Jak ktoś chce robić koszulki to z czystym sercem polecam Michała z Łodzi!
Niedawno zrobiliśmy u Niego koszulki to nie dość,że ekspresowo wykonane i wysłane to jeszcze na b. dobrym materiale a nadruk wykonany z najdokładniejszymi szczególami!
Ja niedawno zamawialem vlepy na ultrastyl.prv.pl i jestem jak najbradziej zadowolony z jakosci vlepek jak i z wykonania, do tego na wszystkie pytania ktore dotyczyly, przesylki, platnosci itd. szybko udzielono mi odpowiedzi. Jak najbradziej polecam!
Ma ktos nowy nr koma mirasa ze stalowej woli bo na ten 507 odbiera jakas baba i mowi ze to pomylka i bardzo duzo telefonow ma z pytaniem " co z moja flaga"
a ja chcialbym, by ktoś podał mi sprawdzony namiar na firme, która zrobi mi rekawiczki i smycze.
Moze byc i troche drożej, jednak bardzo zależy mi na jakości.
Z tego co sie orientuje, to chyba Michal z Łodzi robi reawiczki...zamawiał ktoś u neigo ? jak sie prezentują ?
a ja chcialbym, by ktoś podał mi sprawdzony namiar na firme, która zrobi mi rekawiczki i smycze.
Moze byc i troche drożej, jednak bardzo zależy mi na jakości.
Z tego co sie orientuje, to chyba Michal z Łodzi robi reawiczki...zamawiał ktoś u neigo ? jak sie prezentują ?
co do smyczy to na [link] sa smycze;)
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato [link]" target="_blank
mily94 wejdz na [link] żeby Ci ułatwić, bo widze że masz małe kłopoty to tu masz dokładny link [link]
dziwkikoksboks pisze:jak jesteście tak charakterni narodzie śląski, to darujcie sobie wpisy na forum okupantów z Polski, albo w ramach konsekwencji piszcie w Euroinfo
Przeglądam te wszystkie strony i mam pytanie gdzie najlepiej procz Szulca zamowic bluzy zeby była dobra jakosc kogo polecacie, czemu kibicowskie.pl zrezygnowało z bluz ktos wie
Panowie uważajcie na studiowidok ! koleś pojechał po całej lini, bluzy po miesiącu i jeszcze połowa bluz to były mega XXL zamiast podanych dokładnych rozmiarów mu przeze mnie ! Bluzy jakieś wietnamskie, duże, krótkie ogromne rękawy, nie polecam
Kolejny wielki plus dla [link]
Nasze ostatnie zamowienie u nich to okoliczosciowe koszulki na mecz Serbia - Polska .
Wykonanie koszulek k o n k r e t n i e (fotki nie oddaja nawet w 50% rzeczywistego wygladu) material b.d. i sam nadruk super dokladny. No i przedewsztkim TERMIN - KILKA DNI
Ostatnio zamawialismy rowniez szale oraz skarpety i tutaj tez wszystko wporzadku - profesionalna i szybka robota.
Nasze nowe flagi,pasiaki,trzy kolory (niesie bramkarz) [link]
Robione u chlopaka ze Starachowic [link]
Zamowilismy 100 sztuk,czas wykonania krotszy niz dwa tygodnie z tego co pamietam.Solidnie zrobione,ogolnie nalezy sie pochwalka.Polecam wszystkim.
MYSTICAL pisze:Mam takie pytanie czy jest jakas firma ktora produkuje smyczki ale min. 30 sztuk. Niestesty kazdy chyba chce min. 100 ale moze ktos z was wie
Elo! pięc tygodni przelałem Michałowi z Łodzi hajs za szale. Szali nie widać , bo nawet jeszcze ich nie zrobił. a miały być od siedmiu do dziesięciu dni Wielki minus dla Michała i na tym zakończymy współprace po trzech tygodniach od przelania Michalowi hajsu . przelałem za inny wzór zamówiony na [link] Dzisiaj przyszły mi od Nich szale więc polecam tą firme w 100% zero walenia z terminem , wszystko super. Jak chcecie mieć szale nie wiadomo kiedy to róbcie u Michała. Tyle .