni przez jakis mundurowych hehe.
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer
Czy to oficjalna już reklama ?
Ponoć za to była jakaś nagroda, a ja miałem identyczny pomysł. Tylko chciałem typowi "uszyć" biało-zielony szalik i żeby wysiadł w Gdyniy, atam typy z Arki
Żałuje, że nie posłałem, może jakas nagrode bym zgarnał
Noeye pisze:Czy to oficjalna już reklama ?
Ponoć za to była jakaś nagroda, a ja miałem identyczny pomysł. Tylko chciałem typowi "uszyć" biało-zielony szalik i żeby wysiadł w Gdyniy, atam typy z Arki
Żałuje, że nie posłałem, może jakas nagrode bym zgarnał
Użytkownik pisze:A skąd to wiesz? Przeczytałeś po japońsku?
Ciekawe czy Polacy są do tego zdolni?
Po pierwsze Chińczycy raczej nie piszą/mówią po japońsku (a my się śmiejemy, że Paris Hilton myślała, że w całej Europie mówi się po francusku ) po drugie Polacy też by tak umieli jakby ich zagonić kijami batami i "jak zrobisz błąd to ci..."
PS. A propos tej reklamy - kolo ma szalik Legii na którym jest dosłownie jeden pasek czerwony a reszta zielono-biało-czarna, jak jakiś Bełchatów To ciekawe, że zawsze jak w takich reklamach czy teledyskach mają być dwa najbardziej zwasnione kluby to zawsze jest Legia - kiedyś w teledysku był kibic Legii i Widzewa, w reklamie jednej kibice Legii i Polonii a teraz Legii i Wisły
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."