a ja czekam od rana i jeden wielki c***, na poczcie tez nic nie wiedza a mialem jechac w niedziele a bilety dojda w ponidzialek c*** wbijam w PZPN ! i tak jade mysle ze bedzie cos w kasie
BARDZO PILNIE PROSZE KIBICA Z GDANSKA O KONTAKT Z NAMI W SPRAWIE WYJAZDU NA TEN MECZ.
NIESTETY W NATLOKU SPRAW, GDZIES ZAPODZIAL SIE MI TWOJ TELEFON - TAK WIEC JESZCZE RAZ PROSZE O PILNY KONTAKT!
NR TEL: 607 671 546
Jakiej tam pogody w Serbii sie mniej więcej można spodziewać?Tzn wiadome że dokładnie nikt nie powie czy będzie padać itd, chodzi mi bardziej o to czy tam klimat jest podobny do naszego?śnieg itd normalnie będzie, czy cieplej?
Jaką walute tam wziąźć ze sobą?bo euro jak mniemam sie płacić nie da.
będzie gorąco na trybunach!!!!!
powoli zaczynam maraton,za parę godzin wyjazd do Chorzowa,wrócę na kilka godzin do żony,i znowu wyjazd do Serbii,KOCHAM TE KLIMATY!!!!!!!!!!
Eliminacyjny mecz piłkarskich mistrzostw Europy, grupa A, w Belgradzie między Serbią a Kazachstanem został przełożony. Grę uniemożliwiły obfite opady śniegu.
nh_ pisze:Eliminacyjny mecz piłkarskich mistrzostw Europy, grupa A, w Belgradzie między Serbią a Kazachstanem został przełożony. Grę uniemożliwiły obfite opady śniegu.
ostro ku***
A mnie zastanawia, co w tym wypadku dzieje się z kibicami? Muszą sami sobie załatwiać nocleg, jadą do domów, zwracają bilety czy jak?
Jedzie ktos pociagiem?? bo do niedawna bylo kilku chetnych, a teraz cos cicho w kazdym badz razie ja jade od Katowic do Budapesztu, a pozniej do Belgradu!
Ewentualnie jesli beda jacys chetni to moge od Krakowa. tak czy inaczej wyjezdzam jutro wieczorem.
Do zobaczenia w Belgradzie ( bede dzien przed meczem ).
W sobote i niedziele jednak były problemy
Prognoza jak narazie sie sprawdza, we wtorek ma być słońce, w środe pochmurno ale bez śniegu i deszczu, oby sie sprawdziła.
Ja sie zastanawiam nad tym ile hajsu wziąźć, tzn zamienić na dolary.Drogo tam jest?
Witam. Poszukuje dwóch miejsc w busie/aucie/autobusie który wyjezdza w godzinach wieczornych jutro.jestem z KRakowa.jak cos to kontakt 502-274-630 lub priv.Z góry dzieki.
podobno do prywatnych osob na koncu wysylali :]
nam dzis do biura doszly 76 bilecikow
mam pytanie, czy przy stadionie autokary maja gdzie stanac ? czy jest jak np w Rotterdamie ze pakuja nas i zamykaja w wielkiej hali/centum czy zwal jak chcial i przed meczem podstawiakami dowoza czy jak ?
wie ktos??
aha, zaprzyjazniony Serb mowil ze tamtejsze pieski obawiaja sie... serbow i wieksze grupy kibicow beda mieli ogon jak rowniez autokary z Naszymi.
PRZYPOMINAM O WOLNYCH BILETACH !!
PISAC PRV BO RANO WYJEZDZAM
Do zobaczenia w Belgradzie!! jak bede na miejscu postaram sie jeszcze przed meczem napisac jak atmosfera i co sie na miescie dzieje. do zobaczenia na balkanach !!
Wyjeżdżamy jutro z Krakowa, powiedzcie proszę jakie decyzje ostateczne zapdały co do zbiórki na "przedmieściach" Belgradu czy też gdzieś wcześniej, w celu "spokojnego" wjazdu większą ilością ludzi na mecz....
Dziękówa i do zobaczenia.
P.S. Bileciki doszły dzisiaj, więc bez stresu Panowie może jutro będą, jak nie to w Belgradzie.
ponawiam.Bardzo pilne. Poszukuje dwóch miejsc w busie/aucie/autobusie który wyjezdza w godzinach wieczornych jutro.jestem z KRakowa.jak cos to kontakt 502-274-630 lub priv.Z góry dzieki.Mieliśmy jechać własnym autem ale nam odpadła osoba w ostatniej chwili.