Robione u Michała z Łodzi, szybkie wykonanie, pomoc, mila obsługa i co najważniejsze dobra jakość szalików. Jego gg:2926078. POLECAM![/url]
przedwczoraj mialem okazje poznac kilku chlopakow z Boixos Nois z Vicu (miasto polozone ok.100 km od Barcelony) w samym Vicu zreszta gdzie mnie zawiozl na spiocha pociag,poszedlem polazic i tafilem na balety bo do Barcelony powrotny za 7 godzin mniej wiecej.W nocy tu nic nie hula a ja przykomarzylem w ostatnim .Nie byli zachwyceni,ze za Espanyolem (dla nich kazdy obcokrajowiec "musi" byc za Barça)...dobre koty sa ale nie sadze zeby sie ucieszyli z takich szalikow????
mam nadzieje,ze wszyscy jestescie lewakami i kochacie murzynow bo jesli nie to zle umiesciliscie swoje sympatie....
prawa strona to Espanyol...tylko (Lazio,Real-blaty)
Boixos Nois(che guevara,eto`o,unicef,glodna afryka,sharpy,kolorowi)
Robione u Michała z Łodzi, szybkie wykonanie, pomoc, mila obsługa i co najważniejsze dobra jakość szalików. Jego gg:2926078. POLECAM![/url]
przedwczoraj mialem okazje poznac kilku chlopakow z Boixos Nois z Vicu (miasto polozone ok.100 km od Barcelony) w samym Vicu zreszta gdzie mnie zawiozl na spiocha pociag,poszedlem polazic i tafilem na balety bo do Barcelony powrotny za 7 godzin mniej wiecej.W nocy tu nic nie hula a ja przykomarzylem w ostatnim .Nie byli zachwyceni,ze za Espanyolem (dla nich kazdy obcokrajowiec "musi" byc za Barça)...dobre koty sa ale nie sadze zeby sie ucieszyli z takich szalikow????
mam nadzieje,ze wszyscy jestescie lewakami i kochacie murzynow bo jesli nie to zle umiesciliscie swoje sympatie....
prawa strona to Espanyol...tylko (Lazio,Real-blaty)
Boixos Nois(che guevara,eto`o,unicef,glodna afryka,sharpy,kolorowi)
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
No polemika odniośnie Barcelony się nasila tylko powiedzcie mi po co dyskutować o szalach jakichś pikników, którzy ni w ząb nie znają tamtejszego świata kibiców, a kibicują Barcelonie bo grają tam Eto'o, Henry, Ronaldinho, Messi itp. Olać ich i zająć się szalami normalnych ekip kibicowskich.