Dziara robiona rok temu w wakacje. Troche L z****** bo przez ta litere duzo osob ma problemy z przeczytaniem calosci, ale w sumie wazne ze ja wiem co tam pisze.
arturo pisze:
Dziara robiona rok temu w wakacje. Troche L z****** bo przez ta litere duzo osob ma problemy z przeczytaniem calosci, ale w sumie wazne ze ja wiem co tam pisze.
Jak dla mnie czytelne i L wcale nie z******, odrazu wiedzialem o co chodzi. Calkiem fajna dziarka.
PF pisze:Nijak sie ma to co wkleiles do fotomontarzu :lol: wtopa i tyle
Naucz że się pisać po Polsku :shock:
Masz klopoty z czytaniem? To blad ortograficzny, w slowie polskim! Wiec trfiles kula w plot z tym haslem. A to raczej powinno sie tyczyc mojego przedmowcy! To polskie forum wiec pisz [link].
jeszcze w sumie nie skonczony bo dojdzie bialy kolor, oaczkolwiek moj dziabacz pojechal na chwile do anglii ;] jak sie zagoi i bedzie bialy to wkleje ... zreszta to nie koniec tatuazy cale udo trzeba wypierdolic i laczyc do lydki
czy posiada ktos fotke tatuazu ktory jesli sie nie myle wklejal W. z Tarnobrzega (moze to byl nawet jego tatuaz jesli i tutaj sie nie myle ) chodzi o ten motyw na tricepsach WIARA WALKA i do tego cos na plecach jesli ktos wie o co chodzi i posiada ta fotke to prosze o kontakt
edit: tak jak ktos poprawil mnie nizej, HONOR WIARA a nie wiara walka, bardziej utkwil mi w pamieci sposob wykonania niz sama tresc co nie zmienia faktu ze fotke bylbym dozgodnie wdzieczny
Ostatnio zmieniony 27.11.2007, 00:33 przez konserwa, łącznie zmieniany 1 raz.
konserwa pisze:czy posiada ktos fotke tatuazu ktory jesli sie nie myle wklejal W. z Tarnobrzega (moze to byl nawet jego tatuaz jesli i tutaj sie nie myle ) chodzi o ten motyw na tricepsach WIARA WALKA i do tego cos na plecach jesli ktos wie o co chodzi i posiada ta fotke to prosze o kontakt
Honor,Wiara
director pisze:ku*** pije ! Wasze zsrowie ! Abo nie...pierdle za szataanw pic nie bede !
konserwa pisze:czy posiada ktos fotke tatuazu ktory jesli sie nie myle wklejal W. z Tarnobrzega (moze to byl nawet jego tatuaz jesli i tutaj sie nie myle ) chodzi o ten motyw na tricepsach WIARA WALKA i do tego cos na plecach jesli ktos wie o co chodzi i posiada ta fotke to prosze o kontakt
edit: tak jak ktos poprawil mnie nizej, HONOR WIARA a nie wiara walka, bardziej utkwil mi w pamieci sposob wykonania niz sama tresc co nie zmienia faktu ze fotke bylbym dozgodnie wdzieczny
ma ktos moze fotke z tatuażem kibica Wisły Kraków co na łydce ma herb Wisły i w tle jakies budynki chyba kościół mariacki czy tam jakies strae kamienice ( juz nie pamietam) . ??????
Nie tyle obciachowy, co oklepany motyw.
Jak robić sobie dziare, to taką żebyś sie z nią utożsamiał, żeby coś dla Ciebie znaczyła, chyba że chcesz sobie zrobić dla szpanu dziare to inna sprawa.
Tak czy inaczej ja bym takiej dziary nie zrobił mam kilka projektów które bym sobie chciał wydziarać ale jeszcze za mały w barach jestem
Koniec off topa bo to kibicowskie tatuaże mają być.