Hmm nie wiem, może się czepiam, pewnie się nie znam, ale ten film to na pewno nie jest z meczu z GKS Rozumiem, że przychodząc na hokeja nie interesował cię rywal, tylko głośny doping i stąd ta twoja pomyłka ? Dla zainteresowanych dodam, że był to mecz Legia - Orlik.
ooo sory myslalem ze to byl mecz z Geksa nie niebylem na meczu bo niestety nie jestem z Wawy a na legialive to czytalem i myslalem ze to mecz z geksa. to jeszcze raz sory za wprowadzenie w blad
Jeżeli pytasz poważnie:) to niczym. Polskie kluby hokejowe są na tyle biedne( szczególnie brakuje kasy tym z I ligi) że za jednym wyjazdem rozgrywane są dwa mecze;)
W_SG pisze:Można wiedziec czym się różni mecz hokejowy grany w sobote a tym z niedzieli :>
na Legie teraz ogolnie chodza ludzie z ekipy Pilkarskiej i jesli jest mobilizacja to jest komplet i dobra oprawa ... ale wiesz za 2 dni pod rzad ciezko wylozyc kase na hokej jak kazdy ciula pieniadze na wyjazdy pilkarsie jak Ja np.... dlatego tak malo ludzi jest na 2 meczu czy na meczu 1 bo zalezy od mobilizacji..... ale wiekszosc chyba zawsze na 1 meczu byla
W_SG pisze:Można wiedziec czym się różni mecz hokejowy grany w sobote a tym z niedzieli :>
na Legie teraz ogolnie chodza ludzie z ekipy Pilkarskiej i jesli jest mobilizacja to jest komplet i dobra oprawa ... ale wiesz za 2 dni pod rzad ciezko wylozyc kase na hokej jak kazdy ciula pieniadze na wyjazdy pilkarsie jak Ja np.... dlatego tak malo ludzi jest na 2 meczu czy na meczu 1 bo zalezy od mobilizacji..... ale wiekszosc chyba zawsze na 1 meczu byla
Nie no spoko rozumie. Tylko chciałem się dowiedzec czy sie różnią te dwa spotkania ale już się dowiedziałem ;]
a ja uwazam ze bedzie mimo cen duzo ludzi jak nie blisko kompletu:
-brak sezonu pilkarskiego
-odskocznia od pilki gdzie nie ma dopingu
-moda na hokej i ostatnie komplety
-prawdopodobnie pierwszy i (i na najbliszy czas) ostatni mecz na torwarze I , w ktorym jeszcze nikt nie uczestniczyl, wiec kazdy chcialby przezyc zajebista atmosfere pod dachem
-ceny nie sa wysokie , sa dostosowane do wynajecia sali i polozenia lodowiska, dla mnie sa uczciwe, pozatym patrz pkt 1.
Polonia Bytom - Unia Oświęcim 7:1
O tym że nie będziemy mogli normalnie wejsc na obiekt w Bytomiu wiedzieliśmy od dawna. Jedynym wyjsciem bylo dogadanie sie z Polonia w celu Naszego wjescia na lodowisko. I tak sie wlasnie stalo. Jest Nas 70 osób ekipy samochodowej(w tym 5 osob z Górnika Brzeszcze). Na sektorze jest juz troche Naszych kibiców, łącznie w Bytomiu zameldowało się ponad 100 osob z Oświęcimia. Jedziemy ze średnim dopingiem, momentami tylko coś konktretnie głośno krzyczymy. Polonia pod względem dopingu zaprezentowala sie bardzo dobrze, dobry młyn, śpiewy całej hali. Pod koniec III tercji wspólnie pozdrawiamy PZHL i policje, dajemy do zrozumienia wszystkim że Polski hokej jest dla kibiców. Gra Naszych grajków nie wymaga komentarza. Po meczu do zaparkowanych fur na jednym z osiedli odprowadza Nas Polonia oraz eskorta tych co zawsze. Powrot spokojny. Serdeczne dzieki dla Polonii za umozliwienie Nam wejscia na mecz. Szacunek Chlopaki!
KS Unia Oświęcim - Polonia Bytom 5:4 (1:2,1:2,2:0,0:0,3:1)
W drugim meczu o utrzymanie w PLH, a zarazem pierwszym na własnym obiekcie Unia pokonała po rzutach karnych Polonie Bytom!! Unici przegrywając 4:1 zdołali się podnieść i doprowadzili do remisu, żeby w końcu wygrać w karnych 3:1.
Na trybunach istne szaleństwo jak w czasach kiedy Unia zdobywała Mistrzostwo Polski. Atmosfera na trybunach fantastyczna. Przy Chemików tego dnia zgromadziło się około 3500 tysiąca widzów. Nas w młynie 350 osób, od początku meczu prowadzimy rewelacyjny doping, jednak to co działo się w ostatniej tercji jest nie do opisania. Jest 10 minuta trzeciej tercji, przegrywamy 4:2 - cała hala wstaje i wspolnie z Nami zaczyna śpiewac. Taki stan rzeczy utrzymuje się już do końca spotkania. Na płocie wisi 10 Naszych flag w tym jedna Naszych przyjaciół z Brzeszcz, których było dzis 20 osób. Serdeczne dzięki chłopaki. Kibiców Polonii ok. 40 osób piknikowego składu, czasem coś krzyczą.
KS Unia Oświęcim - Polonia Bytom 2:5
Hokeiści Unii nie zdołali tym razem pokonać drużyny z Bytomia i ulegli 2:5. Polonia prowadzi już 2:1 w walce o utrzymanie i ma teraz dwa mecze u siebie. Praca arbitrów nie wymaga zbytniego komentarza, grożą nawet przerwaniem meczu. Na trybunach w to słoneczne, niedzielne popoludnie zgromadziło się około 4 tysięcy kibiców w tym 85-cio osobowa grupa z Bytomia. Nas w młynie ponad 400 osób (w tym 15 osób z Brzeszcz), prowadzimy bardzo dobry i równy doping. Bardzo często włącza się cała hala co dało naprawde kapitalny efekt. Na początku trzeciej tercji cała hala wstaje i spiewa razem z Nami, na trybunach meksykańska fala(do której włączyła sie również Polonia) i zabawa w najlepsze. Atmosfera fantastyczna. W III tercji odpalamy dwa stroboskopy, doping troche siada, ale ogólnie pokazaliśmy się z dobrej strony. Bytomianie ożywiają się po bramkach i w tym czasie prowadzą całkiem niezły doping.
Dzisiaj potwierdziliśmy, że jesteśmy najlepsi w polsce. Nie mamy sobie równych. GKS TYCHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRO DLA ZGÓD KTORE NAS WSPARŁY !!!
GKS_Tychy'71 pisze:Dzisiaj potwierdziliśmy, że jesteśmy najlepsi w polsce. Nie mamy sobie równych. GKS TYCHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRO DLA ZGÓD KTORE NAS WSPARŁY !!!