Popieramypopierajace SS

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Hehehe. Trafiles jak kula w plot i widac ze nie czytales ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisalem ze ja jestem Polakiem. Cale zycie mieszkam na G/Ś, i co wiecej, naleze wlasnie do tej czesci spoleczenstwa gornoslaskiego ktorej reprezentacja Polski kompletnie nie interesuje, najchetniej kibicowalbym tylko reprezentacji G/Ś, ale z braku laku sympatyzuje z Niemcami (jako krajowi ktorego kultura i historia miala wielki wplyw na G/Ś i ktory ogolnie ma duze i pozytywne zwiazki z G/Ś, poza tym pilkarze z G/Ś w kadrze Niemiec - wiadomo...).HunteR pisze:Po 2 , mnie jako polakowi ze śląska chyba nie wypada wypowiadac sie na temat kadry Polski , ktorej przeciez nie kibicuje bo jak wiadomo my na GŚ kibicujemy niemcom , no i eweltualnie reprze GŚ jesli taka powstanie ... Nie wiem kolego czy byles kiedykolwiek na GŚ , ze wyglaszasz takie opinie , a jesli byles nawet przez miesiac to gratuluje tak doskonalego zglebienia upodoban slazakow . Daj pan spokoj...
A to przypisanie komus jakiejs narodowosci jest wyzwiskiem?PF pisze:Jesli tak to sory, poprostu mam juz dosc wyzywania od niemcow itd...
Nie mów do ogółu . Znakomita większość mieszkańców GŚ czuje się Polakami , a zwolennicy RAŚu starają się być głośni by o nich mówiono . Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt , że nie znam ani jednej osoby , która nie czuje sie Polakiem , a jednak troche tych ludzi znam . Nie znam oczywiście wszystkich z GŚ , ale zapewne wiele osób ma na ten temat podobne zdanie .lampart pisze:OffTopic, ale naprawde nie mam słów! Ja Was nie rozumie gornoslazacy... przecież Wasi dziadki walczyli o niepodleglosc Polski!
Polonia Przemyśl jechała busem, chodzi zapewne o FC Przemyślblabla44 pisze:Ten pociag byl pelen czubow,chyba najlepszy motyw wyjazdu.hudy pisze:hehe przynajmniej smiesznie byloseba1944 pisze: problemy z kibicami z Krakowa (i chyba z Przemyśla) w drodze powrotnej mieli... konduktorzy w pociąguzostali we 2 dłuuuższy czas przyblokowani i stresowani w przejściu w pociągu
i to j**** pzpn jak zaczal ten stary spiewac
a myslalem ze bede spal w drodze powrotnej
Polonia Przesmyls siedziala dalej,kanary zostaly zatrzymane chyba przez chlopakow z Tarnovii - "wypuscie komunistow!" "rewizor polknal pilke i nie przejdzie"
HunteR pisze:Nie mów do ogółu . Znakomita większość mieszkańców GŚ czuje się Polakami , a zwolennicy RAŚu starają się być głośni by o nich mówiono . Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt , że nie znam ani jednej osoby , która nie czuje sie Polakiem , a jednak troche tych ludzi znam . Nie znam oczywiście wszystkich z GŚ , ale zapewne wiele osób ma na ten temat podobne zdanie .lampart pisze:OffTopic, ale naprawde nie mam słów! Ja Was nie rozumie gornoslazacy... przecież Wasi dziadki walczyli o niepodleglosc Polski!
Zresztą co tu dyskutować , temat Polska - Belgia więc dajmy już spokój "wyznaniu" śląskiej ludnosci
szczerze pytam sie ... po ch*j ? ile było tych tematów 5-6 ? i co z niego wynikło ? jeden wielki burdelviceroy pisze:załozył ktos kiedys ok 4 miechy temu temat górny sląsk chyba w hydeparku i usuneli , a temat jest warty aby go tu umiescic i wyrazac swoja opinie na temat tego co tu jest i wogole,,
Użytkownicy przeglądający to forum: Kickers, MWZUF, niekumatyGS i 166 gości