Koszykówka Kibicowsko ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Mecz z Polpakiem świecie to debiut naszej sektówki jednej z najwiekszej na halach w polsce w PLK napewno.
Zapraszam do obejrzenia filmiku
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_ ... 4ntRffgC0p
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
a swoja droga juz niedlugo 10 stycznia
[link]
Zapraszam do obejrzenia filmiku
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_ ... 4ntRffgC0p
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
a swoja droga juz niedlugo 10 stycznia
[link]
-
Nikt od nas sie z relacja nie kwapi... wiec ja moze wspomne chociaz.
Polpharma Starogard Gd. - ANWIL Włocławek
Do Starogardu ruszamy w 46 osób. Na hali meldujemy sie jakies 40 minut przed meczem. Z boku sektora wywieszamy fane "H1 Skład". Nasz doping oceniam na słaby. Nie wiem z czego to wynikało... moze z tego ze połowa ekipy była zbieraniną ludzi którzy rzadko jezdza na wyjazdy. Przed koncem meczu odpalamy 2 race. Zapalają się ławki na sektorze, co powoduje interwencje ochrony z którą były chwilowe przepychanki. Ogolnie race wywołały dziwną panike na hali. Pare minut po meczu wychodzimy z hali. Pod halą czekamy jeszcze ok. 15 minut na zawodników, dziekujemy im, pakujemy sie do autokaru i pod eskortą policji wyjezdzamy. Fotki:

Polpharma Starogard Gd. - ANWIL Włocławek
Do Starogardu ruszamy w 46 osób. Na hali meldujemy sie jakies 40 minut przed meczem. Z boku sektora wywieszamy fane "H1 Skład". Nasz doping oceniam na słaby. Nie wiem z czego to wynikało... moze z tego ze połowa ekipy była zbieraniną ludzi którzy rzadko jezdza na wyjazdy. Przed koncem meczu odpalamy 2 race. Zapalają się ławki na sektorze, co powoduje interwencje ochrony z którą były chwilowe przepychanki. Ogolnie race wywołały dziwną panike na hali. Pare minut po meczu wychodzimy z hali. Pod halą czekamy jeszcze ok. 15 minut na zawodników, dziekujemy im, pakujemy sie do autokaru i pod eskortą policji wyjezdzamy. Fotki:

Ostatnio zmieniony 09.01.2008, 22:25 przez Kostek_H1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
Walker hala jest beznadziejna i nie przystosowana do meczów ale cóż poradzić..mamy władze miasta takie a nie inne..sekcja jako MUKS należy do miasta..czasami zdarza się , że dziewczyny grają w innych lepszych halach.. ale rzadko..mam nadzieje, że to się zmieni.
Znicz koszykówka od zawsze była traktowana przez Widzewiaków po macoszemu..jesteśmy głównie i przede wszystkim ekipą piłkarską i ona ma absolutnie pierwsze miejsce ale chodzenie na koszykarki (zwłaszcza jak brak meczy piłki nożnej) powoli się u nas rozwija i jest pod tym względem coraz lepiej więc... do zobaczenia
Znicz koszykówka od zawsze była traktowana przez Widzewiaków po macoszemu..jesteśmy głównie i przede wszystkim ekipą piłkarską i ona ma absolutnie pierwsze miejsce ale chodzenie na koszykarki (zwłaszcza jak brak meczy piłki nożnej) powoli się u nas rozwija i jest pod tym względem coraz lepiej więc... do zobaczenia

[link]
-
widzę, że kolega zza miedzy dogłębnie wczytuje się w nasze forum...dno pisze:Czy to prawda że śpiewaliscie "kosza , kosza , kosza , rzuccie k***** kosza"?
poszedł na meczu raz taki bekowy wrzut w wykonaniu może z 5 zmelanżowanych gości...generalnie na hali panowała totalnie bekowa atmosfera i szło wiele różnorakich, sytuacyjnych tekstów - epizod niegodny uwagi więc jeśli szukasz taniej sensacji i prowokujesz to odpuść bo nikt z nas nie jest na tyle głupi by to śpiewać

[link]
-
-
-
Bylismy tylko we Frankfurcie nad Menem.Kolorowy Sweter pisze:Czy kibice Anwilu jeżdżą na wyjazdy w ULEB CUP?
Z tego co wy tu piszecie mozna wywnioskować, że ejstescie tacy super zajebisci , wiec ciekawi mnie jak Anwil prezentuje sie w Europie
Aha... a super zajebisci wcale nie jestesmy. Staramy sie trzymac poziom, ale nie trudno zauwazyc ze mogloby byc duzo lepiej.
-
3Królowie pisze:[link]
w Słupsku dają Radę...
Jak z Czarnymi w Nozną? Coś słyszałem że kombinowaliście w B Klasie,a teraz jakoś nic o Was nie słychac?
No niestety piłka nożna nam sie posypała i nie ma na razie żadnych szans na reaktywację sekcji

-
pewnie ze cienizna, z pewnych wzgledow nie byl prowadzony doping, wiec czego sie spodziewales?Pawel89 pisze:Czytajac kazda relacje wloclawiakow w tym temacie mozna wyczytac ze nie wiadomo jakie to oprawy czy doping robia na hali. Obejrzalem wczoraj na Eurosporcie2 mecz Anwilu z Valencia i cieniznaaaaaaaaaaaaaaa
-
Oprawy sa opisane zgodnie z prawda takie jak maja miejsce. Nic nie jest zmyslane przeciez. Moze kogos to boli ze cos sie rusza na koszu. Ale mniejsza z tym. Ja sie juz w tym temacie nie spisuje, bo tylko napinka.Pawel89 pisze:Czytajac kazda relacje wloclawiakow w tym temacie mozna wyczytac ze nie wiadomo jakie to oprawy czy doping robia na hali. Obejrzalem wczoraj na Eurosporcie2 mecz Anwilu z Valencia i cieniznaaaaaaaaaaaaaaa
-
no bo ile mozna patrzec na kibicow koszykowki.CZESIU pisze:moze byc ciezko kolego, bo tam juz gralismy, w tym roku nie pojechalismy, ale bylismy w zeszlym sezonie i nie bylo problemow z kimkolwiek
koszykowka sama w sobie jest spalona u tych wlasciwych kibicow - pilkarskich. taka prawda, ze jak dobrzy byscie nie byli to jednak zawsze bedziecie traktowani inaczej, wiec rozumiem gosci z Kolobrzegu i Koszalina [tym bardziej-bo oni sekcji kosza nie maja]
j****
-
USK Praga-Wisła Kraków
[link]
Bitka v hledišti
Ve čtrnácté minutě muselo být dramatické utkání přerušeno. Polští fanoušci se dostali do potyčky s českými diváky a následně i policií. Po krátkém přerušené hra pokračovala, postupně utichla i rvačka v ochozech. Po utkání se k incidentu vyjádřil i hostující trenér Tomasz Herkt. "Takové chování se mi nelíbí, zvlášť, když musí zasahovat policie. My máme věrné fanoušky, kteří nás povzbuzují a s klubem spolupracují. Ale dnes bohužel zde byla většina fanoušků fotbalových, ne basketbalových, a zřejmě se zde připravovali na jiná utkání... Rádi bychom se českým fanouškům za jejich chování omluvili."
Bijatyka na widowni
w czternastej minucie dramatyczne spotkanie musiało zostać przerwane. Polscy kibice rozpoczęli bijatykę z czeskimi widzami a w dalszej kolejności z policją. Po krótkiej chwili mecz został wznowiony z czasem ucichła także szamotanina na widowni. Po spotkaniu do incydentu odniósł się trener Tomasz Herkt: "Nie lubię takiego zachowania, zwłaszcza kiedy musi interweniować policja. Mamy wiernych kibiców, którzy nas wspierają i z nami współpracują.Niestety ale dziś w większości byli to kibice piłkarscy, nie koszykarscy i najwidoczniej przygotowywali się na inny mecz... chcielibyśmy przeprosić czeskich kibiców za ich zachowanie".
http://www.wislakrakow.com/www/page.php?pageid=315
[link]
Bitka v hledišti
Ve čtrnácté minutě muselo být dramatické utkání přerušeno. Polští fanoušci se dostali do potyčky s českými diváky a následně i policií. Po krátkém přerušené hra pokračovala, postupně utichla i rvačka v ochozech. Po utkání se k incidentu vyjádřil i hostující trenér Tomasz Herkt. "Takové chování se mi nelíbí, zvlášť, když musí zasahovat policie. My máme věrné fanoušky, kteří nás povzbuzují a s klubem spolupracují. Ale dnes bohužel zde byla většina fanoušků fotbalových, ne basketbalových, a zřejmě se zde připravovali na jiná utkání... Rádi bychom se českým fanouškům za jejich chování omluvili."
Bijatyka na widowni
w czternastej minucie dramatyczne spotkanie musiało zostać przerwane. Polscy kibice rozpoczęli bijatykę z czeskimi widzami a w dalszej kolejności z policją. Po krótkiej chwili mecz został wznowiony z czasem ucichła także szamotanina na widowni. Po spotkaniu do incydentu odniósł się trener Tomasz Herkt: "Nie lubię takiego zachowania, zwłaszcza kiedy musi interweniować policja. Mamy wiernych kibiców, którzy nas wspierają i z nami współpracują.Niestety ale dziś w większości byli to kibice piłkarscy, nie koszykarscy i najwidoczniej przygotowywali się na inny mecz... chcielibyśmy przeprosić czeskich kibiców za ich zachowanie".
http://www.wislakrakow.com/www/page.php?pageid=315
-
co by nie mowic obstawa meczow ekstraklasy koszykowki w Koszalinie jest cokolwiek duza - z ciekawosci z miesiac temu jak graliscie popatrzylem co i jak (akurat przy okazji AZS-Anwil) - psy w czarnych ciuchach (a byl to wiadomo wieczor) staly doslownie gdzie sie dalo w promieniu 300 metrow od sali. po 2-3, czasami radiolki. ekipy gosci, mimo ze sa to najczesciej dziady z bebnam tez sa bardzo solidnie obstawiane i na hali (ochrona) i poza nia (psy).CZESIU pisze:moze byc ciezko kolego, bo tam juz gralismy, w tym roku nie pojechalismy, ale bylismy w zeszlym sezonie i nie bylo problemow z kimkolwiek

-
-
w Kolbergu jest to samo,dwa lata temu bylem tam na wyjezdzie,niezapomniane przezyciaFan_Gwardii pisze:co by nie mowic obstawa meczow ekstraklasy koszykowki w Koszalinie jest cokolwiek duza - z ciekawosci z miesiac temu jak graliscie popatrzylem co i jak (akurat przy okazji AZS-Anwil) - psy w czarnych ciuchach (a byl to wiadomo wieczor) staly doslownie gdzie sie dalo w promieniu 300 metrow od sali. po 2-3, czasami radiolki. ekipy gosci, mimo ze sa to najczesciej dziady z bebnam tez sa bardzo solidnie obstawiane i na hali (ochrona) i poza nia (psy).CZESIU pisze:moze byc ciezko kolego, bo tam juz gralismy, w tym roku nie pojechalismy, ale bylismy w zeszlym sezonie i nie bylo problemow z kimkolwiek

Trzej Królowie Wielkich Miast
Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk
Nie Sądzcie a nie Bedziecie Sądzeni(...)Odmierza Wam Bowiem taką Miarą jaką Wy odmierzacie".
Nie Sądzcie a nie Bedziecie Sądzeni(...)Odmierza Wam Bowiem taką Miarą jaką Wy odmierzacie".
-
- ostatnie ostrzeżenie
Nie przesadzaj... mimo tego że w Kołobrzegu jest ekstraklasa w kosza to i tak sporo sie dzieje... Z wyjątkiem AZS Koszalin i Czarnych nikt tutaj nie przyjezdza.
Ostatnio smieszna akcja.. podchodzą od nas 2 osoby do Czarnych i pytają się czy sa osoby szukające atrakcji a typ do nas "yyyy... ja nie wiem pojde sie zapytać kolegi" ku*** kazdy kto by to usłyszał zwałą nieziemska
Ostatnio smieszna akcja.. podchodzą od nas 2 osoby do Czarnych i pytają się czy sa osoby szukające atrakcji a typ do nas "yyyy... ja nie wiem pojde sie zapytać kolegi" ku*** kazdy kto by to usłyszał zwałą nieziemska
KOTWICA ?? Widzisz sens ?? TAK, JA WIDZĘ NA PEWNO !!
-
Hehe "energa hools"Apsik_KOTWICA pisze:

P.S Piszac o atrakcji mam na mysli mecz sprzed dwoch sezonow gdy Czarni przyjechali do Was grac rewanz w RS.
Pewnie wiesz o co chodzi.

a teraz Energa?? Czarni Słupsk jada do Koszalina,ponoc w 4 autobusy,tylko jak oni sie tam pomieszcza? i czy Gwardia ma w planie jakies "powitanie" przyjezdnych? czy z racji ilosci psow na metr kwadratowy ziemii w tym dniu w Koszalinie bedzie to niemozliwe?
Pozdrawiam.
Trzej Królowie Wielkich Miast
-
-
Świeta racja juz kiedyś pisałem, że klubów kibica z koszykówki się nie rusza bo to prawie same kapusie. To samo był 2 lata temu jak niejaki szef kk z AZS dostał strzała i zalał sie krwią w wc wraz ze swoimi kolegami pobiegli po ochronę a po stracie szali nawet na psy.Fan_Gwardii pisze:no na pewno o naszych planach napiszemy na kibice.net. ja osobiscie - po akcji na poczatku listopada 2006 po AZS-Czarni kiedy skroilismy 4 dosc konkretnie wygladajacych energowcow pod PKP w Koszalinie a Ci pobiegli z okrzykiem POLICJA w strone dworca nie sugerowalbym atakowania takiej ekipy nikomu.
To samo tyczy się Kotwicy he he, nie zapomnę tego tekstu my jesteśmy z KK a nie fanami Kotwy, dostałem sraczki i dlatego przyjechaliśmy autem

Jak ktoś nie chce nie mieć problemów z prawem ti lepiej gówna nie ruszać, bo bedzie śmierdziało przez całe życie.
-
cisnienie na kosza
wiesz wypada sie pokazac notablom, ktorzy wyforsowali ten klubik, poogladac czarnuchow (duza czesc publiki to nastoletnie siksy) itd. a sama hala (oczywiscie Gwardii przejeta przez AZS via ZOS) liczy 1400 miejsc wiec az tak oszalamiajaco nie jest. a Ci kibice pozal sie Boze
- jutro piknikowi kibice Energi nie beda mieli zadnych problemow z ich przekrzyczeniem.