Beka na wyjeździe

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko »

JSC pisze:Swego czasu chłopaki z Cracovii spromowali ... dziewczynę z Jaworzna ;)
Ktoś napisze coś więcej o tym?
iparts.pl
JSC

Post autor: JSC »

Na meczu Szczakowianka - Arka na sektorze Arki siedziała dziewczyna z Jaworzna, która cały czas cwaniakowała i jechała po Szczakowiance. A że miała warunki fizyczne niekiepskie to zaraz tam znlazła kilku "kolegów" ;) Po meczu psiarnia wsadzała kibiców z Krakowa do autobusów, ona chciała iść do domu ale chłopaki mówili "nie no co ty, jedziesz z nami" i zaczeli pakować ją do autobusu :D ona zaczeła sie drzeć do psów ze jest z Jaworzna, a jeden koleś mówi: nie wygłupiaj się Kryśka, wracamy do domu. i do psa: Obraziła sie na nas i nie chce wracać, przepraszam za nią :D pies nie wyczaił pdostępu i koleżanka zajechała do Trzebini :) Tam Kraków wsiadał do pociągu, ona mówi: co ze mną ? a ktoś tam jej odpowiedział: jak co ? wracaj do domu bo pewnie się o ciebie martwią
akai88

Post autor: akai88 »

Wyjazd na mecz zgodowy i Milicja schaltowała kolesia co miał 16 lat do samochodu. I koleś mówi żeby okno otworzyli bo psami mu śmierdzi;p
Kucio VK
Kontakt:

Post autor: Kucio VK »

Wiem heh.

sytuacja była naprawde śmieszna. Opisac słowami sie tego nie da tak jak to wyglądało.

Ale nie musisz sie śmiać. pozdro.
Kucio VK
Kontakt:

Tak, ja np. zaliczyłem zgona i obudziłem sie w izbie wytrzezwień na drugi dzień. Ale melanż niesamowite...
rafalus

Post autor: rafalus »

Kucio VK pisze:Tak, ja np. zaliczyłem zgona i obudziłem sie w izbie wytrzezwień na drugi dzień. Ale melanż niesamowite...
No to tylko pozazdroscic :roll:
Walker

Post autor: Walker »

To nieletnich na izbe wywożą? Myslałem, że oddają mamie :roll:
Pozytywny

Post autor: Pozytywny »

nie ma to jak melanż :lol:
del orno

Post autor: del orno »

Jak się bawić to się bawić :lol:
Sztygar

Post autor: Sztygar »

Pokolenie Bravo :lol:
Kucio VK
Kontakt:

Widze, że panowie zrozumieli aluzje. Pozazdrościć. :roll:
Terefere

Post autor: Terefere »

Połowa nie odczytała ironii :lol: to dopiero beka ...
Klossu

Post autor: Klossu »

Z tego co wiem to dokładnie tak jak kolega wyżej napisał wywożą na izbę + jakieś pismo do rodziców + pismo do szkoły. Kumpel miał kłopoty z bratem małoletnim, pamiętam, że lubił po "hotelach" nocowac :lol:
Rozpierdalator.

Post autor: Rozpierdalator. »

Wyjazd do Grajewa nie pamiętam dokładnie był to chyba 2002 rok Pojechało nas z 300głów na oko ,przerwa idę do sklepu po jakieś piwko ;] wszędzie są nie małe promocje ale jedna była szczególna wchodzę do sklepu tam nie ma za bardzo miejsca całe sklepy pełne heheh i widze jak 2 zielone lodówki LECH opuszczają sklep hehehe To już zrezygnowałem z zakupów heheh poszedłem za lodówkami siedzimy w jakimś podwórku lodóweczki stoją nagle wjeżdzają 2 radiowozy wszyscy zrywka, ale złapali 2 typow i do radiowozu ich wsadzili i zostawiając ich bez opieki pobiegli za resztą, ja zrobiłem kołko w około bloku i odbiłem 2 ziomków hehehe wzięliśmy z tych lodówek tyle piwa ile daliśmy rady i na stadion na druga połowę 8) aha dodam tylko, że jak pojechało tam 300osób to wracało już tylko ze 150 ;] Zurt RTV Serwis istnieje od 1989 roku. Od samego początku świadczymy usługi z zakresu naprawy sprzętu RTV na najwyższym poziomie. Podążamy za nowościami ze świata elektroniki, dzięki czemu naprawa nawet najbardzie skomplikowanych urządzeń nie stanowi dla nas problemu. Więcej dowiędzą się Państwo w dziale o nas. Zapraszamy!s
ogórek

Post autor: ogórek »

haha.
ja p*******, leże i kwicze :lol: :lol:

:roll:
Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii »

w Shellu za kradziez towaru takze odpowie konkretny pracownik, a okradac pelna kamer stacje to na prawde przeinteligentne. z lat 90 z ktorymi kojarza mi sie promocje pamietam glownie jak raz typ trafil karton lodow rozkow, walke o wino podczas powrotu z Gorzowa Wlkp. w Karlinie (sklep zrobiony na 1800zl co na tamte czasy bylo.. sporo) czy incydent gdy znajomi opromowali automat z kasy ;) "wesolo" bylo tez gdy wracajac z Legnicy ja i znajomek kupowalismy artykuly spozywcze na wroclawskim dworcu pomiedzy kilkoma (kilkunastoma?) obserwatorami ze Slaska, ktorzy czaili wracajace z Katowic Zaglebie Lubin. o dziwo, ze na dworcu jest nie tylko Zaglebie skapneli sie dopiero gdy pociag z Z. wjezdzal na dworzec, a nasz odjezdzal..
Kucio VK
Kontakt:

Pamietam, jeszcze wyjazd do Sobolewa (też pod Siedlcami) nas ponad 60 osób + 15 Orzeł Parysów.
W przerwie idziemy na promocje. Dość duży market. Wchodzimy wszyscy i zaczynamy hehe.
Niektórzy biorą browar, niektórzy cole, batony, chipsy co było pod ręką ogólnie.
Wychodzimy, ale brakuje paru typów, wiec czekamy za chwile wychodzą z towarem, został jeszcze jeden...po chwili wychodzi i ma coś pod kurtką :) pytamy co tam ma?...ten po chwili wyciąga karme dla psów :lol: i mówi "no co ? promocja to promocja, trzeba coś zajebać a to miałem po ręką, nie można wyjść z promocji bez niczego" :lol:
karme zaraz wyjebał, ale ważne że zaliczył promocje :lol: :wink:
Kuzyn Kopek
ban

Post autor: Kuzyn Kopek »

hehe
HSG

Post autor: HSG »

Rozpierdalator. pisze:Wyjazd do Grajewa nie pamiętam dokładnie był to chyba 2002 rok Pojechało nas z 300głów na oko ,przerwa idę do sklepu po jakieś piwko ;] wszędzie są nie małe promocje ale jedna była szczególna wchodzę do sklepu tam nie ma za bardzo miejsca całe sklepy pełne heheh i widze jak 2 zielone lodówki LECH opuszczają sklep hehehe To już zrezygnowałem z zakupów heheh poszedłem za lodówkami siedzimy w jakimś podwórku lodóweczki stoją nagle wjeżdzają 2 radiowozy wszyscy zrywka, ale złapali 2 typow do radiowozu ich wsadzili i zostawiając ich bez opieki pobiegli za resztą, ja zrobiłem kołko w około bloku i odbiłem 2 ziomków hehehe wzięliśmy z tych lodówek tyle piwa ile daliśmy rady i na stadion na druga połowę 8) aha dodam tylko, że jak pojechało tam 300osób to wracało już tylko ze 150 ;]
Wybacz,ale nie moge skminić kto w Grajewie był w 300 osób :roll: :?:
mzks1963

Post autor: mzks1963 »

Kucio VK pisze:Pamietam, jeszcze wyjazd do Sobolewa (też pod Siedlcami) nas ponad 60 osób + 15 Orzeł Parysów.
W przerwie idziemy na promocje. Dość duży market. Wchodzimy wszyscy i zaczynamy hehe.
Niektórzy biorą browar, niektórzy cole, batony, chipsy co było pod ręką ogólnie.
Wychodzimy, ale brakuje paru typów, wiec czekamy za chwile wychodzą z towarem, został jeszcze jeden...po chwili wychodzi i ma coś pod kurtką :) pytamy co tam ma?...ten po chwili wyciąga karme dla psów :lol: i mówi "no co ? promocja to promocja, trzeba coś zajebać a to miałem po ręką, nie można wyjść z promocji bez niczego" :lol:
karme zaraz wyjebał, ale ważne że zaliczył promocje :lol: :wink:
:roll: :roll: Lepiej się ucz na testy gimnazjalne
Kucio VK
Kontakt:

Ja sie nie napinam. Napisałem poprostu, to co wydawało mi sie śmieszne. Jesli dla panów wyżej nie było to smieszne to spoko, nie mam do nich o to pretensji. Tylko po co im ta napinka ? To tylko rozmycie tematu niepotrzebne.

Pozdrawiam.
taksegadam

Post autor: taksegadam »

mozna smialo powiedziec ze dostal z dyni ;)
JSC

NIe pasuje Ci - nie czytaj
Danieloksg

Post autor: Danieloksg »

Mecz Korona-Górnik.Z
piknik Korony spiewa i skacze znami, a my spiewamy tresowana tresowana Korona :] fajne miny mieli ogolnie beka w ch**
Grupa trzymająca Władzię

Post autor: Grupa trzymająca Władzię »

Grillowanie,bardzo wczesny ranek,jeden z peronów gdzieś w Polsce.W jednym z okien dostrzegamy serialowego czterdziestolatka Andrzeja Kopiczyńskiego.Bezcenne
RedArmy

Post autor: RedArmy »

Pamietam !! Jedziemy do Wawy , oczywiscie Alko , śpiewy itp i itd . W pewnym momecie Typ który Cały czas Doping prowadził w naszym Przedziale , się tak najebał ze Usnął !! A że to jest mój Dobry kolega wiec namalowałem mu na Czole Niebieskim Markerem eRke !! Po jakimś tam czasie budzi się , Wstaje i unosząc rece na Maxa sie wydziera WIELKA WILKA WIELKA NIEBIESKA ERKA !! :lol:
Może nie jest do bardzo śmieszna Historia ale Wtedy była pompa jak ch...j !! Latał jeszcze około Godziny po całym Składzie i Dopingował nie Wnikając że ma wielką eRke na Czole !!
Pozdro dla Normalnych !!
malyBWP

Post autor: malyBWP »

teraz sobie z kumplem przypomnielismy wyjazd na 4 lige... mecz Polonia Sroda WLKP - MKP Pila... generalnie jechalismy w 3 osoby... upal w c*** z 35 stopni dworzec glowny w Poznaniu i start... pociag ruszal za 20minut a tu kumpel wyciaga 3/4 flaszke i dwa kieliszki wodeczka poszla do czasu ruszenia bany, dojechalismy raz dwa osobowka ze nawet kanar nie zdarzyl nas odwiedziec... wysiadamy i dziki zachod... pole... wyciagamy trunki i pije w drodze na stadion Polonii bylismy godzine przed meczem wiec wchodzimy na trubynke ze spokojem ale ochroniarz sapie ze mamy kupic bilety... (8zl za 4 lige bodajrze) mowimy ni c****, lecz skonczylo sie pice a wiec do sklepu... wracamy z sporym zaopatrzeniem a ochroniarza wspiera juz kilku 'woznych" po czym mowia ze mamy isc po bilet albo nie wejdziemy a jak mamy problem to dzwoni na policje ... ploty byly niskie za to krzaki wyzsze tak wiec w naszym stanie idziemy do kasy i mowimy "najtanszy" to sie wykosztowalismy 2,50zl za ulogowy bilet na ku*** druga polowe :shock: miejscowy mlynek to albo harcerze ministranci albo nie wiem co w wieku 8- 12 lat (1 flaga czytaj przescieradlo popisane sprayem ) a oprawa to papier toaletowy rzucony na bierzne po czym zwijany spowrotem, oczywiscie miejscowi podnieceni swoja barcelona i wygrana 5:0 zaczeli sie wozic z czego pizgalismy cala 2 polowe. powrot to gwiezdne wojny jazeniowkowe latajace smietniki promocja firanek PKP i wczesniejsza wysiadka... nie wiem rozpisalem sie zero beki :D ale ogolnie wzielo mi sie na wspominki :]
zwykly_kibic

Post autor: zwykly_kibic »

malyBWP pisze: zero beki :D
masz racje 8)
FCG
Kontakt:

Post autor: FCG »

to co niema już żadnych historii ??
MAC)

Re: Beka na wyjeździe

Post autor: MAC) »

Refresh
Myślę że ich sie troche nazbierało :wink:
ACAB_

Post autor: ACAB_ »

niesmiertelne Czermno, i przyspiewki: wszedzie pole - ja p*******, c*** z owiekami niebiescy jestesmy z wami :lol:
JSC

Takie żarty sytuacyjnie jak te w pociągu to może śmieszą, ale tylko jak się przy tym jest i jak się załapie klimat. Teraz jak tu każdy czyta to nic go to nie rusza. Zresztą każdy wyjazd jest pełny takich rzeczy, można by tu wpisać każdy inny.
imik1

Post autor: imik1 »

Różnie to bywa w dzisiejszych czasach i na promocję co niektórzy patrzą "spod oka"
Jednak w latach 90-tych były one "na porządku dziennym"
Wracając raz (94 lub 95 rok) z Łodzi (nie pamiętam ŁKS czy Widzew) wpadamy do jakiegoś sklepu samoobsługowego na co szanowna Pani sprzedawca widząc chłopaków w szalikach pośpiesznie zaczęła wynosić skrzynki z wódką (tak tak ;) ) na zaplecze mówiąc nam: bierzcie tylko to co na regałach. Podobno tydzien wcześniej inna ekipa spromowała ten sklep na pokaźną ilość wody ognistej hahaha. Sklep był państwowym supersamem marki "Społem" więc myślę że i tak sobie odbili ;)
przetarte majtki

Post autor: przetarte majtki »

było jak było to że teraz o promocje można polecieć jak za dyche to juz inna bajka, przypomniała mi sie zabawa sytuacja, jechało sie na jakis turniej piłkarzy do Krakowa na Hute, lecimy autokarem i to chyba było za Książem Wielkim zajazd, zatrzymujemy sie ale tym razem pełna kultura wchodzimy każdy coś zamawia zero promocji, nagle babka ze łzami w oczach prosi żebyśmy nie zabierali grilla bo ostatnio Cracovia zawinęła całego do autokaru i odjechali :lol: ale że babka kumata pyta czy my Korona czy Jaga (ktoś tam w szaliku śmigał) w więc ktoś sypnął teksta że jesteśmy Jagiellonia i jedziemy na turniej tańca katolickiego 8) (akurat niedziela była)
Urodzony Warszawiak

Post autor: Urodzony Warszawiak »

Mi sie przypomina wyjazd do Doniecka na LM :)Jak bidny kierowca schował swoje paszteciki do lodówki które później zostały opróżnione z lodówki a znalazły sie tam trunki:) Najlepsza beka była jak kolega czołgał sie po te butelki to wtedy kierowca sie wkurwił i powiedział ze nam sie odwdzięczy :D na to my ze tez jemu podziękujemy.Kiedy zmienił sie ze swoim kolega poszedł spać i zamknęliśmy go w mały pomieszczeniu do spania które było na haczyk:D jego reakcja byla natychmiastowa :D (co dziwić sie człowiekowi spać w temp 20 stopni :wink: )powiedział ze spełni nasze 2 życzenia:D wiec kazaliśmy puszczać jemu cały czas jedna piosenkę i wódka ma być w lodowce.Później zapytał sie nas gdzie my jedziemy powiedzieliśmy ze jedziemy na zlot internatów to sie uśmiechną ale jak na granicy zobaczył najebane 80 osoba z flagami i racami to sie przeraził i ze złością sie pyta gdzie my jedziemy to dopiero dowiedział sie jedziemy na mecz do doniecka on nie wierzy ale jak kolega pokazał plik biletów to mu kopara opadła:D i powiedział do swojego kolegi ,,Ja cos czułem ze to kibice '' a jego kolega na to,, widzisz jakiego mamy pecha znów nas w c**** zrobili'' :lol: :lol: :lol:

Ogolnie wyjazd smiechowy:D

Ktora ekipa jechała na przysiege do Łecznej niech ktos opowie ta historie beka jak c***:D
kodżiro

Post autor: kodżiro »

Urodzony Warszawiak pisze:Ktora ekipa jechała na przysiege do Łecznej niech ktos opowie ta historie beka jak c***:D
Raków chyba, ale to daaaawno.
szpiegZkrainyDeszczowcow

Post autor: szpiegZkrainyDeszczowcow »

czy ta jedna piosenka bylo " in your eyes!!!!!"? hehe :D i czy juz w czasie powrotu na granicy okazało sie ze jeden kiero miał prawo jazdy swojego brata? i jakas spinka była z tego powodu,donieck dobry wyjazd :]
ODPOWIEDZ