Nowe Gadżety Kibicowskie ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ostatnie ostrzeżenie
Rękawiczki RKS Radomsko :

[link]
50szt.
produkcja Szulc

[link]
50szt.
produkcja Szulc
Ostatnio zmieniony 26.12.2007, 21:54 przez www.YBB.prv.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Czapki zimowe RKS Radomsko :

[link]
50szt.
produkcja Szulc

[link]
50szt.
produkcja Szulc
Ostatnio zmieniony 26.12.2007, 21:56 przez www.YBB.prv.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tak czarne, poniewaz niebieskich musiałoby byc conajmniej 50 aby zostały wykonane ! a nie bylo tylu chetnych ! wszystko !FCO pisze:czarne !?bsnkamil pisze:Polówki FC Czerwionka (Ruch Chorzów) ! Wykonane przez Michała z Łodzi. Jakość wykonania bardzo dobra ! Czas oczekiwania trochę długi, ale miejmy nadzieje, że to wina przedświątecznego nawału ! POLECAM !
foto
-
Zamiast herbu Gdańska wstawiony herb Unii Oświęcim - zero oryginalności... to samo zrobił kiedyś Widzew na jednym z szali - zmieniony Herb Wielki Miasta Gdańska ( tak właśnie herb z lwami się nazywa ) i teraz znowu to samo.KSUFANATIC pisze:nowe bluzy Unii Oswięcim robione u Michała z Łodzi polecam jakość jak i cena na 5 wszystko haft jeszcze jest herb na piersi
Jeszcze korona z herbu Gdańska na bluzie Unii Oświęcim

Co ma wspólnego Unia z Gdańskiem ?

Można używać różnych motywów , które się powtarzają , ale bez przesady...
-
Nasz herb z lwami gdanskimi jest uzywany przez nas juz bardzo długi czas. Wiesz dlaczego? bo jest fajny......
Wymieniłeś tylko Widzew a ja powiem Ci ze tych ekip które to wykorzystały jest dużo więcej. A wiesz dlaczego to wykorzystały ?... bo te lwy są fajne
wszystko co w środowisku kibicowskim jest fajne jest wykorzystywane wielokrotnie. Ile razy widziałes podobne motywy na vlepach flagach itp?
Wymieniłeś tylko Widzew a ja powiem Ci ze tych ekip które to wykorzystały jest dużo więcej. A wiesz dlaczego to wykorzystały ?... bo te lwy są fajne
wszystko co w środowisku kibicowskim jest fajne jest wykorzystywane wielokrotnie. Ile razy widziałes podobne motywy na vlepach flagach itp?
-
TRSL prezentuje nowe bluzy. Wykonane u Michała z Łodzi. Jakość wykonania jak i materiał pierwsza klasa. Całość haft. Gorąco polecamy produkować u Michała. Fotografie poniżej:
1) Przód
[link]
2) Tył
[link]
3) Rękaw
[link]
4)
[link]
5)
[link]
Namiary na Michała:
- kom 660-732-431
- mail [email protected]
1) Przód
[link]
2) Tył
[link]
3) Rękaw
[link]
4)
[link]
5)
[link]
Namiary na Michała:
- kom 660-732-431
- mail [email protected]
Ostatnio zmieniony 26.12.2007, 18:37 przez rsl_ksg, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Walker pisze:Wasz herb z lwami gdanskimi jest uzywany przez nas juz bardzo długi czas. Wiesz dlaczego? bo jest fajny......
Wytłumaczenie na poziomie podstawówki.Po prostu brak oryginalności.
Wykorzystaliście cały układ graficzny herbu , wpisując w niego herb Unii zamiast czerwonej tarczy Gdańska i dla mnie nie jest to fajne , jak byś przeczytał mój post to napisałem , że pewne motywy są powtarzane ale to już przesada.Następnym razem przeróbcie jakiś herb klubowy jak będzie "fajny".
AVE LECHIA
-
-
agent 007 pisze:Ten herb jest wykorzystywany przez kibiców Unii od długiego czasu... Także nie wiem czemu się tego czepiasz...
[link] ta koszulka chyba powstała jeszcze w tamtym wieku
Pozdro
To tym bardziej gratuluję pomysłowości , bo dla mnie bez tej wstawki , która zastępuje czerwoną tarczę z dwoma krzyżami i koroną ( którą i tak użyliście ) to pełną gębą przypomina herb Gdańska.
Błazenada dla mnie , dalej tkwijcie w swojej "oryginalności" - następnym razem przeróbcie jakiś klubowy herb ( tak jak napisałem wcześniej , chociaż powtarzać się nie lubię ) bo tak będzie fajnie i inni bezpodstawnie będą się czepiać.
Żal Was i tyle.Są motywy , które są powielane i to jest zrozumiane w kibicowskim świecie- ale nie herb tysiącletniego miasta , który jest jednoznacznie kojarzony.Nie odp już , bo brak Wam merytorycznych argumentów, życzę kolejnych tak "udanych" gadżetów.
AVE LECHIA
-
-
ty a co ty sie tak napinasz gdanszczaninie przejebane mamy bluze z motywem z herbu gdanska zaraz wale do chlopakow ze musimy wszystkie spalic bo w swiecie kibicowskim mamy polot bo mamy bluze z motywem z herbu gdanska bo w co drugim miescie mozna na ulicy spotkac gosci z bluzami z motywem z herbu gdanska niejestesmy orginalni ok nie jestesmy ale szczerze ci powiem wali mnie to mam zajebista bluze klubowa z motywem z herbu gdanska ciekaw jestem ile ludzi jest w stanie to wykumac ze to motyw z herbu gdanska ktory jest jednoznacznie kojarzony ... przez mieszkancow gdanska a i nie pisz o przerabianiu klubowych herbow bo piszac takie rzeczy sam sie osmieszasz i rozladowuj swoje frustracje gdzie indziej np na onecieTuls pisze:agent 007 pisze:Ten herb jest wykorzystywany przez kibiców Unii od długiego czasu... Także nie wiem czemu się tego czepiasz...
[link] ta koszulka chyba powstała jeszcze w tamtym wieku
Pozdro
To tym bardziej gratuluję pomysłowości , bo dla mnie bez tej wstawki , która zastępuje czerwoną tarczę z dwoma krzyżami i koroną ( którą i tak użyliście ) to pełną gębą przypomina herb Gdańska.
Błazenada dla mnie , dalej tkwijcie w swojej "oryginalności" - następnym razem przeróbcie jakiś klubowy herb ( tak jak napisałem wcześniej , chociaż powtarzać się nie lubię ) bo tak będzie fajnie i inni bezpodstawnie będą się czepiać.
Żal Was i tyle.Są motywy , które są powielane i to jest zrozumiane w kibicowskim świecie- ale nie herb tysiącletniego miasta , który jest jednoznacznie kojarzony.Nie odp już , bo brak Wam merytorycznych argumentów, życzę kolejnych tak "udanych" gadżetów.
-
-
Gordon Shumway pisze:O interpunkcji słyszałes?
Nie wspominając o ogólnych zasadach pisowni

KSUFANATIC pisze: nie pisz o przerabianiu klubowych herbow bo piszac takie rzeczy sam sie osmieszasz i
Na zakończenie tej polemiki proponuję poszukać znaczenia słowa "sarkazm" w słowniku.

Żeby nie rozmywać , nowe czapki Lechii:

AVE LECHIA
-
-