Derby Ruch - Gornik
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
w pierwszy dzien sprzedaży zostało sprzedanych 7500 biletów w kasach klubowych + 600 biletów na kupbilet.pl.
Źrodło [link]
Będzie gorąco
fajna zapowiedź żaboli:
http://pl.youtube.com/watch?v=pAEVG-fBG ... re=related
Źrodło [link]
Będzie gorąco

fajna zapowiedź żaboli:
-
7543 na stronie niebieskichX pisze:w pierwszy dzien sprzedaży zostało sprzedanych 7500 biletów w kasach klubowych + 600 biletów na kupbilet.pl.
Źrodło [link]
Będzie gorąco
fajna zapowiedź żaboli:

-
już nie mają:
W nocy z poniedziałku na wtorek kilku zamaskowanych mężczyzn wtargnęło do siedziby klubu Ruch Chorzów i skradło cały utarg z ze sprzedaży biletów na Wielkie Derby Śląska.
- Było włamanie i tyle na ten temat mogę powiedzieć. W najbliższym czasie klub wyda oświadczenie, dotyczące tego zdarzenia - powiedział Krzysztof Hermanowicz, kierownik ds. bezpieczeństwa.
Jak udało nam się dowiedzieć, mężczyzni poturbowali portiera będącego na obiekcie. Złodzieje rozpruli kasy pancerne i zabrali utarg z 7500 sprzedanych biletów. Zniknęły także klubowe laptopy.
Trwa liczenie strat. Na Cichej jest już policja. Budynek jest zamknięty.
Sprzedaż biletów na Wielkie Derby Śląska jest prowadzona normalnie.
więcej informacji wkrótce
[link]
W nocy z poniedziałku na wtorek kilku zamaskowanych mężczyzn wtargnęło do siedziby klubu Ruch Chorzów i skradło cały utarg z ze sprzedaży biletów na Wielkie Derby Śląska.
- Było włamanie i tyle na ten temat mogę powiedzieć. W najbliższym czasie klub wyda oświadczenie, dotyczące tego zdarzenia - powiedział Krzysztof Hermanowicz, kierownik ds. bezpieczeństwa.
Jak udało nam się dowiedzieć, mężczyzni poturbowali portiera będącego na obiekcie. Złodzieje rozpruli kasy pancerne i zabrali utarg z 7500 sprzedanych biletów. Zniknęły także klubowe laptopy.
Trwa liczenie strat. Na Cichej jest już policja. Budynek jest zamknięty.
Sprzedaż biletów na Wielkie Derby Śląska jest prowadzona normalnie.
więcej informacji wkrótce
[link]
-
Nie o 14:45, a o godz. 16:00 odbędą się Wielkie Derby Śląska!
Do Ruchu Chorzów SSA wpłynęło dziś pismo z Ekstraklasy SA z pozytywną odpowiedzią na zapytanie o zmianę godziny meczu Ruch Chorzów - Górnik Zabrze, który odbędzie się 2. marca na Stadionie Ślaskim.
Do Ruchu Chorzów SSA wpłynęło dziś pismo z Ekstraklasy SA z pozytywną odpowiedzią na zapytanie o zmianę godziny meczu Ruch Chorzów - Górnik Zabrze, który odbędzie się 2. marca na Stadionie Ślaskim.
Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!
-
-
Górnik najpierw robi aferę, że chce 13 000 biletów, a kiedy najprawdopodobniej dostaną tylko te 7500 aż taki procent oddają komuś, kogo całkiem niedawno tłukli ciężkim sprzętem, chociażby przy okazji meczów kadry na Śląskim. Nie, ja też nie rozumiem.
www.referaty14.blogspot.com - prezentacje maturalne!
-
Skoro jestes obiektywny to sie nie przypierdalaj do nikogo ... skoro Cie ten temat nie dotyczy !!Ligowiec pisze:Górnik najpierw robi aferę, że chce 13 000 biletów, a kiedy najprawdopodobniej dostaną tylko te 7500 aż taki procent oddają komuś, kogo całkiem niedawno tłukli ciężkim sprzętem, chociażby przy okazji meczów kadry na Śląskim. Nie, ja też nie rozumiem.

-
Weź słownik, PWN-owski najlepiej, i sprawdź czym charakteryzuje się obiektywizm.1925 pisze:Skoro jestes obiektywny to sie nie przypierdalaj do nikogo ... skoro Cie ten temat nie dotyczy !!Ligowiec pisze:Górnik najpierw robi aferę, że chce 13 000 biletów, a kiedy najprawdopodobniej dostaną tylko te 7500 aż taki procent oddają komuś, kogo całkiem niedawno tłukli ciężkim sprzętem, chociażby przy okazji meczów kadry na Śląskim. Nie, ja też nie rozumiem.
Dopisz sobie +5 w lidze chulsów.Jak jestes przyjebany
GieKSe od zawsze szanuję, a Górnika tak, mam ogromny kompleks. Wszak swoją działalnością kibicowską na przełomie minionego i obecnego wieku wzbudzili mój ogromny respekt. "2-0" dla ciebie, przyjacielu.i ma kompleksy tych dwoch ekip
Bez napinki rzecz jasna.
www.referaty14.blogspot.com - prezentacje maturalne!
-
-
Skończcie się bawić w to czy będzie ich więcej czy mniej. Ważne jest to że pokazaliśmy Ruchowi, tak zapewniali wszystkich że nie wykorzystamy naszej puli, a tu proszę, bilety idą jak wodaBytków_GKS pisze:uwierz że napewno dużo więcej.bardzosmieszne pisze: GKSu bedzie tylko 100 osob wraz z Zabolami i kazdy kto pisze ze oddali im 2 tys biletow jest poprostu pierdolniety i ma kompleksy tych dwoch ekipPozdrawiam

We'll never surrender !
-
\stgz273 pisze:W Zabrzu poszła już pierwsza pula biletów, czyli 7.5 tys...
Teraz każdy czeka na następne 5 tys i jestem przekonany ze ta pula biletów sprzeda sie jeszcze szybciej niż pierwsza
o ile wogole ja dostaniecie
kilkanascie minut temu dostalem informacje od rzecznik prasowej klubu Ruch Chorzow iz kwestia przyznania Gornikowi dodatkowych 5 tysiecy biletow bedzie rozpatrzona przez zarzad.
Jest bardzo prawdopodobne iz bilety te jednak zostana oddane kibicom Ruchu
-
mam pytanie do kibicow Gornika
piszecie ze sprzedaliscie 7,5 tysiaca biletow tak?
w takim razie:
od Ruchu mozecie dostac jeszcze conajwyzej 3 tysiace bo 2 tysiace jest przekazane Warce, wiec musicie kupic Warki zeby dostac 2 tysiace biletow
no bo jesli tak nie jest to inna opcja jest tylko taka ze juz teraz wykupiliscie bilety z warki co prawda nie jest bo warka zaczyna sprzedaz dopiero od 6 lutego
wiec albo nie sprzedlaiscie tyle biletow ile piszecie albo macie jeszcze zagwarantowane tylko i wylacznie 2 tysiace biletow a reszte Ruch wam moze przekazac a nie musi
piszecie ze sprzedaliscie 7,5 tysiaca biletow tak?
w takim razie:
od Ruchu mozecie dostac jeszcze conajwyzej 3 tysiace bo 2 tysiace jest przekazane Warce, wiec musicie kupic Warki zeby dostac 2 tysiace biletow
no bo jesli tak nie jest to inna opcja jest tylko taka ze juz teraz wykupiliscie bilety z warki co prawda nie jest bo warka zaczyna sprzedaz dopiero od 6 lutego
wiec albo nie sprzedlaiscie tyle biletow ile piszecie albo macie jeszcze zagwarantowane tylko i wylacznie 2 tysiace biletow a reszte Ruch wam moze przekazac a nie musi
-
pewnie,bishop pisze:??
Jesli sie potwierdzi to brak kla$y przez zarzad i poniekad samych kibicow chorzowskiego Ruchu bedzie plama na waszym "honorze".
odpukac
pokaz mi choc jedne jak to napisales "honorowy" klub ktory zrezygnuje z wlasnych biletow zeby dac je gosciom (aha i nie dawaj przykladow kkiedy to kibice gosci nie dostaja wogole biletow lub dostaja ich malo)
7,5 tysiaca to i tak wiecej niz teoretycznie moglibysmy wam dac
5% stadionu to jakos 2,5 tysiaka, mowi ci to cos?aha i pewnie zabrzanie tez by zrezygnowali z wlasnych biletow zeby dac je Ruchowi
-
-
-
tam masz w ustawieniach ze mozesz sobie przedłużyc rezerwacje o 24h:) poszukaj i napewno znajdzieszkawa1984 pisze:ja dla rozluźnienia troche z innej beczki..
kupuje ktos bilet na derby przez kupbilet.pl ?
ja to robie pierwszy raz..wysłałem kase w terminie ale poczta chodzi jak chodzi a mi wygasa termin rezerwacji bo pisze, że niezapłacone jeszcze i miejscówy moga przepaść

-