Hokej Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Z obecnym weekendem zainaugurowaliśmy akcję pod nazwą WIELKI CWKS.
Akcja ta ma na celu po raz kolejny promocje meczy sekcji CWKS-u.
W minionym tygodniu ruszylismy z nagłaśnianiem meczy hokeja,siatki i kosza.
W tygodniu zaczelismy głównie po przez internet szerzyc propagande i zachęcać ludzi do przyjścia na weekendowe mecze. Wywieslismy również kilka transparentów ruchliwych miejscach miasta (informujące o datach meczy).
Dzis odbyły się dwa mecze. Najpierw hokej.
Podjelismy dzis na wlasnej hali znany i ceniony Orlik Opole.
NA hali komplet kibiców, młyn utworzyły trzy sekotry czyli okolo 300 osób.
Od początku meczu ruszamy z bardzo dobrym dopingiem ,który z czasem się rozkręcał.
Chwile po rozpoczęciu meczu prezentujemy pierwszą prezentacje.
Na górze i dole sektora znajdowaly sie transparenty, które tworzyły hasło
"MIMO WIELU PRZECIWNOŚCI JESTEM WIERNY MEJ MIŁOŚCI"
do tego w góre wendruje sekotrówka przedstawiająca trzech kibiców wraz z napisem ULTRAS. Podświetlamy to kilkoma stroboskopami.
Po wszystkim ruszamy dalej z calkiem dobrym jak na tyle osób dopingiem.
O dziwo zawodnicy którzy zajmują ostanie miejsce w tabeli prowadzą z fafworyzowanym Orlikiem 5;0.
Pod koniec meczu odpalamy jak na hale całkiem spora ilośc pirotechniki 15 rac oraz około 25 strobo. Hokeiści wygrywają pierwszy mecz w sezonie i.....
....udajemy sie na kosza.
Tam już jednak bez oprawy, prowadzimy jedynie całkiem fajny doping co niestety na ostanich meczac było rzadkością. Tworzymy kilkudziesieco osobowy młyn.
Na hali więcej osób niz na poprzednich meczach.
Podczas dzisiejszych meczy jedna z grup kibicowskich prowadzi zbiórke słodyczy i zabawek dla dzieciaków z domów dziecka.
Pierwsze zdjęcia :

Akcja ta ma na celu po raz kolejny promocje meczy sekcji CWKS-u.
W minionym tygodniu ruszylismy z nagłaśnianiem meczy hokeja,siatki i kosza.
W tygodniu zaczelismy głównie po przez internet szerzyc propagande i zachęcać ludzi do przyjścia na weekendowe mecze. Wywieslismy również kilka transparentów ruchliwych miejscach miasta (informujące o datach meczy).
Dzis odbyły się dwa mecze. Najpierw hokej.
Podjelismy dzis na wlasnej hali znany i ceniony Orlik Opole.
NA hali komplet kibiców, młyn utworzyły trzy sekotry czyli okolo 300 osób.
Od początku meczu ruszamy z bardzo dobrym dopingiem ,który z czasem się rozkręcał.
Chwile po rozpoczęciu meczu prezentujemy pierwszą prezentacje.
Na górze i dole sektora znajdowaly sie transparenty, które tworzyły hasło
"MIMO WIELU PRZECIWNOŚCI JESTEM WIERNY MEJ MIŁOŚCI"
do tego w góre wendruje sekotrówka przedstawiająca trzech kibiców wraz z napisem ULTRAS. Podświetlamy to kilkoma stroboskopami.
Po wszystkim ruszamy dalej z calkiem dobrym jak na tyle osób dopingiem.
O dziwo zawodnicy którzy zajmują ostanie miejsce w tabeli prowadzą z fafworyzowanym Orlikiem 5;0.
Pod koniec meczu odpalamy jak na hale całkiem spora ilośc pirotechniki 15 rac oraz około 25 strobo. Hokeiści wygrywają pierwszy mecz w sezonie i.....
....udajemy sie na kosza.
Tam już jednak bez oprawy, prowadzimy jedynie całkiem fajny doping co niestety na ostanich meczac było rzadkością. Tworzymy kilkudziesieco osobowy młyn.
Na hali więcej osób niz na poprzednich meczach.
Podczas dzisiejszych meczy jedna z grup kibicowskich prowadzi zbiórke słodyczy i zabawek dla dzieciaków z domów dziecka.
Pierwsze zdjęcia :

-
Finał Pucharu Polski
GKS Tychy - Cracovia Kraków 1-1 , k. 2-1
Na meczu jakieś 2 tysiące widzów , więcej niestety i tak by nie weszło gdyż hala jest obecnie remontowana i otwarta jest tylko jedna z dwóch trybun. Nas w młynie jakieś 800 głów, nie prezentujemy żadnej oprawy skupiając sie jedynie na dopingu. Jeśli chodzi o kibiców Cracovii to było ich jakieś 50 - 70 osób, ciężko dokładnie ocenić ile gdyż siedzieli w różnych miejscach. Na meczu zjawiają sie władze Polskiego hokeja z prezesem Zenonem Hajdugą na czele i od razu są odpowiednio pozdrowieni - "grabarz hokeja Hajduga grabarz hokeja" , "c*** ci na imię Hajduga c*** ci na imię" i oczywiście tradycyjne "pzhl pzhl j**** j**** pzhl". Warto napisać ze cała ta delegacja pzhlu, nie raczyła wyjść na lód w momencie odgrywania hymnu państwowego.
Mecz nie był porywającym widowiskiem ożywił sie dopiero w 3 tercji. W regulaminowym czasie był remis 1-1 , dogrywka nie przyniosła rozstrzygnięcia a w karnych lepsi okazali sie tyszanie wygrywając 2-1. Po meczu mała feta na hali, wręczenie pucharu itp.
GKS Tychy - Cracovia Kraków 1-1 , k. 2-1
Na meczu jakieś 2 tysiące widzów , więcej niestety i tak by nie weszło gdyż hala jest obecnie remontowana i otwarta jest tylko jedna z dwóch trybun. Nas w młynie jakieś 800 głów, nie prezentujemy żadnej oprawy skupiając sie jedynie na dopingu. Jeśli chodzi o kibiców Cracovii to było ich jakieś 50 - 70 osób, ciężko dokładnie ocenić ile gdyż siedzieli w różnych miejscach. Na meczu zjawiają sie władze Polskiego hokeja z prezesem Zenonem Hajdugą na czele i od razu są odpowiednio pozdrowieni - "grabarz hokeja Hajduga grabarz hokeja" , "c*** ci na imię Hajduga c*** ci na imię" i oczywiście tradycyjne "pzhl pzhl j**** j**** pzhl". Warto napisać ze cała ta delegacja pzhlu, nie raczyła wyjść na lód w momencie odgrywania hymnu państwowego.
Mecz nie był porywającym widowiskiem ożywił sie dopiero w 3 tercji. W regulaminowym czasie był remis 1-1 , dogrywka nie przyniosła rozstrzygnięcia a w karnych lepsi okazali sie tyszanie wygrywając 2-1. Po meczu mała feta na hali, wręczenie pucharu itp.
Był Będzie Jest - Tyski GKS !
-
Wasze lodowisko ma pojemnosc 2700 wiec gdy otwarta jest jedna czesc trybun moze was byc 1300... choc byly puste krzeselka, chyba przyznasz?Na meczu jakieś 2 tysiące widzów , więcej niestety i tak by nie weszło gdyż hala jest obecnie remontowana i otwarta jest tylko jedna z dwóch trybun.
Nas w młynie jakieś 800 głów
stalo troche osob na srodku na moje oko 200-300 ludzi... strasznie daleko do 800!
-
no ale wolne miejsca byly wiec tu nie ma co opowiadac bajek o 2 tys... wcale nie chce sie klocic czy tez wyliczac.. propostu mocno tu kolega zawyzyl!
Nie o naszym mlynie jest tu mowa... a jedno co Ci moge powiedziec to to ze u nas wiecej ludzi chodzi na hokej i mamy mlyn na kazdym meczu... mimo fatalnej postawy hokeistow i ostatniej pozycji w tabeli takze troche wyluzuj
PS:
meczu nie ogladalem, natomiast przygladalem sie trybunom
Nie o naszym mlynie jest tu mowa... a jedno co Ci moge powiedziec to to ze u nas wiecej ludzi chodzi na hokej i mamy mlyn na kazdym meczu... mimo fatalnej postawy hokeistow i ostatniej pozycji w tabeli takze troche wyluzuj

PS:
meczu nie ogladalem, natomiast przygladalem sie trybunom

-
-
-
Nie chce rozmywac tematu jednosczesnie musze zapytac : to co to jest Craxa?
Ostatnio zmieniony 04.01.2008, 10:48 przez UN-1946-IA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Chłop z Unii Oświęcim będzie mówił ze Cracovii nie ma w Krakowie 

"Zmarnują to wszystko, co zostało z takim trudem zbudowane przez Białych. Boli mnie, że to wszystko zostanie zniszczone w imię utopii wielorasowego społeczeństwa, która się tu nigdy nie spełni. Chcieli wolności i demokracji. Za parę lat wolność i demokracja będą jedynymi rzeczami, jakie będą tu mieli. ”
-
wiekszosc kibicow nie uznaje skrotu "Craxa" powstałego nie wiadomo kiedy nie wiadomo gdzie ale na pewno nie w Krakowe.Ghost84 pisze:Nie ma czegos takiego? i pisze to typ z Cracovii..Nie ma czegoś takiego jak "Craxa"
A ty blabla cos tam, przeczytaj cos 10 razy jak masz problemy ze rozumieniem tekstu.
jest Cracovia, są Pasy ktore maja i tak o jedna literke mniej niz "Craxa" wiec skrot lepszy.
napisalem wiekszosc kibicow, bo sporadycznie pojawiaja sie napisy na murach "Craxa na maxa" itp.
HEJ HEJ CRACOVIA
-
On miał problemy ze skąnstrułowaniem zdania,dlatego można bylo wychwycic inny kontekst bałwanie.Ghost84 pisze:Nie ma czegos takiego? i pisze to typ z Cracovii..Nie ma czegoś takiego jak "Craxa"
A ty blabla cos tam, przeczytaj cos 10 razy jak masz problemy ze rozumieniem tekstu.
"Zmarnują to wszystko, co zostało z takim trudem zbudowane przez Białych. Boli mnie, że to wszystko zostanie zniszczone w imię utopii wielorasowego społeczeństwa, która się tu nigdy nie spełni. Chcieli wolności i demokracji. Za parę lat wolność i demokracja będą jedynymi rzeczami, jakie będą tu mieli. ”
-
On miał problemy ze skonstruowaniem zdania,dlatego można bylo wychwycic inny kontekst bałwanie.Ghost84 pisze:Nie ma czegos takiego? i pisze to typ z Cracovii..Nie ma czegoś takiego jak "Craxa"
-
a Ty masz problemy ze wzrokiem - Wczesniej tam pisało coś innego.Nie chce rozmywac tematu jednosczesnie musze zapytac : to co to jest Craxa?
Ostatnio zmieniony przez UN-1946-IA dnia Pią Sty 04, 2008 11:48 am, w całości zmieniany 1 raz
-
lampart przejdz ty sie na mecz a nie opowiadaj tutaj bzdrur
Patrze na nasz mlyn i jesli by wiasc pod uwage mecz Tychy- Unia mlyn 0 i Unia - Tychy mlyn 100 osob wiec mozna by smialo powiedziec ze nasz mlyn byl 100 razy wiekszy.
Ale ja nie chcialem o tym, nie odpsujcie i nie ciagnijmy tego tematu dluzej jak was prosze
Patrze na nasz mlyn i jesli by wiasc pod uwage mecz Tychy- Unia mlyn 0 i Unia - Tychy mlyn 100 osob wiec mozna by smialo powiedziec ze nasz mlyn byl 100 razy wiekszy.
Ale ja nie chcialem o tym, nie odpsujcie i nie ciagnijmy tego tematu dluzej jak was prosze
-
-
UN-1946-IA pisze:ładnie wam to wyszlo! Mam nadzieje ze Fanatykow Hokeja z Roku na rok bedzie przybywalo... i ze reaktywuja sekcje w takich miastach jak Białystok, Łódź...
Z tego co czytałem to w Białymstoku już jest plan zrobienia sekcji hokeja, tak samo ostatnio pisało o Poznaniu. Jakby nie patrzeć Poznań a dokładnie AZS był mistrzem Polski w hokeju, co prawda 74 lata temu

-
W Łodzi parę lat temu kilku pasjonatów przóbowało reaktywowac sekcję hokejową ŁKS , ale niestety nie udało się.
Dziś na rozpoczęcie obchodów 100-lecia ŁKSu odbył się mecz oldbojów ŁKSu z Olimpijczykami.Super sprawa , mam nadzieje że za parę lat może się uda
Parę fotek z meczu:
[link]
[link]
[link]
[link]
Dziś na rozpoczęcie obchodów 100-lecia ŁKSu odbył się mecz oldbojów ŁKSu z Olimpijczykami.Super sprawa , mam nadzieje że za parę lat może się uda
Parę fotek z meczu:
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Wiedziałem że w Łodzi jest lodowisko ale nie wiedziałem że takie fajne, tylko szkoda że trybun nie ma takich fajnych. No musiałby się ktoś tym zainteresować i nic tylko robić kolejną drużyne 
Wiem Cobalt że to tylko plany i nie wiadomo kiedy zostaną zrealizowane ale wiesz lepsze to niż nic. Widzisz w ostatnich latach na mapie hokejowej pojawiły sie kolejne dwie drużyny (Legia Warszawa i JKH Jastrzębie) też chyba nie dawno Orlik Opole wrócił do ligi po krótkiej przerwie ale nie jestem pewny , wiec jak widzisz nie jest tak zle

Wiem Cobalt że to tylko plany i nie wiadomo kiedy zostaną zrealizowane ale wiesz lepsze to niż nic. Widzisz w ostatnich latach na mapie hokejowej pojawiły sie kolejne dwie drużyny (Legia Warszawa i JKH Jastrzębie) też chyba nie dawno Orlik Opole wrócił do ligi po krótkiej przerwie ale nie jestem pewny , wiec jak widzisz nie jest tak zle

-
-