Kogo obchoza jakies nic niewarte vlepki ?
Z calym szacunkiem, ale to jest smieszne
Wloclavia wydala "nie ladne" vlepki, ale po co im lepsze ? wystarczy, ze zdecydowanie dominuja na miescie. Dobrze mowie ? czy moze obecnie liczy sie to kto ma lepsze vlepki ?
Sztygar pisze:Bez jaj ale to nie temat kto rzadzi we Włocławku
Więc niewiem po co sie rozpisujesz
Czytaj ze zrozumieniem. Niektorzy wylewaja tu swoje zale i smutki na temat vlepek, tak wiec ja zadalem pytanie czy vlepki swiadcza o jakosci danej ekipy ?
A ze akurat trafilo na temat Wloclawka to juz nie moja wina.
ps W mojej opini vlepki Wisly fc zakopane mistrzostwo.
mapa_fizyczna_polski pisze:
Wloclavia wydala "nie ladne" vlepki, ale po co im lepsze ? wystarczy, ze zdecydowanie dominuja na miescie. Dobrze mowie ? czy moze obecnie liczy sie to kto ma lepsze vlepki ?
Ale nikt nie ukrywa tego, że Włocłavia dominuje na mieście i jest lepszą ekipą (co napisałem w moim poprzednim poście). Tym bardziej śmieszy fakt, że muszą się jeszcze dowartościowywać na skrawkach papieru 5x5 czy 7x7 cm gdzie pojawiają się żydzi, chuje, pedały itd. Temat jest o vlepkach więc ładnie grzecznie odniosłem się do najnowszej serii chłopaków zza miedzy, która jest beznadziejna i zdecydowanie najsłabsza z ich wszystkich. Jak coś to priv.
Vlepki Apatora (Rubinkowa) faktycznie nieskormnie musze przyznać ze wyszły świetnie i obok vlepek Ruchu FC Orzesze to jedne lepszych moich ostatnich produkcji.
Co do vlepek Apatora (Ohio). Panowie nie zamawiajcie vlep foliowanych!!! Strata pieniędzy. Na szczęście chyba żaden z liczacych się producentów nie foliuje vlep. Zawsze bieżcie lakier i najlepiej UV kładziony maszyną do lakierowania a nie offsetem.
A teraz jako, że zbliża się koniec roku wszystkim swoim klinetom polecam ofertę specjalną na druk kalendarzyków kieszonkowych, szczegóły tu: [link]
Jeżeli sporo drukowałes u mnie, zapytaj jaki rabat ci przysługuje a może nawet dostaniesz je za friko.
Vlepki Sanovi bardzo interesujące po za tymi żadnymi spermy niby to wrzut na Bieszczady ale skoro koleś robi wam laske to też z wami musi być coś nie dla mnie ta vlepka to porażka zamiast tego łysola powinna być jakaś laska w barwach KSB wtedy vlepa była by OK a nawet bardzo fajna bo ma ciekawy tekst ale jak tam sobie chcecie skoro chcecie tak postrzegani jak na vlepce to juz wasza sprawa
Danzig pisze:Vlepka Sanovii z Tekstem
Zamiast Ksiedz dac na tace my wolimy kupic race
Wydaje mi sie ze jakas ekipa uzywala tego hasla na Vlepkach ,,ULTRAS"
Jak sie myyle przepraszam;)
Pozdrawiam.
Danzig
Danzig pisze:Vlepka Sanovii z Tekstem
Zamiast Ksiedz dac na tace my wolimy kupic race
Wydaje mi sie ze jakas ekipa uzywala tego hasla na Vlepkach ,,ULTRAS"
Jak sie myyle przepraszam;)
Pozdrawiam.
Danzig
Tak wygladaja vlepki po wydruku [projekty byly kilka stron wczesniej]
Drukowane w Ultrastylu!
Na prawde polecam, jak zawsze wykonali vlepki profesjonalnie i jak zawsze nas nie zawiedli.
Na pewno nasza wspolpraca sie z nimi nie skonczy
Polecam [link] !!!
ADK pisze:do FCO:
vlepki Apatora Toruń (Rubinkowo) robione na [link]
bardzo polecam !
przy okazji wrzuce:
Nowe osiedlowe vlepki Apatora Toruń, dzielnica Ohio
vlepki są foliowane, czyli coś nowego na rynku
nie no na moje troche smiesznie wyglada ta vlepka gdzie jest panorama Torunia (dzielnica Stare Miasto) jezeli to sa vlepy ohio...
Stare Miasto 100% Elana Toruń
Motoru jak zwykle zajebiste, z tym, że kiedyś vlepki Motoru były moim zdaniem najlepsze w Polsce, teraz jest kilka ekip z lepszymi vlepami. Co nie umniejsza faktu, że wyszły świetnie.