Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!
rozpierdalaja mnie takie wypowiedzi. Wy jestescie piekni Wasze kobiety to byłe ,obecne lub przyszłe miss. Tak wiec wklejcie ich zdjecia albo zdjecia dziewczyn od Was ze stadionow.Chyba ze chodza takie bazyle ze forum znowu sie spierdoli
ja &*%^@ co za strzęp...nie lubię takich dziewczyn
Ty nie musisz lubic, innemu moze sie podobac.
Mi osobiscie nie przypadla do gustu, ale jakos tak nie smacznie jest j**** laske w necie przy pokazanej twarzy
Tym bardziej ze moze tu zagladac jej chooopok i sie zdoluje biedaczysko
To jest forum i mam prawo wyrażać swoją opinie, tym bardziej, że nie wypowiedziałem się o jej urodzie tylko o jej stylu..chciałbyś mieć dziewczynę wyglądającą jak prostytutka? ja nie za bardzo
Co ona ma napisane na szaliku?? Że jest prostytutką z Pragi!?
Slavia Praha wydała takie szaliki dla jaj bo jakaś ekipa z Czech tak o nich mówi. A pozatym szalik zajebisty:]. Następnym razem dowiedz sie o danym temacie a potem pisz. Pozdrawiam.
Co ona ma napisane na szaliku?? Że jest prostytutką z Pragi!?
Slavia Praha wydała takie szaliki dla jaj bo jakaś ekipa z Czech tak o nich mówi. A pozatym szalik zajebisty:]. Następnym razem dowiedz sie o danym temacie a potem pisz. Pozdrawiam.
Właśnie pytałem, by się dowiedzieć. Nie znam czeskiego a to nie było zdanie twierdzące. A dziewczyna ma naprawdę słodki uśmiech
rzezniki pisze:jako reprezentant renomowanego zespolu ABSTYNENCI Warszawa zglaszam nasze hools do klasyfikacji hehe
[link]
Panny piekne, tylko klub ciulaty
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
No, no... Jest kilka dobrze zapowiadających się lolit, ale reszta to niezłe smoki
Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!