Gornik Zabrze-Widzew Łódz
widzow 14 000
gości 423 osoby w tym Ruch (a przeciez nie istniejemy)
W tym dniu dobrze wspieraja nas bardzo dobrze zgody i układowicze.
Wisłoka ok230
Petra 30
Gks ok 60
Wieszamy dwa transparenty skierowane do Ruchu pierwszy o ich konfidenctwie drugi o słabości do przyjeżdzania do Zabrza.
Na meczu nie prezentujemy żadnej oprawy sporo wrzutów obustronnych w tym wymiana ogniowa pomiędzy sektorami.
Po wywieszeniu przez Widzew flagi "LUDZIE HONORU" wieszamy obok flage "LUDZIE HUMORU".
Nasz doping tego dnia słabszy jedynie momentami na dobrym poziomie.
Ostatnio zmieniony 24.11.2007, 03:50 przez amigoksg, łącznie zmieniany 1 raz.
Fighting Dragon Tokyo pisze:Dlaczego Ruch wsparł Widzew, jak bojkotuje swój wyjazd do Zabrza?
a może poczekasz na oficjalne stanowisko kibiców z Chorzowa ?
teraz zacznie sie jazda będa 2-3 strony gadki dlaczego to i tamto , bo ktoś napisał na forum świat sie kończy
I widać jakie osobniki tu sie wpisują "w tym Ruch (a przeciez nie istniejemy" "A przecież na forum Ruchu , kibic Ruchu pisze" "Dlaczego Ruch wsparł Widzew" a wszystko przez jeden wpis mega znawcy w tematyce Ruchu.Tak sie Ruchu boicie ze wszędzie ich widzicie?W to nie uwierze.
Niech nikt z Ruchu sie tutaj nie wypowiada bo to nie ma sensu, oni po prostu wiedza lepiej od nas samych co wczoraj robilismy i gdzie bylismy a gdzie nie
Daj spokuj esenes, kto był ten wie jak było. Niech wrzucają takie teksty. Normalni kibice Ruchu są teraz w drodze do Białegostoku, pozostali szukają wrażeń gdzie indziej
PetykLG pisze:Do postu Qubek o rozkminie kilka postów wyżej...
hehehehehe
tak moge ocenic Twoje rozkminianie mi tam nic do tego meczu bo wylane mam na to co tam sie dzieje ale...zeby mowic ze na podstawie tego ze RTS krzyczal Ruch Ruch przez pierwsze 10 min oceniasz ze byli z nimi niebiescy?
hehehhee
my jak pojedziemy na Cracovie to proste ze przez pierwsze 15 min bedziemy krzyczec WISŁA KRAKOW nawet jak Wislakow z Nami nie bedzie i wogole te porowniania z Legia Zagłebiem nie trafione gdzie tam Nafciarze maja jakas wielko kose z RTS itp...
Na stadionie najwiekszej Kosy mojej Zgody zawsze pozdrawia sie i krzyczy na początku o swojej Zgodzie...potem dopiero na swoj klub.
chyba logiczne
A przeczytałeś wszystko?? To nie jest moja rozkminka tylko po czesci relacja z tego meczu. Napisałem wyraźnie ze informacje o wyjeździe sportowej ekipy niebieskich potwierdziły pewne osoby z Ruchu (normalni kibice, nikt z ekipi) Ja pamietam derby z Ruchem w 94, byłem jak sie nie myle chyba na wszyskich meczach Widzewa z Górnikiem w Zabrzu (odkąd jeżdze na mecze) a taki spsób dopingu słyszałem pierwszy raz I jak już napisałem, nie jest to moja rozkminka, tylko pewne argumenty przeciwko tłumaczeniom Widzewiaków. Swoich informacji nie opieram tylko na dopingu prowadzonym przez "przyjezdnych" Zresztą rozkminka niepotrzebna. Jestem pewny że gdyby to twój lokalny rywal odwiedził twój stadion też byś o tym wiedział.
Co do Widzewa i Nafciarzy to wybacz ze skomentuje twoim sposobem . Zresztą te przykłady to był sarkazm, nie bierz na poważnie. Widze ze na serio mało kto chyta na tym forum
Dajcie połowie bany to się uspokoi. Zresztą większość co tu sie wypowiada nawet na wyjazdy nie jeździ. ( do Białegostoku niestety dzisiaj nie dane mi było jechać ).
do żaboli: NAS Z WIDZEWEM NIE BYŁO CZY DO WAS TO NIE DOCIERA?
Mnie zastanawia jedna rzecz... dlaczego Ruch ucieka zawsze od odpowiedzi na pytanie o mecz Górnik - Zagłębie L. z sezonu 2005/2006? Nie chcecie się przyznać do tego, że złamaliście już swój śmieszny bojkot?
Proszę o odpowiedź bez zbędnej napinki - starczy już jej w tym temacie.
Nie byłem w Zabrzu i nie pojechałem na Jage, byłem za to na Śląskim na Polonia- Legia(Zagłebie) . Naszły mnie takie marzenia jak ma pzpn gw i inne geje . Na meczach Polskiej ligi po 40 tysięcy ludzi to jest aż radość piłki oby wróciły takie lata co na Ruch na Ślonski przychodziło tyle ludzi . Co do ekip to wydawało mi sie ze Zagłębia było wiecej (siedziałem z Polonią wiec nie widziałem jak oni wyglądają. nie umie sie doczekać naszego meczu za tydzień tam
Janek pisze:
Wogóle śmieszą mnie te teksty Ruchu w stosunku do układu KSG-GKS , oj boli ich strasznie ten układ bo ciągle się przypieprzacie o to,i tylko wy widzicie w tym układzie jakiś problem.Układ jak układ,według mnie bardzo dobrze ,że powstał bo teraz najwiecej działają na Śląsku i nikt nie może się czuć tam bezpiecznie
temat o tym zaczął chłopak z Widzewa, później do niego wrócił i ciągnął kibic Zagłebia/Legii - czyli mogę powiedzieć że was też boli ten układ? bo nas na pewno nie tym bardziej że ten układ jest tak śmieszny jak dzwonienie do Stali o foty jakim składem jesteśmy.
Fighting Dragon Tokyo - do tygodnia zobaczysz takie foto kibic z Katowic i Zabrza, bo my sie z pewnych źródeł dowiedzieli że to tez było podstawiane zdjęcie. Chłopaki są spod Sławkowa [ teren GKSu z tego co wiem ], i zapłacono im za to foto.
Co do układu KSG GKS to z tego co wiem, ustawił się jeszcze na Jagę jadącą czy wracającą z Sosnowca, ale to już nie ważne.
Skończcie już pisać o tym meczu. Niech każdy ma swoje zdanie i na tym niech poprzestanie. Gadajcie o innych meczach. Mnie np. interesuje Polonia - Legia i ŁKS - Lech