Pozwolę sobie założyć nowy temat jako że do świąt już tylko kilka dni.
Dnia dzisiejszego została przeprowadzona akcja "Kwidzyńskich Legionistów" zawisnal trans na wiadukcie 10 metrów długości i 1,40 szerokości na drodze w strone Jabila I IP.
Napis jaki na nim widnieje to : "Kwidzyńscy Legioniści Życzą Wesołych Świąt!"
Tak więc w imieniu Kwidzyńskich Legionistów z okazji zblizających się świąt całej kibicowskiej braci życzę wszystkiego najlepszego oraz szcześliwego nowego roku.
Niestety zdjęcia nie są najlepszej jakości zostały wykonane telefonem aparat siadl w trakcie jeśli będą lepsze fotki będą wrzucone
Chwalicie sie czy zalicie
Bo i ktos juz zrobil podobna akcje tylko na wieksza skalea i tez haslo jes wypisywanie juz przez wszystkie kluby na murach
A chwalenie sie jednym transparentem to tak niebałdzo
Chwalić się życzeniami? Ciekawe masz podejście. Chcieliśmy to wyrazić troche na większą skalę. A o tym, że podobne akcje były już organizowane wiemy bardzo dobrze. No cóż zawsze znajdzie się jakiś przeciwnik dobrej ludzkiej woli.
A może jesteś innego wyznania i tylko się czepiasz?
kolega sie czepia i dostanie od mikołaja rózga po .....heh.
A na powaznie dla całej kibicowskiej braci, niezaleznie od barw klubowych:Zdrowych i Wesołych Swiąt , iscie szampanskiej zabawy na sylwka , Najlepszego!!!!
mi sie tez cos zdaje ze kolega jest niebałdzo Ja rownierz zycze calej Kibicowkiej Braci wesolych spokojnych i radosnych swiat oraz szczesliwego nowego roku !
tez mi sie nie podobaja juz takie akcje z tymi transami. Jak chcieliscie cos na wieksza skale to mogliscie postawic gdzies choinke w barwach L, z klimatycznymi bombkami, itd.- cos innowacyjnego,a nie oklepanego jak kevin sam w domu w wigilie
jakas odskocznia od duetu: czarny sprej &kawalek przescieradla.
nie czepiam sie:)-wesolych swiat,.
KYLIMANDŻARO pisze:tez mi sie nie podobaja juz takie akcje z tymi transami. Jak chcieliscie cos na wieksza skale to mogliscie postawic gdzies choinke w barwach L, z klimatycznymi bombkami, itd.- cos innowacyjnego,a nie oklepanego jak kevin sam w domu w wigilie
jakas odskocznia od duetu: czarny sprej &kawalek przescieradla.
nie czepiam sie:)-wesolych swiat,.
W Imieniu Kibiców STILONU składam Wszystkim Zdrwoych i Spokojnych Świat i Udanego 2008 roku aby na wszystkich stadionach jak najczesciej było słychac "pozdrowienia" dla pzpnu i wiadomych służb ACAB NA ZAWSZE!!
Aryjscy Bracia - Biali Wojownicy -Rodem z Ziemi Lubuskiej {S}TOLICY
Witam i ja sie przyłączam do życzeń światecznych, bezpiecznych, rodzinych świąt, oraz prosze o chwile zadumy nad tymi których juz nie ma z nami, oraz tymi którzy te rodzinne, świateczne dni spędzają za kratami!!
Transparenty w Katowicach troszke tak jak by je dzieci w przedszkolu pisały co nie zmienia faktu ze fajna akcja.Widzew jak zawsze zadziwia kreatywnoscią.
W imienu wszystkich Polonistów z Bydgoszczy oraz okolic chciałbym życzyć wszystkich zdrowych ,pogodnych oraz wesolych Świąt noo i oczywiscie udenaje zabaswy Sylwestrowej