Fotomontaż ale chodzi o wogóle co innego ! U Góry i Na dole są projekty i wlepki gdzie jest Napisane " Polska dla Polaków '' oraz Krzyże Celtyckie. A Ten Czarny to jest kibic Cracovii ;] Chyba juz wiesz o co Chodzi ?
Akcja finansowana w całości przez kibiców Widzewa, bez wiedzy i udziału władz klubu, w przeciwieństwie do tego, co próbują insynuować sąsiedzi z ciemnej strony miasta.
i jak zwykle dark lg ostatnie zdanie musi nalezec do ciebie(za mało wiesz,nie wiesz nie pisz itp ) ty i paru twoich ziomków po szalu uważacie się za przekumatych i jesteście typowym przykładem użytkowników przez które te forum zeszło na psy..zero obiektywizmu,zero szacunku grunt to napinka i przekamarzanie...tak jak ktoś tu kiedyś napisał...''byle by się napiąć,byle by coś nabić''...koniec z mojej strony
Akcja finansowana w całości przez kibiców Widzewa, bez wiedzy i udziału władz klubu, w przeciwieństwie do tego, co próbują insynuować sąsiedzi z ciemnej strony miasta.
======================
Szali skrojonych, walk zwyciężonych,wrogów obitych, flag zdobytych,wyjazdów masy z wjazdami pod kasy tego życzy Tomczyk TWSM z pod znaku Elany
czy to że koleś jeździ na wyjazdy? musi być od razu negacją tego że fotka jest specyficzna chyba nie.. jest to zdjęcia z policjantem jak najbardziej specyficzne dlatego je dodałem tyle .pozdrawiam
Zauważyłem szczegółnie ostatnio, że sporo osób (nie kieruje tego do nikogo konkretnego) nastawionych jest tylko na to żeby doczepić się do kogoś, do jakiegoś posta bez wiekszego powodu. Komentarze w stylu "a po co to? a co tu specyficznego? są poprostu żenujące. Modne (czyt. irytujące) stało się pisanie sztuka dla sztuki, aby nabić liczbe postów.
Na dobre i na złe i w każdej lidze zawsze będziemy tam gdzie oni będą grać - ŁKS ŁÓDŹ!
ku*** na siłe szukacie zdjec aby tylko cos wrzucic.
Juz dawno wiadomo bylo ze to forum zeszło na dno ale i tak robi sie coraz gorzej.HP juz całkowicie zszedł na psy tematami typu"imie dla misia" itp.To jest naprawde żenujące.Nie potraficie sie pochamowac,załozcie własne forum "my nastolatki i nasze problemy"a nie chcecie zaistniec wsrod wielce kumatych osób ktorych jest tu naprawde garstka a wszyscy i tak zlewaja was ciepłym moczem.
Kuźwa zaglądnełem na te moje forum z czystej ciekawości, co sie dzieje, co słychac. Siedziałem cicho ale już nie mogę... No i d*** maxymalna. Fajnie, ok, że są luzackie tematy ale to trochę brnie już zbyt daleko panowie! Spójrzcie na te zdjęcia i komantarze. Wiem, sami już nie wiecie jak działać żeby trzymać poziom. Ale to już się robi Cricoland dla Neo... A szkoda... Johny czy ktoś, zrób coś z tym bo to już nawet nie jest śmieczne.
Pozdro dla prawdziwych. I tak tu zaglądamy
Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!