co wy sie tak przyczepiliscie do tego Tulumca? jego dowod jego podpis jego zycie jego sprawa jak dla mnie to zamiast podpisu moze sobie siusiaka narysowac i tak mam to gdzies.
ku***
Żalośni jesteście.
Po h** wlaściwie wklejacie zdjęcie dowodu osobistego z pełnymi danymi? Cieszylibyście się jakby wasze dane ktoś po necie rozsylał? Moze dla netowych napinaczy to byłby powód do pochwalenia sie prezed kolegami - takimi samymi netowymi fanami.
I jakby jacys debile, którzy nie znają go osobiście pisali takie słowa jak ponizej zacytuję. Żalosne słowa.
A nawiasem mówiąc przez ten dowód przydarzyła się kiedyś śmieszna sytuacja na wyjeździe. Ale nie będę opowiadał, może sam bohater opisze.
Paiatzzo pisze:Gość musi być nieźle kształcony i mierzyć wysoko w życiu. Pogratulować fantazji i rozmachu
Albo
czytelnik pisze:
mejor pisze:
Przemek pisze:jeszcze coś
ja p*******...
co na to jego lekarz???
Ja nie wierze że w urządzie przeszedł taki podpis ku*** ten koleś jest ostro niedorobiony na momencie cos tkaiego w ps sie zrobi....
Ja mam wąsacza
Niczym z baśni wyrwany
Czempion pisze:
Tylko co będzie jak się przerzuci na Polonię?? Dowód do wymiany?? :D
Naszla mnie wlasnie taka refleksja jak czytam to forum, ze ciagle wszystyko sie zmienia, mlodsi chca sie zaprzyjazniac z typami z wrogich klubow , promocje w sklepach sa zle ,tematu typu "tradzik, dziewczyna chce isc z kolega na studiowke" ciagla krytyka... proponuje sie zastanowic dwa razy zanim ktos cos napisze.
pospolitus pisze:Naszla mnie wlasnie taka refleksja jak czytam to forum, ze ciagle wszystyko sie zmienia, mlodsi chca sie zaprzyjazniac z typami z wrogich klubow , promocje w sklepach sa zle ,tematu typu "tradzik, dziewczyna chce isc z kolega na studiowke" ciagla krytyka... proponuje sie zastanowic dwa razy zanim ktos cos napisze.
Sorry za Off Topic
Pozdrawiam.
niee, po prostu za duzo jest tu ludzi ktorzy czuja sie nie wiadomo kim i zamiast wpisac do tematu cos ciekawego/rzeczowego prubuja drwic z kazdego i na kazdym kroku zeby pokazac jacy to oni sa wyluzowani,cool i zabawni.
pospolitus pisze:Do tych temtow o tradziku itp to w ogole nie powinni sie pojawiac, to nie forum nastolatkow, ale utwierdzam sie w przekonaniu ze sie myle
Bez przesady, hyde park to w końcu hyde park. Choć sam mam wątpliwości co do sensu wielu tematów to jednak w tym dziale powinna panować większa tolerancja. Natomiast w dziale kibicowskim powinien panować bezwzględny porządek i ostra moderacja, bo to co się tu dzieje od dłuższego czasu to o pomstę do nieba woła.
LEGION_NDM pisze:ku***
Żalośni jesteście.
Po h** wlaściwie wklejacie zdjęcie dowodu osobistego z pełnymi danymi? Cieszylibyście się jakby wasze dane ktoś po necie rozsylał?
wiadomo,ze wkurw bierze na takich jeleni jadacych po kazdym ale jego dane to chyba teraz zadna tajemnica; wystarczy wpisac jego nazwisko w google i na nic sie zda zamazywanie bo jak taki skan poszedl w net to niech on zapomni o anonimowosci.
w wy sie przypierdalacie do tych którzy piszą że tumulec to debil.
To jest ich / nasze zdanie tak jak jego sprawą jest jak sie podpisał. A to dalej jest FORUM, czy trzeba dodawać coś wiecej ?
czytelnik pisze:To jest ich / nasze zdanie tak jak jego sprawą jest jak sie podpisał.
typowy 'argument' na brak argumentow; "moje zdanie" i c***. przeciez to widac, ze nie chodzi o wlasne zdanie, tylko o byle przypierdolenie sie.
Tak całe moje życie to przypierdalanie sie, jakoś w tym temacie to pierwsza fotka do ktorej napisałem negatywny komentarz wiec spierdalaj z tekstem że to argument na brak argumentów.