Niedawno była afera jak ktos wkleił wydawane nieoficjalnie i sprzedawane na allegro szale "łowcy śmierdzieli"...
Nagle robienie gadzetów "anty" stało sie fajne ?
a dla mnie ku*** to normalne. nie lubimy sie i tyle. jedni tak to okazuja, inni inaczej i dla mnie jest ok. do wszystkiego sie przypierdalac nie ma co. chujowo to jest jak ktos komus podczas wyjazdu na mecz noz wklada a nie tam bluzy i koszulki anty. poza tym nie bedziesz mial radosci jak oklepiesz takiego typka w takiej bluzie, jesli dasz rade?
to nie, tamto niek, jeszcze inne chujowe... takie rzeczy to na koszykowce, po fiutach sie lizac i byc przesadnie honorowym... przynajmniej ja na to tak patrze
luzniej panowie, niech niektorzy sie 'rozepna' he he
KYLIMANDŻARO pisze:a dla mnie ku*** to normalne. nie lubimy sie i tyle. jedni tak to okazuja, inni inaczej i dla mnie jest ok. do wszystkiego sie przypierdalac nie ma co. chujowo to jest jak ktos komus podczas wyjazdu na mecz noz wklada a nie tam bluzy i koszulki anty. poza tym nie bedziesz mial radosci jak oklepiesz takiego typka w takiej bluzie, jesli dasz rade?
to nie, tamto niek, jeszcze inne chujowe... takie rzeczy to na koszykowce, po fiutach sie lizac i byc przesadnie honorowym... przynajmniej ja na to tak patrze
luzniej panowie, niech niektorzy sie 'rozepna' he he
Mi chodzi tylko o to ze jak coś było przeciwko Ruchowi to Ruch nazywał to kompleksami. Po czym sami wydają coś takiego.
Hipokryzja. Ale w sumie nie ma co wałkowac tematu kolejny raz. Wydali, ich problem. Tym bardziej ze to nie moja broszka.
pomijajac wzgledy merytoryczne te bluzy AntyKSG sa zajebiscie malo pomyslowe.. wg.mnie oczywiscie. juz bardziej wysilil sie projektant tych antyslaskich zaglebiackich koszuleczek. nie odrzucam idei projektow Anty ale na takim gadzecie powinno sie moim zdaniem znalezc tez jakies nawiazanie do wlasnej ekipy.. a na tym gadzecie takowego brak. te sweterki ŁKSu na prawde ciekawy gadzet
nowe koszulki Wisłoki , robione u Szulca . Czas oczekiwania 5-6 tyg ( ale to chyba ze względu na przełom roku , czyli święta i Sylwester) , jakość bardzo dobra.
Witam.
ja osobiscie proponuje produkcje gadzetów u Michała Czapli z Łodzi, chłopak poraz kolejny udowodnił mi że umnie podejśc do tego profesjonlnie czego efektem są te owe kurteczki wiatrówki.bardzo ładne i staranne wykonanie.napis i herb haftowany.