mlody_kibic pisze:Mógłby ktoś polecic jakies studio z Lublina lub okolic, poprostu nie mam pojęcia gdzie się udać. Takie żeby drogo nie było a, żeby ładnie dziarali.
mlody_kibic pisze:Mógłby ktoś polecic jakies studio z Lublina lub okolic, poprostu nie mam pojęcia gdzie się udać. Takie żeby drogo nie było a, żeby ładnie dziarali.
caly temat spoko,niektore dziary powlalaja na kolana,ale nie brakuje smiesznosci jak dziara na lapie kogos"[link]" czy polskie godlo z napisem "extreme sports".mam jednak pare watpliwosci , przede wszystkim z fotek wynika ze jestescie mlodzi w 90% wiec co za 10 lat?tatuaz to nie jest prosta sprawa do wywabienia.ok zaraz ktos sie zagotuje ze przeciez "zawsze wierni" " nigdy nie bedziesz szedl sam" itp itd a zadajcie sobie pytanie,szczegolnie chlopaki w wieku lat19-25 ktorzy wyklepali sobie cle plecy,przedramiona i lydki, ilu z was bedzie jezdzic za lat 10-15?ilu w waszych ekipach jest wydziaranych chlopakow po 30tce? od razu uprzedze pytanie,tak mam tatuaze:)pozdro
wydaje mi sie ze malo jest osob po 30stce w pl co sie jakos udziela w jakikolwiek w kibicowski sposob swojej druzyny . wydaje mi sie rowniez ze przez to glownei ze kiedys bylo inaczej i nie kazdy np w wiekszych klubach sie poprostu sie znal i byly inne mentalnosci zyciowe niz teraz , kontakty z wiekiem sie poucinaly , emigracje rodziny itp i to sie przyczynilo ze duzo osob "starszej" daty poprostu sobie poodpuszczali , jednakze mysle ze teraz weszla bardziej moda " angielska " i przy pomocy lepszej komunikacji ( internety telefonie itp ) ludzie beda pomimo roznych barier bardziej integrowac sie w kibicowskim zyciu (?) aczkolwiek mysle ze jak ktos postanowil sobie zrobic jakis motyk kibicowski na ciele( co w latach 90tych bylo niklym zjawiskiem ) nie odpusci sobie od tak chodzenia na mecze , tylko moze w mniejszym stopniu zaangazowania (?)
ŁKSu fajna aczkolwiek trochę za bardzo naćkane, można ją było bardziej rozciągnąć jeszcze po plecach.
W dziarze Sandecji widać niewprawioną rękę tatuatora. Jakby trzęsłą mu się albo nie wiem co.
O tatuażu typa z Odry mam takie samo zdanie jak Kiju.
Natomiast tatuaż kolesia z Obry - sam nie wiem jestem na tak i na nie...
Te dwa tatuaże nie w moim typie.
Natomiast dziara ŁKS na plus, może rzeczywiście trochę "napaćkane" tego jest ale bardzo się prezentuje
no dziarka Odry fajna chociaz tez przylaczam sie do zdania ze myslalem ze ta postac bedzie inna "lepsza" chociaz i tak mi sie podoba a co do oprawy Obry Koscian to podoba mi sie strasznie i bardzo starannie wykonana
Dzirka ŁKS - fajny pomysl, ale brakuje mi tam koloru, ktory by ja troche ozywil, sprawil ze byla by bardziej czytelna i tak by sie to nie zlewalo.
Obra - ladna dziarki mimo ze ten fajter raczej nie w moim guscie. Bardziej jaraja mnie rycerze itp
Odra - mi tez ta twarz sie nie podoba, moze jak by dziarka byla mniejsza to by to inaczej wygladalo. Sam motyw miecza, podobnie jak krzyza na plecach troche oklepany a i jego forma do gustu mi nie przypadla.
GKS - standardowa, ladna dziarka.[/list]