Krasza pisze: grubo Sharksie jak chcesz walić kozaka to zadzwoń i się ustawimy ... 506569952 czekam kozaczku... CZEKAM SHARAKANIE NA CIEBIE OJ JAK BOLI dziewczynko? widze , że sie zdenerwowałeś kozaczysz a c**** znaczysz.... nie graj tego kim nigdy nie będziesz... walisz na Sharksa??? jesteś ze wsi i nawet na Wisłe nie jeździsz... Chrzanów j**** żydów bizon87 ura bura bion87 hools dzoniłeś może z Uk i powiedziałeś " k****: i sie rozłączyłeś?? jsak coś to dogadajmy się normalnie - bez napinki... czekam na WAs CRACOVIA !!!!!!!!!!!!
Ludzie ile wy macie lat?? Temat brzmi nowe szaliki!! Krasza podaj jeszcze swoj adres nie wiem czy mam sie smiac czy plakac!! pokasowac ta niezbedna polemike chuliganow krakowskich!
nie świruj... płacz, bo tyle możesz misiaczku nie piszcie esów z netu... nie jedzcie mi esami , że jestem zydowską popeliną... sms od jude raus. zadzwon to sie ustawimi bojowkarzu internetowy... pamiętaj o tym że CRACOVIA rządzi w CRACOVIE
Krasza ja zadnych sms-ow nie wysylalem a pozatym nie kibicuje Wisle!! Robisz wstyd na ogolnopolskim forum swojej Cracovii!! Tyle w tym temacie skasujcie te durne posty "chuliganow" krakowskich!!
On cos cpa! Dajcie mu spokoj, do mnie sie juz kiedys napinał na prywatnym, ale słuchajcie jego słow i nie zyjcie netem a działajacie w realu. Krasza daj jakies swoje zdjecia, skoro kozakiem jestes, posmiejemy sie wszyscy.
i czemu tacy ludzie od razu bana nie dostana
nie dosc ze zasmiecil temat, to jeszcze bezsensowna napinka
Zeby nie zasmiecac tematu, ładne szaliki GKS-u Tychy
Nie wiem czemu ale wole takie pasiaste szale, proste i przejrzyste niz napaćkane zeby tylko bylo wiecej
[link]" target="_blank
...dziedek czas wyleczy rany...
ciężko będzie wnieść Ci ten szal "j**** ITI" na Żylete;) na ostatnim meczu z Górnikiem ochroniarze sprawdzali szale na bramkach jak pojebani....
j**** zomowską inwigilacje, Liberta per gli ultras!!!
molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
milan club polonia pisze:ciężko będzie wnieść Ci ten szal "j**** ITI" na Żylete;) na ostatnim meczu z Górnikiem ochroniarze sprawdzali szale na bramkach jak pojebani....
j**** zomowską inwigilacje, Liberta per gli ultras!!!
sugeruje prosty acz skuteczny sposob przed wejsciem na stadion owijasz sie szalikiem pod koszulka ale tak zeby szal nie nachodzil na siebie. na to koszulka, bluza i najwyzej pomysla ze duzo slodyczy zresz i masz taki bebech he he ale tego tak nie widac.
CRACOVIA 1906 pisze:Szale fajne ale jeden z tekstem podobny do "bylych Wladcow Polnocy" Pasy z Krakowa to Arki druga polowa...
znowu to samo, jak dobrze wiesz, albo i nie, ale to my z Wisłą pierwsi go użyliśmy. Czemu wy wszędzie szukacie tylko możliwość by napisania ze Lechia musiała zgapiła hasło
przemek202 pisze:chusty Arki fajne
a szaliki jak na szybkiego spojrzalem to mialem wrazenie ze to herb Gryfa Słupsk
Gwardia i Gryf maja podobne herby z racji tego ze oba wywodza sie z tego samego pionu. niemniej jednak podobienstwo nie jest az tak uderzajace bo w koncu na naszym herbie nie ma Gryfa trzymajacego tarczy.
Cos sie ostatnimi czasy wszyscy jakos powsciagliwi w opiniach stali gdzie ten piekny okres, kiedy kazdy "znawca" wystawial noty pojawiajacym sie tu produkcjom moze warto powrocic do tych praktyk ... a tak zupelnie na powaznie, to bardzo mile dla oka, schludnie wygladajace szaliki "Kolejarza", pozatym spodobal mi sie szal "UltraStomil" brawo za pomysl poki co, dziekuje za uwage
...I nawet kiedy bede sam, nie zmienie sie bo to moj swiat!!