Polonia Bytom zagra na Stadionie Śląskim z Legią Warszawa (24 listopada, godz. 16.00), Jagiellonią Białystok (1 grudnia, 16.00) i ŁKS Łódź (8 grudnia, 16.00), a Ruch z Groclinem Grodzisk Wielkopolski (30 listopada, 19.00) oraz Cracovią (7 grudnia, 19.00).
Mam takie pytanie jakie pole biletow zostana przekazane dla poszcezgolnych klubow???
konik81 pisze:Polonia Bytom zagra na Stadionie Śląskim z Legią Warszawa (24 listopada, godz. 16.00), Jagiellonią Białystok (1 grudnia, 16.00) i ŁKS Łódź (8 grudnia, 16.00), a Ruch z Groclinem Grodzisk Wielkopolski (30 listopada, 19.00) oraz Cracovią (7 grudnia, 19.00).
Mam takie pytanie jakie pole biletow zostana przekazane dla poszcezgolnych klubow???
Mecz Poloni w Białymstoku z Jagą z tego co pamiętam na początku byłą mowa że Polonia grała jako gospodarz może później była zmiana ale gdzieś mi sie to o uszy odbiło....
Po drugie czemu grają na Śląskim a nie na Cichej?? Po za meczem z Legią i Cracovią na żadnym innym nie będzie więcej 5 tys
Czym Wy się podniecacie? Wreszcie mamy okazje się przekonać jak marnie wygląda 8 000 na stadionie 50 tysięcznym. Będzie to totalna klapa. Podejrzewam nawet, że doping będzie ledwo słyszalny.
Co sie ku*** mamy pokazywac? Po co ludzie maja przyjsc, na padake? Widzieliscie moze naszych kopaczy ostatnio? Ludzie na Cicha nie chca chodzic a na slaski pojda? Watpie! Max 4 tys!
PF pisze:Co sie ku*** mamy pokazywac? Po co ludzie maja przyjsc, na padake? Widzieliscie moze naszych kopaczy ostatnio? Ludzie na Cicha nie chca chodzic a na slaski pojda? Watpie! Max 4 tys!
Tylko czekalem ku*** az morde pucybucie otworzysz! Jak to ku*** jest ze wiecej twoich postow na tematy Ruchu niz wlasnego klubu widac??? Kompleks czy co?
W ogole nie wiem czemu ma on sluzyc Narazie widze ze tylko jako pozywka dla dzieciakow piszacych o frekwencji na PE na ktory w calej Polsce prawie nikt nie chodzi
Szczegolnie ze ludzie wola odlozyc na lige albo na wyjazd no ale skad ww moga o tym wiedziec
Zalosne
Bogdan Academic , zapraszamy na Cicha , posmiejemy sie razem
Szkoda, że mecze derbowe na Śląsku nie są tam rozgrywane. Niektóre mecze na pewno przyciągnęłyby widownie w granicach 35 tys. a ultrasi mieli by się jak pokazać na tych trybunach.
PF- oj nie krzycz tak bo się wystrasze...no i napisz wiecej "ku***" to bedziesz bardziej męski.Prawda w oczka kole?
ktoskadstam- a ty chlopaczku popatrz najpierw na moj nick zanim coś napiszesz.
;> pisze:Szkoda, że Polonia i Ruch nie zagrają meczy z Górnikiem na Śląskim
Ale fandzolisz farmazony Weź się ogarnij. Derby powinny byc na stadionach właściwym dla danych klubów.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Nie dzieliłbym skóry na niedzwiedziu CATB.
Przyjdzie ostra,śnieżna i mrożna zima,chociażby taka jak 2 lata temu i też staną u was prace. Jak na razie macie zerwaną murawę i tyle. Do jej wykończenia macie jeszcze dalej niż bliżej.
Pierwsza komunia, drugie śniadanie, trzecia rzeczpospolita