Lewy, często reklamujesz stronę eurogift, być może nawet działasz w tej branży i jest ona Twoją wizytówką. Jeśli tak to jedna uwaga - wygląda na to, że szukasz/cie klientów, a jeśli tak jest, to na pytania związane z zamówieniem tak po prostu się odpowiada. Chociaż z czystej kultury a bardziej dla jasności wystarczy napisać coś nawet w stylu: "nie zawracaj mi d***"... A jeśli się mylę co do Ciebie, to moją uwagę przekaż dalej.
Fuler pisze:Lewy, często reklamujesz stronę eurogift, być może nawet działasz w tej branży i jest ona Twoją wizytówką.
nie jest ja mam 18 lat, jeszcze sie ucze
nie poprostu chodzi o to, ze wiem ze robi dobrze i jest to ładne, tym bardziej ze nie drogo. Znam go osobiscie, robi obecnie wiekszosc naszych gadzetów. A do tego jest to moj brat po szalu - Kibic Lechii. Moze to tak wyglada ze robie "duza reklame" ale poprostu staram się "podpowiadac" kibica gdzie moga zrobic dobrze i tak by byli zadowoleni, a tutaj moge to zrobic z cała swiadomoscia
Aha, Eurogift robi gadzety na najwiekszych firm na Pomorzu, a gadzety kibicowskie robia jako takie "hobby"
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
Pisałem tam z 4 maile i c*** dalej czekam na odpowiedz... Skontaktowałem się z D. z Nowego Sączu i odpowiedział po paru godzinach. Wiec polecam tego producenta.
KOTWICA ?? Widzisz sens ?? TAK, JA WIDZĘ NA PEWNO !!
Kurcze a ja czekam na szaliki z szaliki.com i cos sie doczekac nie moge.
Nie wiem czy to nasza poczta tak dziala czy cos.
Na mejla tez poki co jeszcze odpowiedzi nie dostalem.
Pewnie to przez poczte
[link]" target="_blank
...dziedek czas wyleczy rany...
mychasiek pisze:Kurcze a ja czekam na szaliki z szaliki.com i cos sie doczekac nie moge.
Pewnie to przez poczte
Poczta wszystko zapierdala maja cholerne opóźnienia, a najsmieszniejsze jest to , ze czekam na 2 paczki, które zostały wysłane przez ta sama osobe w tym samym czasie i jedna przyszła w piatek, a drugiej nie ma
Jesli chodzi o produkcje flag i bluz to polecam Koloo ze Szczecina [email protected] . Bardzo szybki termin realizacji i ekspresowa przesylka. Wykonaniu nic nie mozna zarzucic.
Odnośnie Kola ze Szczecina - na jego temat szerzej pisałem już parę stron wstecz, teraz tylko ograniczę się do krótkiego: STANOWCZO NIE POLECAM! Nie jest powiedziane, że w c**** robi każdego po kolei, ale z drugiej strony nie tylko ja piszę o nim w sposób negatywny.
Powinniście mieć pretensje do samych siebie skoro jest kilku sprawdzonych producentów na dzień dzisiejszy mam na myśli kalendarze i vlepki w Sosnowcu, flagi itd bluzy u Szulca
mzks1963 pisze:Powinniście mieć pretensje do samych siebie skoro jest kilku sprawdzonych producentów na dzień dzisiejszy mam na myśli kalendarze i vlepki w Sosnowcu, flagi itd bluzy u Szulca
Zapewne wpis był kierowany w moją stronę. A więc systematycznie korzystamy z usług sprawdzonych producentów, tj. Szulc, Miras czy sklep kibica z Sosnowca. Jak wiesz nie oferują wszystkiego czego dusza zapragnie, a akurat nie pisałem o tym, że Koloo poleciał w c**** z przykładowo flagami. Rzecz tyczy się sreberek. Fakt, że klient podejmuje ryzyko i jednak trzeba się liczyć z tego konsekwencjami, ale z jakiej racji ma mieć pretensje tylko do siebie, skoro ze swojej strony spełnia wszystkie wymagane przez producenta warunki? Swoim wpisem ostrzegam przed typem i robił będę to dalej.
mychasiek pisze:Kurcze a ja czekam na szaliki z szaliki.com i cos sie doczekac nie moge.
Pewnie to przez poczte
Poczta wszystko zapierdala maja cholerne opóźnienia, a najsmieszniejsze jest to , ze czekam na 2 paczki, które zostały wysłane przez ta sama osobe w tym samym czasie i jedna przyszła w piatek, a drugiej nie ma
Bylem w szoku jak wczoraj dostalem od niego mejla ze poczta odeslala mu paczke bo nikt pod podanym adresem nie mieszka
Ja nie wiem kto tam pracuje na tej poczcie
Zobaczymy - czekam dalej.
[link]" target="_blank
...dziedek czas wyleczy rany...