ciekawe hasło choć troche śmieszne (dla mnie) nie pytajcie czemu śmieszne
W tym temacie są fotki specyficznie i mniej specyficzne ale w tej zupełnie żadnej specyfiki nie widze Co w tym specyficznego, że poprzez napisy na murach próbujemy ludzi zachęcić na wyjazd na derby? Jeśli dla Ciebie jest to specyficzne mogłeś to zachować dla siebie.
Pozdrawiam.
(No i na koniec sztandarowe hasło tego forum ) Bez napinki.
fanatyk1908 pisze:To był czysty przypadek z tym zulem w koszulce Widzewa ,bedzie jeszcze filmik z nim niebawem.Co poniektórzy beda mogli sie przekonac ze to wasz kibic
O ja, spalimy się ze wstydu przed całą Polska jakich mamy kibiców Nie rób nam tego. A ten koleś to nasza żywa legenda, stoi na gnieździe, ma ponad 100 wyjazdów a w wolnych chwilach udziela się w DHW
Fotka rzeczywiście specyficzna, nawet śmieszna. Gość w koszulce Widzewa na terenie ŁKS-u.
Ale gdzie tu koledzy z ŁKS widzą specyfikę jeśli chodzi o to, że facet któremu nie powiodło się w życiu tudzież przechlał swoje życie ma koszulke Widzewa, ba nawet jest za Widzewem?
Już wiem... Chcecie udowodnić, że jeśli w Łodzi Widzew ma już w ogóle jakiś kibiców to są to właśnie takie typy. Tak !?
fanatyk1908 pisze:To był czysty przypadek z tym zulem w koszulce Widzewa ,bedzie jeszcze filmik z nim niebawem.Co poniektórzy beda mogli sie przekonac ze to wasz kibic
O ja, spalimy się ze wstydu przed całą Polska jakich mamy kibiców Nie rób nam tego. A ten koleś to nasza żywa legenda, stoi na gnieździe, ma ponad 100 wyjazdów a w wolnych chwilach udziela się w DHW
Tylko nie mów skąd jest bo go jeszcze zza miedzowi zleją
fanatyk1908 pisze: kibic sasiada przyłapany przy pasniku na terenie swojego wroga
teraz ku*** przez 2 strony bedzie sie toczyla glupia dyskusja miedzy Widzewem a LKSem na temat tego zdjecia.
Ludzie czy Wy naprawde nie mozecie zrozumiec ze takie tematy nie sa od pierdolenia jakis swoich glupich sugesti czy tez pisania debilnych tekstow. W sumie rozumiem musicie sie ponapinac zeby kolega z forum po szalu byl z Ciebie dumny. Zalosne to jest kiedys te forum wygladalo o wiele inaczej i wiele lepiej.
Pomyslcie czasami nad tym co piszecie o ile wogole cos myslicie jeden z drugim.
Gość znalazł na smietniku jakąś starą koszulke i chodzi żeby mu zimno nie było i wielkie halo. Widać że to jest jakiś menel czy bezdomny. Może i jest to specyficzna fotka ale jak dla mnie bardzo niesmaczna
Moderatorzy sami sobie sa winni Powinno byc tak - ktos wkleja zdjecie - pojawia sie pierwszy komentarz nt tego czy jest specyficzne czy nie - ostrzezenie, pojawia sie drugi taki komentarz i nastepne - bany i po klopocie. To zdjecie jest specyficzne a Wy robicie tutaj odrazu wojne kto rzadzi na jakim terenie w Lodzi. Nudne to juz sie robi
osfp pisze:Moderatorzy sami sobie sa winni Powinno byc tak - ktos wkleja zdjecie - pojawia sie pierwszy komentarz nt tego czy jest specyficzne czy nie - ostrzezenie, pojawia sie drugi taki komentarz i nastepne - bany i po klopocie. To zdjecie jest specyficzne a Wy robicie tutaj odrazu wojne kto rzadzi na jakim terenie w Lodzi. Nudne to juz sie robi
co w tym jest takiego śmiesznego? Wklej swoją morde debilu to sie pośmiejemy
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
No tak, bo teraz nie ma zwyklych kibicow, ultrasow, slonecznikow itp itd. Kibic w koszulce swojego klubu, musi miec min 37 w lapie, byc lysym i opalonym.
Kolego, nie popisales sie.. nie zrobiles chlopakowi z Polonii wstydu, tylko sobie. A teraz pokaz swoja twarz i posmiejmy sie wszyscy jaki to jestes "specyficzny".
ciekawe hasło choć troche śmieszne (dla mnie) nie pytajcie czemu śmieszne
W tym temacie są fotki specyficznie i mniej specyficzne ale w tej zupełnie żadnej specyfiki nie widze Co w tym specyficznego, że poprzez napisy na murach próbujemy ludzi zachęcić na wyjazd na derby? Jeśli dla Ciebie jest to specyficzne mogłeś to zachować dla siebie.
Pozdrawiam.
(No i na koniec sztandarowe hasło tego forum ) Bez napinki.
u nas jest pelno takich napisów wiec nie wiem czy jest sens tu to wklejac
Przygotujcie sie na 3 str walki Widzewa z Łksem na temat tego filmu...
Btw. dajcie sobie spokój z tym żulem -.- Już dawno powinny ostrzeżenia/bany lecieć.
Desmond pisze:Przygotujcie sie na 3 str walki Widzewa z Łksem na temat tego filmu...
Btw. dajcie sobie spokój z tym żulem -.- Już dawno powinny ostrzeżenia/bany lecieć.
3 strony to mało, musi byc co najmniej taka napinka jak w temacie o naszej degradacji
Fotka z żulem specyficzna (barwy Widzewa na terenie wroga nie często się widzi) i tyle, nie ma się co więcej rozpisywać.
A czy został zbieraczem produktów wtórnych z własnego wyboru czy też po prostu pochłonął go alko, to już inna sprawa.