Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
- ban
-
Fajny jest ten temat trochę wchodzący w absurd ale lubię go czytać (pośmiać się można co nie miara), a i też zabieram głos bo ,,jaja"są całkiem przednie.
Nigdy nie będzie zgodności i każdy ma po części racje,przytoczę ostatnie derby.
Widzew chu... akcja że próbowali sie dostać na stadion ŁKS, przecież to było bez sensu i tak by nie mieli szans(bo pały do tego nie dopuszczą.)
Z drugiej strony ŁKS wybiega na murawę i to samo niby po co tez nie było sensu( bo pały (bo w 50 na 400 czerwonych i jeszcze ta obstawa). I w tym momencie cała plejada internetowych tzw. napinaczy prześciga się która strona miała rację, szukanie argumentów z których większość pasuje zależy tylko po której stronie sie stoi.
Nikt z was nie przetłumaczy drugiej stronie (także osobą które mają swoje zdanie na ten temat) że macie racje.
Więc proszę skoro ten temat już jest o napinki na poziomie.
Nigdy nie będzie zgodności i każdy ma po części racje,przytoczę ostatnie derby.
Widzew chu... akcja że próbowali sie dostać na stadion ŁKS, przecież to było bez sensu i tak by nie mieli szans(bo pały do tego nie dopuszczą.)
Z drugiej strony ŁKS wybiega na murawę i to samo niby po co tez nie było sensu( bo pały (bo w 50 na 400 czerwonych i jeszcze ta obstawa). I w tym momencie cała plejada internetowych tzw. napinaczy prześciga się która strona miała rację, szukanie argumentów z których większość pasuje zależy tylko po której stronie sie stoi.
Nikt z was nie przetłumaczy drugiej stronie (także osobą które mają swoje zdanie na ten temat) że macie racje.
Więc proszę skoro ten temat już jest o napinki na poziomie.
Zawsze mam racje wyjątkiem są sytuacje kiedy sie mylę
-
- ban
-
-
-
-
Chłopaki za miedzy, PLUS dla was, fajny pomysł.
Ale jeżeli taki numer wyzwala w Was takie emocje to współczuję.
Wyraźnie widać że wasz poziom jest tak niski, iż szybko namalowany dwa płótna zakrawają na osiągnięcie roku (wpisy typu "czy będziemy wieszać nasze nowe flagi" "Widzew Ludzie Honoru").
Gratulacje udało się, ale bez jaj naprawdę jeszcze dużo Wam brakuje do osiągnięcia pewnego poziomu kibicowskiego (ilu z Was było w Piątek na meczu
).
Jak ja lubie zaglądać tu po pierwszej flaszce.
Ale jeżeli taki numer wyzwala w Was takie emocje to współczuję.
Wyraźnie widać że wasz poziom jest tak niski, iż szybko namalowany dwa płótna zakrawają na osiągnięcie roku (wpisy typu "czy będziemy wieszać nasze nowe flagi" "Widzew Ludzie Honoru").
Gratulacje udało się, ale bez jaj naprawdę jeszcze dużo Wam brakuje do osiągnięcia pewnego poziomu kibicowskiego (ilu z Was było w Piątek na meczu

Jak ja lubie zaglądać tu po pierwszej flaszce.
Robotnicze Towarzystwo Sportowe WIDZEW Łódź
-
-
mecz był w Radomsku..Łódzki Klub Sportowy pisze:Masz z.j.e.b.a.n.y podpis bo takiego czegoś jak Robotnicze Towarzystwo Sportowe nie ma od kilku lat.
Co do meczu to u was na Widzew Łódź 0 - 4 Korona Kielce było 800 osób. Więc nie masz się co spuszczać.
Trenuj Do końca, Do Upadłego Bo Życie To Walka By Dążyć Do Czegoś
-
-
Mój podpis to moja sprawa, natomiast Twój nick mnie bardzo zastanawia, reprezentujesz stanowisko wszystkich kibiców ŁKS czy to tylko twój głupi pomysł.Łódzki Klub Sportowy pisze:Masz z.j.e.b.a.n.y podpis bo takiego czegoś jak Robotnicze Towarzystwo Sportowe nie ma od kilku lat.
Co do meczu to u was na Widzew Łódź 0 - 4 Korona Kielce było 800 osób. Więc nie masz się co spuszczać.
Co do spuszczania się, starałem się przedstawić moje zdanie nikogo osobiście nie obrażając, ale widzę że z "przedstawicielem" kibiców ŁKS nie można normalnie rozmawiać.
ZROZUM: FORUM BEZ CIEBIE BĘDZIE NAPRAWDĘ LEPSZE (takie jak było kiedyś...)
Jeszcze jedno, przed chwilą sprawdziłem na pięć postów masz cztery w tym temacie; zmień nick bo przynosisz wstyd prawdziwym kibicom ŁKS-u.
Ostatnio zmieniony 24.03.2007, 21:39 przez piotras, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Łks wy to nazywacie fanami?
wiem, że robicie to złośliwie, żeby niby wyzwolić w nas negatywne emocje
więc załóżmy, że macie racje są to flagi to mam teraz pytanie
ile w Polsce mocnych ekip, ma na stadionie prześcieradła robione montanami wywieszone na meczu i sygnuje je nazwą "Flaga" "Fana", a nie transparent?
No chyba żadna, więc dla mnie nie jesteście w ogóle ekipa
droga pochyła w dół, brawo udało wam się zobaczyć zajebiście tajne zdjęcia zrobionych fan Widzewa, ukrywane w tajemnicy bardziej niż cokolwiek na świecie, ekstra akcja, w ostatnich dniach do "krojonych" na mieście transparentów derbowych, możecie sobie dopisać kolejne 10 000 punktów w lidze hools, imponujecie mi.
Nowe znakomite graficznie i merytorycznie projekty vlep, nowe, nieznane w Polsce przyśpiewki na stadionie takie jak "Chorwackie" "Tylko Ty", elita Polskiego kibicowania, już pisałem po tym co zobaczyłem na derbach i mam swoją teorie dlaczego kopiujecie m.in po Lechu, Jadze, Widzewie wszystko, ano dlatego, że od lepszych ekip trzeba powielać dobre i sprawdzone schematy.
B.O
wiem, że robicie to złośliwie, żeby niby wyzwolić w nas negatywne emocje
więc załóżmy, że macie racje są to flagi to mam teraz pytanie
ile w Polsce mocnych ekip, ma na stadionie prześcieradła robione montanami wywieszone na meczu i sygnuje je nazwą "Flaga" "Fana", a nie transparent?
No chyba żadna, więc dla mnie nie jesteście w ogóle ekipa

droga pochyła w dół, brawo udało wam się zobaczyć zajebiście tajne zdjęcia zrobionych fan Widzewa, ukrywane w tajemnicy bardziej niż cokolwiek na świecie, ekstra akcja, w ostatnich dniach do "krojonych" na mieście transparentów derbowych, możecie sobie dopisać kolejne 10 000 punktów w lidze hools, imponujecie mi.
Nowe znakomite graficznie i merytorycznie projekty vlep, nowe, nieznane w Polsce przyśpiewki na stadionie takie jak "Chorwackie" "Tylko Ty", elita Polskiego kibicowania, już pisałem po tym co zobaczyłem na derbach i mam swoją teorie dlaczego kopiujecie m.in po Lechu, Jadze, Widzewie wszystko, ano dlatego, że od lepszych ekip trzeba powielać dobre i sprawdzone schematy.
B.O
-
- ban

Dzieki nam znow wasze flagi stana sie jeszcze wieksze i jeszcze lepsze

Łódź miasto moje!
eŁKSa życiem całym!
1908!
Rodowity Łodzianin!
eŁKSa życiem całym!
1908!
Rodowity Łodzianin!
-
Przepraszam, ale nie zrozumiałem może za dużo %BT pisze:&*%^@ sprawa smiechowo dzisiaj strasznie i coraz to nowa wypowiedz jest jeszcze llepiej
piotrasku heh w dzien derbowy rozwieszenie kilku plocien na wiaduktach-toz to byla przeciez mniejsza spuscizna z waszej strony
![]()
Dzieki nam znow wasze flagi stana sie jeszcze wieksze i jeszcze lepszechociaz pewnie juz takie byly no ale teraz beda JESZCZEJSIEJSZE

Poproszę jaśniej.
-
Wychowaliśmy się na Robotniczym Towarzystwie Sportowym i ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE będzie w naszych sercach na zawsze. Chociaż nie dziwię się, że tego nie rozumiesz, wszak jesteś Ełkaesiakiem.Łódzki Klub Sportowy pisze:Masz z.j.e.b.a.n.y podpis bo takiego czegoś jak Robotnicze Towarzystwo Sportowe nie ma od kilku lat.
1. W Radomsku naszą liczbę szacuje się na conajmniej 1000.
2. Gdybyście Wy grali tam mecz, byłoby Was zapewnie 15-stu, więc... wiesz

Ostatnio zmieniony 24.03.2007, 22:08 przez Ultras Widzew, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Łódzki Klub Sportowy pisze:Radomsko czy Łódź dla was to dużej różnicy nie robi, przecież widzew jest wszędzie podobno...
"Podobno"-dobrze to ujales. Denerwuja mnie wypowiedzi widzewiakow o tym,że sa oni wszedzie. Pabianice sa podzielone-ale jak zwykle na wiosne ŁKS rosnie tu w sile. Sądze,że to jest dobry przyklad tego,ze widzewiacy pisząc takie bzdury,osmieszaja sie.
Nie ma to jak dobra napinka;f.
-
Niby podzielone a jednak ich nie maMaximPce1908 pisze:Łódzki Klub Sportowy pisze:Radomsko czy Łódź dla was to dużej różnicy nie robi, przecież widzew jest wszędzie podobno...
"Podobno"-dobrze to ujales. Denerwuja mnie wypowiedzi widzewiakow o tym,że sa oni wszedzie. Pabianice sa podzielone-ale jak zwykle na wiosne ŁKS rosnie tu w sile. Sądze,że to jest dobry przyklad tego,ze widzewiacy pisząc takie bzdury,osmieszaja sie.
Prubujesz coś udowodnić na siłe?
-
Jak nie ma.Wczoraj jest dobrym przykladem...Mora pisze:Niby podzielone a jednak ich nie maMaximPce1908 pisze:Łódzki Klub Sportowy pisze:Radomsko czy Łódź dla was to dużej różnicy nie robi, przecież widzew jest wszędzie podobno...
Prubujesz coś udowodnić na siłe?
Nie ma to jak dobra napinka;f.
-
chodzi mi o RTS
MaximPce1908 pisze:Łódzki Klub Sportowy pisze:Radomsko czy Łódź dla was to dużej różnicy nie robi, przecież widzew jest wszędzie podobno...
-
- ban
-
A wojna internetowa trwaFilemon08 pisze:hehe jak zwykle podmiejscy sasiedzi maja swoje racje, ja tam juz koncze polemike bo nie bede dyskutował z bandą sfrustrowanych dzieciaków wyzywajacych sie na klawiaturze![]()
Zrobili nowe robotnicze (nawet 2) to i te flagi powieszą
LUDZIE HUMORU

Ps. A gdzi nie ma wariatów
Zawsze mam racje wyjątkiem są sytuacje kiedy sie mylę
-
wy zrobiliscie juz 1 CC to i zrobicie zapewne 2Filemon08 pisze:hehe jak zwykle podmiejscy sasiedzi maja swoje racje, ja tam juz koncze polemike bo nie bede dyskutował z bandą sfrustrowanych dzieciaków wyzywajacych sie na klawiaturze![]()
Zrobili nowe robotnicze (nawet 2) to i te flagi powieszą
LUDZIE HUMORU

RDG 1910 WzR 2002
-
-
-
-
- ban
hehe widzisz dzieki ciagłemu podgrzewaniu atmosferki mamy ten klmat ciągłej bitwyIncognito. pisze:hehe w Łodzi to nigdy nie bedzie spokoju
zawsze wieczna napinka i wojna internetowa
a i tak nic nie zmieniajaca ja juz nie wiem chce wam sie tak ciagle pisac na tym necie?
az sie sam sobie dziwie ze caly czas to czytam

Jakby było wszystko takie jasne i klarowne to by było nudno

-CIEMNA STRONA MIASTA-
-
- ostatnie ostrzeżenie