Nie ma co się przejmowac , w sumie jednym z celow vlepek jest wkurwic rywala.
Po Poznaniu i Warszawie , Kraków , Wrocław , Gdańsk i Szczecin drżą ze strachu
Z tej strony najlepsze vlepy Resovii, nasze Radogoszcza i GKS K-ce też ładne graficznie. Pozostałe przeciętne, vlepy Polonii byłyby fajne ale wszystkie za bardzo podobne do siebie, zastosowane te same efekty.
Podobno w Warszawie nie widać Polonii. Na tych vlepkach też herby a właściwie herbiki mikroskopijne. Podobnie nazwa klubu kilkumilimetrową czcionką pisana
Ale to Wasza sprawa i Wasze zabawki.
Vlepy Resovii jak zwykle super.
Ale to co zrobił Śląsk to poprostu miazga !!!
Nie dość że z mistrzowsko graficznie to jeszcze z jajem. Lepszych vlep nie widziałem
Witam.
Oto nowe vlepy Legii (Mokotów!) http://i31.tinypic.com/30vc8ew.jpg
Produkcja Sosnowiec....Mam troche zastrzeżeń co do cięcia...(co widać na załączonym obrazku)
Maxx4 pisze:Witam.
Oto nowe vlepy Legii (Mokotów!) http://i31.tinypic.com/30vc8ew.jpg
Produkcja Sosnowiec....Mam troche zastrzeżeń co do cięcia...(co widać na załączonym obrazku)
możesz przybliżyć problem cięcia? bo moje czujne oko nie dostrzega uchybień?
Środkowa vlepka, z jednej strony grubsza ramka z drugiej cieńsza widać różnice, po prawej (3 wzór) również widać różnicę pomiędzy obiema ramkami....No i to na tyle ;] (warto dodać że czas oczekiwania to 30 dni. Zamówione 30 Grudnia, doszły 1 Lutego...)
te Vlepy Gieksy Wełnowiec to dla mnie mistrzostwo... naprawde nie przypuszczalem ze mozna zrobic cos tak fajnego...
Gratulacje !
ps. mam pytanie a ten Wełnowiec to osiedle w Katowicach ?
Legioholic pisze:te Vlepy Gieksy Wełnowiec to dla mnie mistrzostwo... naprawde nie przypuszczalem ze mozna zrobic cos tak fajnego...
Gratulacje !
ps. mam pytanie a ten Wełnowiec to osiedle w Katowicach ?
Maxx4 pisze:Środkowa vlepka, z jednej strony grubsza ramka z drugiej cieńsza widać różnice, po prawej (3 wzór) również widać różnicę pomiędzy obiema ramkami....No i to na tyle ;] (warto dodać że czas oczekiwania to 30 dni. Zamówione 30 Grudnia, doszły 1 Lutego...)
Też miałem zastrzeżenia do cięcia i czasu oczekiwania. A było to prawie rok temu. Widać taka sosnowiecka tradycja