Grabiszynska2003 pisze:W niedziele odbyla sie walka pomiedzy FC Zurich a FC Basel wraz z Lucerne FC.
40 osob uczestniczylo w walce.
22 osoby zostaly aresztowane.
Podczas walki zostaly uzyte niebezpieczne narzedzia (kij bejsbolowy, noze itp).
1 osoba ciezko ranna.
Dodam ze pomiedzy kibicami z Basel i Luzern niema zadnej zgody,ani ukladu.
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
wlasnie wrocilem z celtic - shakhtar , ukraincow okolo 300 z kilkoma flagami i mini oprawa , dopinguja caly mecz lecz nibylo ich zbytnio slychac . celtic preentuje dwie oprwy na poczatku meczu ... na dniach wkleje zdjecia
pamietam tego Szczene UNS z Polski wiec przykro mi ze buja sie na mecze taigsow takie jak ten z Szachtarem,pieprz.lewactwo z smellticu,czy Polacy musza sie brandzlowac faktem ze gra tam Boruc i czasem Zurawski?zenada panowie zenada.pozdro
DUNDEE,HAMILTON F**K THE POPE OF THE VATICAN IF YOU GO TO DUBLIN WE WILL FOLLOW YOU
Ma ktoś może skan strony z TMK na której jest relacja z meczu Dyskobolia - Zvezda? Pilnie potrzebuje a akurat tego nr już nie trafie (archiwum TMK odpada w razie czego)
Uderzać na priv żeby syfu nie robić
prośba zrealizowana, proszę o usunięcia posta
Ostatnio zmieniony 30.11.2007, 16:54 przez havamal, łącznie zmieniany 1 raz.
nisc_PL pisze:pamietam tego Szczene UNS z Polski wiec przykro mi ze buja sie na mecze taigsow takie jak ten z Szachtarem,pieprz.lewactwo z smellticu,czy Polacy musza sie brandzlowac faktem ze gra tam Boruc i czasem Zurawski?zenada panowie zenada.pozdro
DUNDEE,HAMILTON F**K THE POPE OF THE VATICAN IF YOU GO TO DUBLIN WE WILL FOLLOW YOU
Napiął się, po czym położył się na łóżku i przełknął kilka tabletek rozkurczowych.
wole na celtic jezdzić , niz na jakiś protestancki klub - jestem katolikiem i jestem dumny z tego , pozatym podczas pobytu w glasgow zwiedzałem stadiony rangers i queen's park ( hampden park - stadion narodowy szkocji ) . na celtic poleciałem ze wzgledu na tani koszt i dobry mecz , lewactwo i jakies tam fanatyczne wspieranie celticu mnie nieiteresuje . takze chlopino odpusc sobie !!
swoj czlowiek pisze:
"Catholics and Protestants are fighting with one another while the enemy of all Christendom is laughing up his sleeve" -Adolf Hitler
Hitler tu o sobie mówił?
Jeśli mowa o komuniźmie to na Peadodome jak słusznie zauważył nisc lewactwo bardziej znaczące niż ten niby wielki katolicyzm...
EL OBSERVADOR pisze:Sobotnie derby Barcelony Espanyol-FCB cala pierwsza polowe jakies zamieszki na trybunach-czy ma ktos jakies foto badz info o tych wydarzeniach????
Jesli chodzi Ci o awantury w sektorze Espanyol-u - to wewnetrzne starcia pomiedzy jedna z ekip hools a ultrasami.