Mam pytanie - w jaki sposób przymocowujecie szale do ściany?
Chodzi mi o normalną ścianę, nie jakąś tapetę, czy boazerię
Gwoździe i pineski jak na razie odpadają, szukam mniej radykalnych, ale sprawdzonych sposobów
Fotki wrzucę, jak umieszczę szale na ścianie
Pozdrawiam
Tzn. ja mam normalną ściane i mam powieszone szale na gwoździe. Ale alternatywą jest przykręcenie u góry ściany, idącą wzdłuż sufitu deseczkę, i do niej mocować szale. Minusem jest to że szale wiszą pionowo
herb Jagi mi sie wydaje ze sprejem byl malowany bo widac na nim takie nierownosci ;] ale estetycznie wyglada. obklejany tasma malarska byl czy od szablonu?
Toviak pisze:herb Jagi mi sie wydaje ze sprejem byl malowany bo widac na nim takie nierownosci ;] ale estetycznie wyglada. obklejany tasma malarska byl czy od szablonu?
Malowane najzwyklejszymi sprejami, a jeśli chodzi o obklejanie, to nie było takowego
Wszystko robione z szablonu
Pozdrawiam
ten temat był juz x razy, szukaj nie gryzie.
1. Taśma dwustronna ( w moim wypadku sie to nie sprawdziło )
2. Szpile ( pokute ściany )
3. Ktoś tam przybijał listewke i do tej listewki szale pinezkami o ile dobrze pamiętam, tzn napewno był taki patent tylko nie pamiętam jak było dokładnie z tą listewką
Ja poprzybijałem, na malutkie gwoździe - trzyma sie super wisi już może ze 2 miechy pewnie dla tego, że to ściana gipsowa, bo na ścianie "nośnej" przybijałem i ni c****, tylko sie coraz większa dziura robiła.
pokoj kolegi Lewego z Gdanska - wzor w tym temacie, mysle ze ten kibica Pogoni tez bedzie niezly bo zapowiada sie fajnie - sorki za offtopa, ale robi wrazenie