Bo na niego może wejść pond 47 tys a nie 14 !Lfan pisze:Doping beznadziejny psujący atmosferę. Organizatorzy też przed meczem jeszcze w miarę, chociaż muzyka mogłaby być bardziej żwawa jakaś taka zagrzewająca do boju, a nie jakieś smuty. Najlepszy to był jakiś zakompleksiony kibic z czapeczce Wisły, który zobaczył mój herb zaczął coś na Legie śpiewać , aż go koledzy uspokoili. Szybko sie zamknął jednak jak powiedziałem mu, że myślałem, że jesteśmy na reprezentacji. Mój szal to przynajmniej biało-czerwony był, a jego czapeczka jakaś zwykła Wiślacka, ale mniejsza o niego. Mógłby chociaż śpiewać jak już wybrał się na mecz. Generalnie sporo osób którym nie chciało się śpiewać, a jedyne do czego się ograniczali do Leo Leo.... Irytujące to było, bo już Polska krzyknąć nie potrafili. Generalnie to nie wiem czemu ludzie się tak podniecają tym Śląskim, stadion przeciętny, stary, a i doping. Feta też zrobiona na siłę i ten pokaz fajerwerków nic specjalnego.
beznadziejny.
Stary?
a Na Legi to naprawdę nowiuśki Stadionik
Przynajmniej Wczoraj Światło nie zgasło .Wiesz
Właśnie na Tym Stadionie Polska Dokonywała Cudów!Na nim awansowali do Mistrzostw ! I Tu Jest zawsze niesamowita atmosfera ! Przecież Ludzie są z Całej Polski nie Tylko ze Śląska. Więc co to ma do stadionu?Feta może nie była Rewelacyjna tak Samo Fajerwerki .Ale Coś było. Ja np .sobie nie wyobrażam żeby Stadion Śląskim nie był jednym z tych Stadionów na którym odbędzie Sie Euro 2012.
Pozdrawiam