Komentarze 23-25.11
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ban
Komentarze 23-25.11
A TY JESTES PRZEINTELIGENTNY. POMPKA
.NA KOMUNIE CI ROWERU NIE DALI? - A TAK ODE MNIE- OPIERDOL MI PETARDE.

-
- ban
Komentarze 23-25.11
TAK, JESZCZE MI JAJA WYLIZ.
BAN
BAN
-
A przeczytałeś wszystko?? To nie jest moja rozkminka tylko po czesci relacja z tego meczu. Napisałem wyraźnie ze informacje o wyjeździe sportowej ekipy niebieskich potwierdziły pewne osoby z Ruchu (normalni kibice, nikt z ekipi) Ja pamietam derby z Ruchem w 94, byłem jak sie nie myle chyba na wszyskich meczach Widzewa z Górnikiem w Zabrzu (odkąd jeżdze na mecze) a taki spsób dopingu słyszałem pierwszy razPetykLG pisze:Do postu Qubek o rozkminie kilka postów wyżej...
hehehehehe
tak moge ocenic Twoje rozkminianie mi tam nic do tego meczu bo wylane mam na to co tam sie dzieje ale...zeby mowic ze na podstawie tego ze RTS krzyczal Ruch Ruch przez pierwsze 10 min oceniasz ze byli z nimi niebiescy?
hehehhee
my jak pojedziemy na Cracovie to proste ze przez pierwsze 15 min bedziemy krzyczec WISŁA KRAKOW nawet jak Wislakow z Nami nie bedzie i wogole te porowniania z Legia Zagłebiem nie trafione gdzie tam Nafciarze maja jakas wielko kose z RTS itp...
Na stadionie najwiekszej Kosy mojej Zgody zawsze pozdrawia sie i krzyczy na początku o swojej Zgodzie...potem dopiero na swoj klub.
chyba logiczne

Co do Widzewa i Nafciarzy to wybacz ze skomentuje twoim sposobem

Przydałoby sie zrobić porządek w temacie
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
BIADACZ pisze:Qubek pisze:
Dwie strony przedstawiły swoje relacji, to kto komu wierzy to już sprawa indywidualna. Ja byłem na meczu i nikt mi nie wciśnie kitu że był tam sam Widzew. Na sektor przyjezdni weszli z okrzykami:
"Ruch Ruch HKS"
a potem wrzuty na Górnik i Giekse i tak przez pierwsze 10 min. Co dziwne po tym czasie zaczoł sie normalny doping dla Widzewa (sevila, tonka itd) gdzie Ruch pozdrawiali moze jeszcze z 3 razy w przeciągu całego meczu.
Ale to przeciez normalna sytuacja![]()
jeżeś niyźle popierdolony...
co za ku*** debile sie sam wypowiadajom...
z Twojigo postu wyniko że Widzew niy może wciepywać na GKSa i KSG...ani niy może pośpiewać RUCH RUCH HKS... zaroz sie dowiymy że na Roosevelta Widzewa niy boło ino som Ruch
a czy ty nieznasz Polskiego??? TO nie jest wasze forum tylko POLSKIE !!! i w takim jezyku tu piszemy.
Wogóle śmieszą mnie te teksty Ruchu w stosunku do układu KSG-GKS , oj boli ich strasznie ten układ

Ostatnio zmieniony 24.11.2007, 19:48 przez Janek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nie no ręce opadają, a czy ja napisałem ze miał. Albo jesteś tak ograniczony, albo to marna prowokacja. Napisałem o roku 94 bo ktos mi tu wczesniej zarzucił wiek gimnazjalisty. Od tego roku mniej wiecej regularnie jeżdze na mecze.Wytłumaczć ci coś jeszcze, to zapraszam na PW??
Zamiast dopowiedzieć normalnie na pytania to raz sie czepaicie układu ,poźniej zaś smiesznych dat, naprawde żałosne. Z mojej strony koniec. Napisze po raz 5 kto był na meczu ten widział
Zamiast dopowiedzieć normalnie na pytania to raz sie czepaicie układu ,poźniej zaś smiesznych dat, naprawde żałosne. Z mojej strony koniec. Napisze po raz 5 kto był na meczu ten widział
-
Nie byłem w Zabrzu i nie pojechałem na Jage, byłem za to na Śląskim na Polonia- Legia(Zagłebie) . Naszły mnie takie marzenia jak ma pzpn gw i inne geje . Na meczach Polskiej ligi po 40 tysięcy ludzi to jest aż radość piłki oby wróciły takie lata co na Ruch na Ślonski przychodziło tyle ludzi . Co do ekip to wydawało mi sie ze Zagłębia było wiecej (siedziałem z Polonią wiec nie widziałem jak oni wyglądają. nie umie sie doczekać naszego meczu za tydzień tam
/R\
-
-
-
Janek pisze:BIADACZ pisze:Qubek pisze:
Dwie strony przedstawiły swoje relacji, to kto komu wierzy to już sprawa indywidualna. Ja byłem na meczu i nikt mi nie wciśnie kitu że był tam sam Widzew. Na sektor przyjezdni weszli z okrzykami:
"Ruch Ruch HKS"
a potem wrzuty na Górnik i Giekse i tak przez pierwsze 10 min. Co dziwne po tym czasie zaczoł sie normalny doping dla Widzewa (sevila, tonka itd) gdzie Ruch pozdrawiali moze jeszcze z 3 razy w przeciągu całego meczu.
z Twojigo postu wyniko że Widzew niy może wciepywać na GKSa i KSG...ani niy może pośpiewać RUCH RUCH HKS... zaroz sie dowiymy że na Roosevelta Widzewa niy boło ino som Ruch
a czy ty nieznasz Polskiego??? TO nie jest wasze forum tylko POLSKIE !!! i w takim jezyku tu piszemy.
Wogóle śmieszą mnie te teksty Ruchu w stosunku do układu KSG-GKS , oj boli ich strasznie ten układbo ciągle się przypieprzacie o to,i tylko wy widzicie w tym układzie jakiś problem.Układ jak układ,według mnie bardzo dobrze ,że powstał bo teraz najwiecej działają na Śląsku i nikt nie może się czuć tam bezpiecznie
Jebnij sie w glowke ale to mocno.
Skoro bylo tu tyle pierdolenia na tym zenujacym forum ze nie ma takiego czegos jak Narodowosc Slaska to p****** sie z takim tekstem jak POLSKIE forum.
Skoro slaski jezyk jest przez was uznawany za gware a gwara jest czescia jezyka /w tym momencie polskiego/ to wroc sie idioto do szkoly podstawowej i naucz sie wlasnego jezyka i jego czesci.
Co do reszty to tez zenujace...
A co do ukladu -> Żal.pl

Ruch 14, Gornik 14, Polonia 2, Szombierki 1 ... GKS 0 - tak sie zdobywa uznanie na Slasku.
GKS "prawie" jak mistrz. "Prawie" robi wielka roznice.
GKS "prawie" jak mistrz. "Prawie" robi wielka roznice.
-
Jestem neutralny ale dodam coś od siebie. Ruch śmieje się z GieKSy i Górnika, że dawniej kosa, dziś układy itp. Prosty przykład: Śląsk Wrocław - Wisła Kraków, ale idziemy dalej. Ruch dawniej niech może opisze co ich łączyło z Widzewem zanim się "poznali", bo nabijanie się z linii GKS-Górnik też jest dla mnie zabawne, skoro zgoda Ruch-Widzew dawniej też była w innym nastawieniu na siebie (Ruch white boys, Widzew wołany przez całą polskę żydy). Teraz co mnie najbardziej dziwi. Ruch twierdzi, że układ GKS-Górnik powstał przeciwko nim, ale słyszał ktoś, że koalicja katowicko-zabrzańska wjechała w autokary czy pociąg Ruchu jadący na mecz? Z tego co wiem to GKS & Górnik zaatakowali narazie Śląsk wracający z Zabierzowa i GKS Tychy, który wracał wspomagać braci z Krakowa. Tyle ode mnie.Barto pisze:I WSZYSTKO W TEMACIE !!K_89 pisze:Legioholic pisze: zgadzam sie z tym. to jest ich sprawa czy sobie zrobia uklad czy sztame czy uj wie co jeszcze ! to tak samo mozna napisac ze Widzew czy Ruch sie tez bali i sobie zrobili sztame...
ich sztama ich sprawa proste
No tak ich sprawa, ale wszyscy doskonale wiedzą przeciw komu powstał ten układ i na jakich zasadach. Więc jak dla mnie hasło Widzewa jak najbardziej trafione
RUCH nie wypowiadać sie !! Pare dzieci z Zabrza i Katowic widocznie wie lepiej od nas....:] będziemy mieli okazje w marcu !!
P.S dobra liczba Gks jako układowicza !!
ruchanko po meczu pewno udane
PS: Z tymi pedałami trochę śmiesznie napisałeś, bo narazie widziałem zdjęcie "ciepłych braci" z Chorzowa w dziale "Specyficzne zdjęcia kibicowskie"

-
Z tego co wiem to jestes kibicem GieKSy to jak mozesz byc neutralny
nastepna sprawa gosciu nie pier... ze nie bylo zadnej wspolnej akcji GKS-KSG na Ruch!(dla przypomnienia Zbiorka kibicow Ruchu w Siemianowicach Śl.przed meczem wyjazdowym na Lechie Gdansk!-dostalicie wpier.....skromnie mowiac
(uciekajac uzyliscie rakietnicy
!! Kolejny nasz wyjazd do Stalowej Woli jak to zadzwoniliscie do chlopakow ze Stalowki aby porobili zdjecia zeby mogliscie zobaczyc jaka jestesmy ekipa na meczu
mieliscie pecha bo na ten wyjazd prawie jechala sama ekipa sportowa
tyle w temacie...bez odbioru jak co pw ! pozdRo

-
forum nie jest polskie, nie jest śląskie, niemieckie, jest internetowe.Janek pisze:BIADACZ pisze:Qubek pisze:
"Ruch Ruch HKS"
Wogóle śmieszą mnie te teksty Ruchu w stosunku do układu KSG-GKS , oj boli ich strasznie ten układbo ciągle się przypieprzacie o to,i tylko wy widzicie w tym układzie jakiś problem.Układ jak układ,według mnie bardzo dobrze ,że powstał bo teraz najwiecej działają na Śląsku i nikt nie może się czuć tam bezpiecznie
to my chłopcy ze Ślonska
-
temat o tym zaczął chłopak z Widzewa, później do niego wrócił i ciągnął kibic Zagłebia/Legii - czyli mogę powiedzieć że was też boli ten układ? bo nas na pewno nieJanek pisze: Wogóle śmieszą mnie te teksty Ruchu w stosunku do układu KSG-GKS , oj boli ich strasznie ten układbo ciągle się przypieprzacie o to,i tylko wy widzicie w tym układzie jakiś problem.Układ jak układ,według mnie bardzo dobrze ,że powstał bo teraz najwiecej działają na Śląsku i nikt nie może się czuć tam bezpiecznie

Fighting Dragon Tokyo - do tygodnia zobaczysz takie foto kibic z Katowic i Zabrza, bo my sie z pewnych źródeł dowiedzieli że to tez było podstawiane zdjęcie. Chłopaki są spod Sławkowa [ teren GKSu z tego co wiem

-
-
no widac jak smRodów ten układ wcale nie boli!
tylko kazdy w swoim poscie nie omieszka o nim wspomniec!
ku*** jak kogos coś nie interesuje , ma to wdupie , to nie pisze ani nie gadam o tym, tylko to pierdoli z góry na dół, a wy non stop pierdolicie,boli was ten układ jak h**! i właśnie o to chodziło!
i tak ma być!tak trzymać śmieRdziuszki!
Ł.Ś.
tylko kazdy w swoim poscie nie omieszka o nim wspomniec!
ku*** jak kogos coś nie interesuje , ma to wdupie , to nie pisze ani nie gadam o tym, tylko to pierdoli z góry na dół, a wy non stop pierdolicie,boli was ten układ jak h**! i właśnie o to chodziło!
i tak ma być!tak trzymać śmieRdziuszki!
Ł.Ś.
-
Żenada, po prostu żenada... Od połowy drugiej strony pomijam każdego posta w którym zobaczę że pojawia się słowo "Ruch", "GKS" albo "Górnik"
Może ktoś z Bytomia się wypowie, bo nasi w drodze albo w Sosnowcu, więc nie mogę liczyć na ich relację

Może ktoś z Bytomia się wypowie, bo nasi w drodze albo w Sosnowcu, więc nie mogę liczyć na ich relację

"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

-
-
No nie, zaraz jebnęBogdan Adamiec pisze:jak ci przykro to napisz do Kasi a jak masz takie problemy to najlepiej zadzwon pod 997 i poinformuj co i jak baranie.D pisze:Amigo przykro mi ale nalezy sie ban dla kolegi z Katowic

-
Bogdan Adamiec pisze:jak ci przykro to napisz do Kasi a jak masz takie problemy to najlepiej zadzwon pod 997 i poinformuj co i jak baranie.D pisze:Amigo przykro mi ale nalezy sie ban dla kolegi z Katowic
brak slow.
Ps. zauwazalny jest na tym forum brak modow i braku innych ludzi ranga, ktorzy mogliby pousuwac zbedne i napinajace sie komentarze!
Panowie, albo zaczniecie dbac o to forum - to do modow i calej reszty, albo wkrotce zrobi sie to forum dzieci neostrady, bo "kumaci" nie beda chcieli tu zagladac, a jak juz zagladna to dla poprawy samopoczucia.
Nie wiem jak innym, ale odechciewa sie pisania tutaj..
-
-
Skonczcie juz ten temat. Sami pierdolicie o jakis nethoolsach a co wy odpierdalacie?.P1945G pisze:Bogdan Adamiec pisze:jak ci przykro to napisz do Kasi a jak masz takie problemy to najlepiej zadzwon pod 997 i poinformuj co i jak baranie.D pisze:Amigo przykro mi ale nalezy sie ban dla kolegi z Katowic
brak slow.
Ps. zauwazalny jest na tym forum brak modow i braku innych ludzi ranga, ktorzy mogliby pousuwac zbedne i napinajace sie komentarze!
Panowie, albo zaczniecie dbac o to forum - to do modow i calej reszty, albo wkrotce zrobi sie to forum dzieci neostrady, bo "kumaci" nie beda chcieli tu zagladac, a jak juz zagladna to dla poprawy samopoczucia.
Nie wiem jak innym, ale odechciewa sie pisania tutaj..
Ruchu na Widzewie okolo 400. Wiedzewa okolo 28 (spotkalismy ich przez przypadek pod stadionem). Na Poloni - Legia tez okolo 100 osob z Ruchu (stalismy na ochronie) Podobno dziwne znaki na polach jeden z wsi ( rzekomo zrobione przez UFO) to tez nasza sprawka.
A te barany co sie dopierdalaja ze Widzew spiewa o Ruchu to juz calkiem porazka.... Dopierdolcie sie do tego ze niektorzy z Widzewiakow byli w szalach Ruchu... nie, nie to przeciez NAPEWNO BYŁ RUCH !.
A teraz pare pacanów z Górnika bedzie sie puszylo bo zrobili smieszny transparent i nie moga przebolec ze nikogo z Ruchu NIE BYŁO
0 (ZERO) RUCHU NA MECZU GÓRNIK ZABRZE - WIDZEW ŁÓDŹ !
--- BEZ ODBIORU---
-
niepisz jak nie wiesz kto tam byłRealista pisze:Z tego co wiem to jestes kibicem GieKSy to jak mozesz byc neutralnynastepna sprawa gosciu nie pier... ze nie bylo zadnej wspolnej akcji GKS-KSG na Ruch!(dla przypomnienia Zbiorka kibicow Ruchu w Siemianowicach Śl.przed meczem wyjazdowym na Lechie Gdansk!-dostalicie wpier.....skromnie mowiac
!! Kolejny nasz wyjazd do Stalowej Woli jak to zadzwoniliscie do chlopakow ze Stalowki aby porobili zdjecia zeby mogliscie zobaczyc jaka jestesmy ekipa na meczu
![]()
![]()
-
Bytków_GKS pisze:niepisz jak nie wiesz kto tam byłRealista pisze:Z tego co wiem to jestes kibicem GieKSy to jak mozesz byc neutralnynastepna sprawa gosciu nie pier... ze nie bylo zadnej wspolnej akcji GKS-KSG na Ruch!(dla przypomnienia Zbiorka kibicow Ruchu w Siemianowicach Śl.przed meczem wyjazdowym na Lechie Gdansk!-dostalicie wpier.....skromnie mowiac
![]()
![]()
wy smRody to jestecie nie do zajebanie!smRody z jednego fan clubu rozjebały głowne ekipy Gieksy i Górnika!
''fantazja fantazja bo fantazja jest od tego....''

Ł.Ś.
Ostatnio zmieniony 25.11.2007, 11:42 przez Szakal1964, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tak dane podała kompetenta osoba z klubu. Mysle, ze na podstawie sprzedanych biletów. Pamietaj, że ten mecz był na Sląskim, więc wizualnie taka grupa ludzi prezentuje sie o wiele skromniej niz na mniejszym stadionie.Seb pisze:Ile..manolo_pb pisze:Polonia vs Legia - Widzów 5800 + około 280 na trybunie VIP![]()
![]()
![]()
![]()
To chyba jakiś żart.. Widzów max. 3 tysiące w tym/+ ok.500 od nas
Myślę, że tym wpisem można zakończyć rozmowy o tym meczu.Legioner pisze:
Ogólnie zajebisty klimat po meczu. Miklasy i dziewulskie chcialy zakazów bo mialy uchronic przed awanturami to jak widac im nie za bardzo sie udaje. A) jezdzi nas tak samo duzo, ekipa raczej doborowa B) dawno nie pamietam takiego wyjazdu który zakonczyłby sie tylu starciami i ganiankami obu grup.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."