GreenAnimals pisze:Widzew bardzo ładnie się prezentuje jeżeli chodzi o doping, o niebo lepiej niż Kolejorz. I pokazują że to Oni na dzień dziejsiejszy są nr. 1 w Polsce w kwestii dopingu.
Kolego, nazwy klubów piszemy wielkimi literami!
Ogladales w TV, moze dlatego tak to bylo slychac. Z mojej perspektywy czyli z sektora Widzewa nie wygladalo zeby Lech byl slabszy w tej kwesti. Bylo ich wiecej i na pewno nas przygluszali.
Szkoda ze nie spotkalismy sie w finale jak w poprzednich dwoch edycjach. Bo jakos tak bez tych najwiekszych emocji sie obeszlo.
Na jeszcze jedną konkretną kibicowsko ekipe, która chciałby przyjechać w konkretnej liczbie, mogliby nie zgodzić się organizatorzy, argumentując to ewentualnymi problemami z zabezpieczeniem turnieju. I pewnie dlatego poza Widzewem nie zaprasza się mocnych kibicowsko ekip. Nie wyobrażam sobie pod jednym dachem Kolejorza, Widzewa i np. Legii
Kielczanin pisze:jeśli chodzi o turniej Remes Cup w Poznaniu to zauważyłem, że sporo miejsc na hali (na pewno kilkaset) było pustych. A czytałem tu gdzieś że Widzew nie dostał tyle biletów ile chciał. Wiec spokojnie mozna było dac Widzewiakom wiekszą pule biletów.
wydaje mi sie ze zarowno nasz mlyn jak i Kolejorza byl bardziej zageszczony i dlatego pewnie byl komplet widzow pomimo pewnych pustych krzeselek... duzo ludzi sie krecilo, duzo stalo na schodach w przejsciach i na koronie... choc tez wolalbym zebysmy dostali wiecej biletow
Z Jasła ok.60 osób, podobna liczba stawili się fani Sandecjii.
Byli tez nasi przyjaciele z Krakowa w liczbie ok.20 osób oraz gościnnie kilku chlopaków z Poloni Warszawa.
Pospacerowaliśmy sobie po mieście przy okazji przeganiając różne grupki.
Jeden chłopak z Sącza dostaje lekko kosą od fana Glinika.
Później nazjeżdżało się w h** psiarni i dopiero wtedy pokazała się większa grupa miejscowych fanów.
Kielczanin pisze:Mam kilka pytań- ile widzów pomiści ta hala w Poznaniu? i czy komplet biletów poszedł na wczorajszą impreze? Ilu było kibiców Widzewa i czy były jakieś inne kibicowskie ekipy- Cracovia, Arka, Polonia Polonia Bytom i jeśli tak to w jakich liczbach?
To może się przyznacie jak atakujecie nas w 25 osób nas 7 młodych , wy ze sprzętem w postaci noża , pił do metalu i trzonów do siekier i nie dajecie nam rady od was 3 K.O. Kiedy dobiega reszta od nas palicie wroty do klatek i się wychylacie za pleców policji ,a nożownik wraca z rozjebaną głową bo zostawiacie kolege żeby się sami ratować ? To że kroicie szaliki w 10 naszych 2 w użyciu macie nóż którym tniecie naszego po głowie to wielki czyn Ile razy palicie wroty 5 , 10 ?
Chłopaki z NS dajcie na luz,może i była to wasza 1 akcja na ktorej byliscie w życiu ale nie spinajcie tak d***,wkońcu to nie temat o waszych mokrych wrażeniach.Bez napinki.pozdro
Tyle skinów w całym mieście nie widziałeś tego jeszcze popatrz!Oi!Popatrz!
Nie ma sie co rozpisywac tylko tak jak na jednej z vlep Polonii : Przyjechalismy, Zdobylismy, Rozpierdolilismy i Wszystko.
Miejscowi pokazali swoja inteligencje , szybkosc i beda mieli jeszcze nie raz sie wykazac , nie mieli szans dzisiaj i wszystko.
Kielczanin pisze:Mam kilka pytań- ile widzów pomiści ta hala w Poznaniu? i czy komplet biletów poszedł na wczorajszą impreze? Ilu było kibiców Widzewa i czy były jakieś inne kibicowskie ekipy- Cracovia, Arka, Polonia Polonia Bytom i jeśli tak to w jakich liczbach?
Mam pytanie do Widzewiakow: Co bylo napisane na czarnych plotnach? Mam nadzieje ze nie przeoczylem tego(we wczesniejszych komentarzach).
Z gory dzieki za odpowiedz.
Czyzynska Ferajna pisze:Mam pytanie do Widzewiakow: Co bylo napisane na czarnych plotnach? Mam nadzieje ze nie przeoczylem tego(we wczesniejszych komentarzach).
Z gory dzieki za odpowiedz.
Zdrowka
Hutnik Nowa Huta Hooligans
Moglibyśmy być tutaj na czarno i się smucić
Ale mamy tą świadomość, że to życia nie wróci.
Liczba Cracovii w Poznaniu będzie oczywiście przemilczana?
Nie było nas może dużo i nikt Ci dokładnej liczby nie poda ponieważ nikt nie organizował wspólnego wyjazdu i Ci co od nas byli siedzieli "stali" rozsypani po całej Arenie wśród naszych Poznańskich przyjaciół, tak więc bardzo trudno było nas policzyć
M_22Sandecja
odpie*** sie od KARPAT!!! A nawiasem mówiąc to chyba wasi bracia z Jasła wszystkiego wam nie mówią widocznie! Niech Ci opowiedzą kozach akcje z przed wigilii!! Jak coś to PRV
Był mecz sparingowy,dał N któtki opis,fotke,dopisał sączers swoj opis i na tym prosze poprzestac.My pojechalismy wraz ze zgodami ,Glinik sie nie zjawił i koniec -widocznie im sie nie chciało albo na małyszu byli.
Kielczanin pisze:Mam kilka pytań- ile widzów pomiści ta hala w Poznaniu? i czy komplet biletów poszedł na wczorajszą impreze?
Ilu było kibiców Widzewa i czy były jakieś inne kibicowskie ekipy- Cracovia, Arka, Polonia Polonia Bytom i jeśli tak to w jakich liczbach?
Z Arki kilkanascie osob,a miejsca wolne byly spowodowane tym,ze sporo osob wychodzilo wchodzilo na papieroska ,wc itp,ja osobiscie byłem pierwszy raz i doping zrobil na mnie mega wrazenie i wierzcie mi ze filmiki nie oddaja tego co było w rzeczywistosci,Widzew bardzo zgrana paczka super dopinguje(zreszta na otwartym stadionie tez sie przekonalem o tym nie raz)Lech tez super doping,jak ekipy dopingowały to az ciary przechodzily tak bylo super slychac,impreza super i zabawa w nocnych klubach na rynku przez dwie noce tez przednia,to byl bardzo udany weekend
W Gryficach odbył się skromny 1 turniej Kibiców Sparty Gryfice troche okrojony początkowo miało być więcej drużyn ale wyszło jak wyszło wystąpiło 6 drużyn
1 Sparta Gtyfice
2 Fan Club Zydląg Sparta Gryfice
3 Fan Club Stargard Pogoń Szczecin
4 GKS Mierzyn
5 Fan Club Gryfice Pogoń Szczecin
6 Fan Club Pogodno Pogoń Szczecin
Turniej jak najabrzdziej udany ostani odjeżdżali dzisiaj rano
I Turniej Kibiców Polonii Warszawa był wielce udany.
Zgłosiło się dziesięć drużyn. Kibice jak i zawodnicy raczyli się piwkiem i innymi napojami chłodzącymi. Były śpiewy, żarty i ogólnie miła atmosfera.
Po turnieju lekkie rozbieganie i powrót do domów w wesołych nastrojach.
Przeceniasz moc internetu. Nie wszyscy musza opisywac tutaj wszystko tylko dlatego ze uzytkownik forum siedzac w kapciach chce miec przeglad wydarzen w Polsce. A jak Ty coś iwesz na ten temat ( tak wynika z Twoich postów) to to poprostu napisz a nie pajacuj bo tacy jak Ty sieja tylko zbędną napinke
propaganda.. fakt nie jest to miejsce na tego typu dyskusje. ale Ma. skoro jestes taki dumny z siebie i kolegow to pochwal sie jakich zabawek uzywaliscie to jest dopiero powod do dumy! bez odbioru.