dostalem kilka smsow i telefonow, ze nie dochodza do mnie e-maile. i faktycznie, uslugodawca dal d***, zatem prosze skorzystac z formularza: [link]
i w razie checi ponowic zapytania.
pozdrawiam
Jak ktos chce zrobić sobie polówki to polecam Michała z Łodzi,ostatnio robiliśmy u niego właśnie polóweczki i wyszły lepiej niz sie spodziewaliśmy,materiał super,herb wykonany wzorowo
Inspektor_Erektor pisze:Gdzie polecacie robić smycze Ale nie od 100 sztuk, tylko np. od 20
Podbijam
Podbijam
Byle nie allegro, jakos zero przekonania do nich.
[email protected] na pewno od 50 sztuk 5 zł wtedy za sztukę może mniej też się da. Bardzo szybka realizacja w poniedziałek kasę wpłaciłem w czwartek wysłali smycze.
Podbijam
Byle nie allegro, jakos zero przekonania do nich.
[email protected] na pewno od 50 sztuk 5 zł wtedy za sztukę może mniej też się da. Bardzo szybka realizacja w poniedziałek kasę wpłaciłem w czwartek wysłali smycze.
^m@rcin^ - wrzuciłbyś fotkę jak wyglądają?
Z góry dzięki
Jeśli ktoś jest zainteresowany zrobieniem bluz (kaptur, katur na zamek, ninja) lub czapkami, a za jakiś czas również rękawiczkami walcie do mnie na numer gg 6001972 (nawet jak mnie nie ma) lub zostawcie priva. Piszcie jakie bluzy chcecie (najlepiej podesłać projekt) i ile sztuk.
Małe nakłady bluzy już od 5 szt) , wysokiej jakości haft, dogodne ceny. Termin jak na dziś do 5 dni
Kalendarze kibicowskie na 2008 rok. Możliwośc wykonania projektu oraz wydruku partii kalendarzy dla różnych ekip kibicowskich.
Niskiie ceny, wiadomośc na PM / oto jeden z kalendarzy formatu A3 42 cm na 30 cm szer.
index pisze:Jeśli ktoś jest zainteresowany zrobieniem bluz (kaptur, katur na zamek, ninja) lub czapkami, a za jakiś czas również rękawiczkami walcie do mnie na numer gg 6001972 (nawet jak mnie nie ma) lub zostawcie priva. Piszcie jakie bluzy chcecie (najlepiej podesłać projekt) i ile sztuk.
Małe nakłady bluzy już od 5 szt) , wysokiej jakości haft, dogodne ceny. Termin jak na dziś do 5 dni
Oto nowe czapki zimowe Obry Kościan. Zostały zrobione u Michała z Łodzi. Jesteśmy bardzo zadowoleni świetne wykonanie i dobry czas realizacji. Noszą sie bardzo dobrze a haft herbu jest bardzo dokładny i trwały. Polecam Michała i wielki plus dla niego.
index pisze:Jeśli ktoś jest zainteresowany zrobieniem bluz (kaptur, katur na zamek, ninja) lub czapkami, a za jakiś czas również rękawiczkami walcie do mnie na numer gg 6001972 (nawet jak mnie nie ma) lub zostawcie priva. Piszcie jakie bluzy chcecie (najlepiej podesłać projekt) i ile sztuk.