Krasza pisze:Elo! pięc tygodni przelałem Michałowi z Łodzi hajs za szale. Szali nie widać , bo nawet jeszcze ich nie zrobił. a miały być od siedmiu do dziesięciu dni :lol: Wielki minus dla Michała i na tym zakończymy współprace :!: po trzech tygodniach od przelania Michalowi hajsu . przelałem za inny wzór zamówiony na [link] Dzisiaj przyszły mi od Nich szale więc polecam tą [link] w 100% zero walenia z terminem , wszystko super. Jak chcecie mieć szale nie wiadomo kiedy to róbcie u Michała. Tyle .
A Michał z łodzi czasem nie robi szali na maszynie u Szulca :)??
Sprawa jest prosta jeden wycenia na normalna cene drugi chce przerobic na tym i za kazdy szal bluze itp.bieze załzomy 5 zł wiecej i to ten z ktorym gadasz o tym to on lecia w kulki a nie ten co produkuje, tylko osoba ktora zbiera zamowienia Jelsi faktycznie cos takiego ma miejsce to powinni sie zastanowic nad tym co robia skoro sa i chca byc marka nie moga leciec tak kim chca
[link]
byc moze kogos z was zainteresuje oferta z gorzowa
jakosciowo bardzo dobrze- robil smycze, breloki, kalendarzyki i wszystko w jak najlepszym porzadku.
W sumie to gdzie Michał robi szaliki itp. ma najmniejsze dla mnie znaczenie , bo zamówiłem u Michała a nie na [link] zobaczymy jak ta historia z tymi szalami się zakończy - mam nadzieję że dobrze... napisze jeszcze. Pozdrówka.
Oprócz Szulca kto jeszcze zajmuje sie produkcja bluz ktos z was wie oczywiscie zeby to był pewny wykonawca, Szulc potrafi czasem cene dac "dobra", kibicowskie kiedys robiły bluzy ale widac juz zrezygnowali.
Polecam producenta najlepszych vlepek w Polsce, ja jestem jak najbardziej zadowolony z tej firmy, super jakość vlepek, dobry klej, szybka realizacji zamówień, to wszystko na [link] - a co najważniejsze jest to firma, a nie jakaś osoba która się próbuje dorobić na lewo trochę pieniędzy. Jak dla mnie pełen profesjonalizm! Jeśli drukować to tylko w ULTRASTYL.
seen pisze:Ja bym chiał wiedzieć co sądzicie o sklepie > [link] .
Jakie są u nich koszta itp. bo wysłałem maila ale chyba w niedziele i sobotę nie pracują...
Ja się na nich nie zawiodłem. Ceny mają może odrobine wyższe niż konkurencja ale za to dotrzymują terminów i towar jest naprawde OK tylko musisz dokładnie z nimi gadać bo u nich są troszke inne zasady dotyczące ilości zamawianego towaru...np. mam na myśli ilość zamawianych szali ale to już Ci wszystko powiedzą...
Tak jak mówie...ja sie nie zawiodłem ale różnie to w życiu bywa... myślę jednak, że warto spróbować.
Hutniczy pisze:Przy okazji ma ktos link do firm z allegro, ktore haftuja wzory juz od jednej bluzy?Wiem, ze takowe byly, ale jakos nie moge teraz cos znalezc...
Orzeł Dębno pisze:Czy Szulc odpowiada na wiadomosci na gg?
Pewnie że odpowiada ale nie ma to jak kontakt telefoniczny (ewentualnie mailowy). W chwili obecnej Szulc jest zasypany zamówieniami i z tego co mi mówił wysyła dziennie około 30-40 paczek. Ostatnio zamawiałem u niego szaliki czapki i rękawiczki i jestem zadowolony jak zwykle.
Hutniczy pisze:Przy okazji ma ktos link do firm z allegro, ktore haftuja wzory juz od jednej bluzy?Wiem, ze takowe byly, ale jakos nie moge teraz cos znalezc...
[link] od jeden sztuki wykonują bluzy,koszulki.
Osobiscie nie polecam tej firmy, zjebali mi bluze, wykonali haft bardzo nie estetycznie, w dodatku bluza slabe jakosci cienka .
Musialem odsylac do poprawki, duzo lepiej wyszlo, ale mozna bylo lepiej...
Generalnie jestem na nie!!!
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato [link]" target="_blank
sklep.kibica.pl jesli o ten sosnowiec ci chodzi to jest OK.
Ja nie moge narzekac bo vlepki dostałem szybko, ilosc chyba sie zgadza, za duzo zeby liczyć heheh ale generalnie parenascie/paredziesiąst ( moze i wiecej) ma takie zolte odbarwienia...