czy Zabrze wybiera sie jakos o specjalnej godzinie??
mam miejsca za bramka (rzad 21 ) to bedzie moj debiut na reprezentacji...mam nadzieje ze sie spisze:))
z szalem nie powinienes miec problemu. czepiac sie moga o szale klubowe. bynajmniej na poprzednich meczach tak bywalo. do zobaczenia na 1 sektorze. Wyruszamy
Nie rzucim Ziemii skad nasz Ród... POLSKA !
zapraszamy wszystkich!
w Katowicach (w centrum) już podobno biało-czerwono
za niedługo ruszamy na dworzec odebrać pewną ekipe, pozdro dla nich!
jedziemy od początku z mega dopingiem, mam nadzieje przeplatanym z jebaniem pzpn-u,
po meczu (i awansie) zapraszamy na rynek do Katowic!
Będzie gruuuuuuuuubo!
POLSKA!
Nie rozumie dlaczego mieliby zabierac szale WYZNAWCY POLSKOSCI. Przeciez my jestesmy POLAKAMI i WYZNAJEMY POLSKOSC. A te formulki na szalu przeciez nie sa az tak widoczne.
http://www.youtube.com/watch?v=sF-aQE2diKI to też na podgrzanie atmosfery.Ja choc daleko od domku to dziś zasiadam z innymi rodakami przed ekranem i bede sie delektował magią chorzowskiego stadionu!!Pozdrowienia ze Skandynawii.
Smokofilimidynek pisze: http://www.youtube.com/watch?v=sF-aQE2diKI to też na podgrzanie atmosfery.Ja choc daleko od domku to dziś zasiadam z innymi rodakami przed ekranem i bede sie delektował magią chorzowskiego stadionu!!Pozdrowienia ze Skandynawii.
sorry za offa, ale takie prezentacje z takim podkładem muzycznym to mozna pokazywac tylko 50 letnim piknikom społeczniakom... :/
Może piszę to za późno, ale chyba każdy pamięta akcję oflagowania balkonów przed meczem Polska - Ekwador na MŚ 2006 roku ... bylo to ważne wydarzenie, a po tym meczu możemy sobie zapewnić awans do ME !
wykonanie hymnu po prostu mistrzostwo !! na miejscu musiało zapierać dech w piersiach !! aż łza się zakręciła w oku..... co do dopingu mamy zajebisty potencjał, nie za bardzo jest chyba wykorzystywany, można by ustalić wreszcie gdzie ma być młyn na Śląskim ??
zazdrosc i jeszcze raz zazdrosc;)
swietna atmosfera i historyczny awans ktory bedzie pokazywany latami w telewizji
ech.. no ale mamy Ojro ! i to jest najwazniejsze
idym swietowac do baru!