Ziomus,nie siej przypalu.Bo pewnie takiej vlepki nigdy nie wydano.
Bialyteofilowie,faktycznie od niepamietnych czasow na Starym Miescie jest w c*** łksu.Czyz nie ?
ze Starego Miasta znam jednego kibica ŁKSu - chlop dobrze po 30, a skad znam ? Poprostu jest przedstawicielem pewnej firmy z ktora mialem przyjemnosc rozmawiac. Z jego relacji wynika, ze kiedys sytuacja byla odwrotna, stad pewnie smiechy ze strony kibicow ŁKSu. Najlepiej niech ktos napisze naprawde jak bylo/jest, chociaz z tym ze Widzew jest gdzies "od zawsze" to faktycznie pewnie u kazdego z nas rodzi sie usmiech na twarzy.
A wracajac do tematu to laczone vlepy Sovia - ŁKS pierwsza klasa !
ps moglby ktos wrzucic wlepke Widzewa "Mazowsze z Widzewem", ta z wypisanymi miastami kibicujacymi RTS. - bardzo podoba mi sie ta vlepa, z gory dziekuje.
vlepy Pasów na duży + a za to Włocłavii trochę żałosne zwłaszcza te anty jak się robi anty nie można czegoś orginalnego wymyśleć? tylko pedały żydy i huje na vlepce......
I w dodatku jest się FC ŁKSy, która wiadomo jakie ma korzenie Ogólnie vlepki na poziomie WKP (kompleksy na naszym punkcie, okazywane na każdym możliwym kroku) do czego się już przyzwyczailiśmy.
Te vlepy Włocłavii to wyraz kompleksów jakie mają na punkcie Kujawiaka. Zero pomysłu, wykonanie kijowe, a te penisy to jóż wogóle. Dawno tu chyba takich nie było
No Wloclavia ma napewno straszne kompleksy na tle Kujawiaka
Mysle ze jest to raczej wyraz pogardy dla kibicow ktorzy robia repliki skrojonych fan i chowaja sie za policja jak tylko jest okazja zeby WKP spucilo im w*******.
Takze rosnijcie sobie dalej w sile w necie Kujawiaki
Vlepa anty to naprawdę zajebisty sposób na wyrażenie pogardy do wrogiej ekipy No nie rozśmieszaj mnie. Właśnie to mnie rozpierdala, że ekipa lepsza (jaką jest WKP), która na każdym kroku podkreśla nasze błędy z przeszłości (jak replika fany), twierdzi, że nas nie ma na mieście, nie mamy ekipy poświęca nam ponad 50% uwagi na swoich gadżetach i w swoim dopingu. Już nie rozmywam...
Sorry ale z vlepek Włocłavii wynik że to oni mają kompleksy a nie Kujawiak Kubuś puchatek i jakiś żyd , te chuje ktoś kto te vlpeki projektował musiał naprawde być mocno skrzywdzony przez KSK w przeszłości a swoje żale wylał na vlepki...
Vlepki Cracovii ładne , tak samo Ruchu ( w pierwszej chwili myslałem że to Zawdzakie koło Dobrodzienia ) dopiero przy doikładnej obserwacji okazalo sie że chodzi o osiedle ...
Vlepy Kujawiak na duży + , schludnie wykonane