KermiT143 pisze:jakby nogi rozłożyła to byś pierwszy frunął
ja bym tego nawet osrac nie chcial
Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke
KermiT143 pisze:to jak krytykujesz tamta to pokaz jak ty wygladasz
drogi chłopcze ja nie muszę nikomu udowadniać jak wyglądam, bo solara i tipsiory to nie moje klimaty a poza tym wyraziłam tylko swoje zdanie na temat tej pani
dobra ok, ale co ona ma wspólnego [link] z kibicowaniem ?
przecież widać że to jedna z kilku które przychodzą na stadion i nie wiedzą nawet po co, z chłopem, albo dla piłkarza (partner itp), tutaj jak widać ze swoim synkiem
po c*** wy takie zdjęcia wklejacie? idać tym tokiem myslenia to z każdego meczu mógłbym po 50 tego typu panienek wklejać
bezsens , wklejajcie KIBICKI a nie jakąs panienkę która się przypadkiem na stadionie znalazła, co widać po ubiorze, solarce, tapecie i oczywistym braku jakichkolwiek BARW
Ostatnio zmieniony 16.11.2007, 18:43 przez marysia, łącznie zmieniany 1 raz.
To już chyba lekka przesada. Fakt, że kobieta nie w moim typie ale żeby nazywać ją kurwą tylko dlatego, że jest po solarce itd. i w ogóle jej nie znając to już za wiele.
-anonymous- pisze:To już chyba lekka przesada. Fakt, że kobieta nie w moim typie ale żeby nazywać ją kurwą tylko dlatego, że jest po solarce itd. i w ogóle jej nie znając to już za wiele.
Ale sie kojarzy, patrzysz na nia i co myslisz? nie mow, ze Ci sie kojarzy z kura domowa, co siedzi w domu i tlucze kotlety dla synka.
-anonymous- pisze:To już chyba lekka przesada. Fakt, że kobieta nie w moim typie ale żeby nazywać ją kurwą tylko dlatego, że jest po solarce itd. i w ogóle jej nie znając to już za wiele.
Ale sie kojarzy, patrzysz na nia i co myslisz? nie mow, ze Ci sie kojarzy z kura domowa, co siedzi w domu i tlucze kotlety dla synka.
Podobnie przeciętnemu zjadaczowi chleba w Polsce czlowiek z szalikiem na szyi kojarzy się z chuliganem.
Pozdrawiam
Polonia Bytom !
Autonomia dla Śląska !
HansSc pisze:Co do Twojego podpisu dodaj sobie jeszcze "Precz z Polskim okupantem!"
Jaskolka pisze:
drogi chłopcze ja nie muszę nikomu udowadniać jak wyglądam, bo solara i tipsiory to nie moje klimaty a poza tym wyraziłam tylko swoje zdanie na temat tej pani
jak najbardziej zgadzam się z kolezanką;)
zgadzam sie w 100% solara, tipsy... napewno sprzata w domu i gotuje pyszne obiady dla synka i meza.. ale nie wazne... napewno jest dobra w lozku i to sie liczy dla obecnego spoleczenstwa mezczyzn..
Z jednej strony naprawdę fajne podejście dziewczyn do tematu jak ktoś wygląda i jak się prezentuje (a dość żałosne żądania fotek )
A z drugiej - sokole oczy samy, dojrzały że ma tipsy Kobita perfidnie wygląda, ale czy to podstawa do jej kompleksowego oceniania??
Ona - bez przesady, nie szufladkuj wszystkich mężczyzn.
dobra panowie i panie konczymy to polemike wrzucac foty
Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke
Kobiety są zawistne, zazdrosne, zgadzam się. Ja nie to miałam na celu pisząc ten post. Dla mnie ta kobieta przesadziła i nie ładnie wygląda. Wygląda po prostu tandetnie. Ponad to jest przypadkowa (co widać), ale jak już się znalazła na tym meczu to mogłaby uszanować że stadion to nie dyskoteka i tu się tak nie przychodzi ubranym, chce pokazać cycki i d*** to niech pokazuje sobie na dyskotece czy jakiś tam innych imprezach, przychodząc na mecz co chciała pokazać? że ją stać na solarę? na sukienkę i że ma mnóstwo złota?
I że niby czego ja mam jej zazdrościć? bo naprawdę nie wiem
Zgadzam sie w 100% z Jaskołka, wole ogladac normalne, naturalne dziewczyny na stadionach niz takie jak ta pani
i nie widze w niej nic fajnego...... dno
Wrzucajcie lepiej fotki dziewczyn, które mają coś związane z kibicowanie a nie mamuśki, które przyszły prawdopodobnie z przymusu- bo mąż kazał, bo dziecko piszczało.
Fanatyczka pisze:Kobiety są zawistne, zazdrosne, zgadzam się. Ja nie to miałam na celu pisząc ten post. Dla mnie ta kobieta przesadziła i nie ładnie wygląda. Wygląda po prostu tandetnie. Ponad to jest przypadkowa (co widać), ale jak już się znalazła na tym meczu to mogłaby uszanować że stadion to nie dyskoteka i tu się tak nie przychodzi ubranym, chce pokazać cycki i d*** to niech pokazuje sobie na dyskotece czy jakiś tam innych imprezach, przychodząc na mecz co chciała pokazać? że ją stać na solarę? na sukienkę i że ma mnóstwo złota?
I że niby czego ja mam jej zazdrościć? bo naprawdę nie wiem
jestem anty barbie na stadionach
P.S. Jak koniec to koniec ;)
tak właśnie, na stadion tylko w spodniach
kobiety nie noście sukienek na stadion-to Wam uwłacza
do tego solarium - no jak można, na kołowrotku już powinni taką zawrócić
precz z żonami piłkarzy
:lol:
żenua, jak i tekst o przypadkowości - przyszła na stadion tak ubrana jak jej się podoba i ma do tego [link], a uzurpowanie sobie na podstawie wyglądu że ktoś jest kibicem przypadkowym a ktoś nie to już jakiś dramat - abstrahując od tego że ta Pani sama sobie fotki ani nie strzeliła ani jej tu nie wkleiła nie wspominając o tym by tu zaglądała i broniła swej wyjątkowej oryginalności, jedynej prawdziwości i wierności jako kibicki
:roll:
czyta się niektórych z Was jak dziennikarzy na których artykuły narzekamy