musze cie rozczarowac poniewaz wszystkich tu niewkleiłem a to co sobie zrobie to jest jedynie moja prywatna sprawa i to robie dla siebie na własnym ciele a nie zeby sie pochwalic na forum . jezeli do mnie to pijesz to i do reszty mogłbyś tak samo poniewaz moglbys powiedziec wszystkim których są tu dziary wrzucone ( miedzy innymi twoich ziomków po szalu - tak więc zluzuj chłopie )
Dziary Górnika Łęczna - MIAZGA, część już chyba widziałem, ale w tej kompilacji robią duże wrażenie, zwłaszcza te narodowe.
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
mozna sie jedynie przyczepić do hasła "serce oddam kobiecie, honor tylko ojczyźnie" czy jakoś tam, hasełko w oryginale brzmi "życie oddamy ojczyźnie, honoru nie oddamy nikomu" i o ile pierwszą część po zmianie "serce oddam kobiecie" jest ok to druga trochę dziwna
Ostatnio zmieniony 06.12.2007, 19:49 przez Altruista, łącznie zmieniany 1 raz.
tatuaże nie mają bić tylko mają oddać osobowość i są obrazem pewnego fanatyzmu. Nie tylko szczena umieścił swoje dziary tu więc o czepianie się go wyłącznie jest..no właśnie po co jest?
Co dziar Górnika to robią wrażenie
Ja tutaj niektórych nie rozumiem...żal dupe ściska że sam nie masz tatuażu?... Zakładasz koszulke czy bluze klubowa na mecz a pozniej sruuu do szfy i nie ma.... masz tatuaz to caly czas nosisz na sobie "barwy". Każdy by sobie gdzieś na ramieniu zrobił np. herb klubowy mały to by chociaz przerzutow nie bylo
P.S. Jak dla mnie kozackie tatuaze Górnika, ten szczeny rowniez...jak sie dluzej przyjrzec to cholernie efektownie wyglada
Definitywnie okropne wykonanie...Powinna póść do profesjonalisty, zeby jej to poprawił, bo okropnie wygląda tak słaba technicznie dziara u kobiety..
A dziara kolesie zWybrzeża bardzo fajna, choć lepiej by wyglądała na plecach
ziomek pisze:
Definitywnie okropne wykonanie...Powinna póść do profesjonalisty, zeby jej to poprawił, bo okropnie wygląda tak słaba technicznie dziara u kobiety..
A dziara kolesie zWybrzeża bardzo fajna, choć lepiej by wyglądała na plecach
Zgoda dziara nawet si ale wykonanie średnie.
Ps-zobaczcie jaką dziewczyna ma opaske na ręku ))
Żużel,Hokej czy Kosz Lechia jest wszędzie.
he
Lechia jest wszędzie, z tym, że opaska jest Falubazu
Opaska jest Lechii i na niej napisane jest My wierzymy tylko w BKS Dorbra koniec offu
razem z chlopakami chodzimy po miescie kinkanascie centymetrow nad chodnikami