Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
- ban
-
-
- ban
-
-
I tylko chujowo ze repra u nas nie gra. Bylo by ciekawie.... i mrozno !BarteKSH pisze:no myślałem że &*%^@ na ziemie jak dziś wyjrzałem przez okno.... Paranoja jakaś śnieg był w listopadzie i w marcu a grudzień, styczeń i luty ni &*%^@![]()
![]()
No ale z drugiej strony śnieg na Święta też ma swój klimat![]()
Swoja droga...szkola to mnie juz troche nie obowiazuje... ale dzisiaj Dzien Wagarowicza

A bardziej w temacie, ciekaw jestem co kibice Pasow sadza o fladze, "Nasze miasto 1000 nozy..." ? Moze jakos uprzedzony jestem, ale ta flaga to dno ( nie mowie o wykonaniu ) !

"ALLAH AKBAR"

[link]
-
- ostatnie ostrzeżenie
radok pisze:I tylko &*%^@ ze repra u nas nie gra. Bylo by ciekawie.... i mrozno !BarteKSH pisze:no myślałem że &*%^@ na ziemie jak dziś wyjrzałem przez okno.... Paranoja jakaś śnieg był w listopadzie i w marcu a grudzień, styczeń i luty ni &*%^@![]()
![]()
No ale z drugiej strony śnieg na Święta też ma swój klimat![]()
Swoja droga...szkola to mnie juz troche nie obowiazuje... ale dzisiaj Dzien Wagarowiczasobie teraz uswiadomilem.
A bardziej w temacie, ciekaw jestem co kibice Pasow sadza o fladze, "Nasze miasto 1000 nozy..." ? Moze jakos uprzedzony jestem, ale ta flaga to dno ( nie mowie o wykonaniu ) !
Bardzo fajna flaga.

-
Odnośnik do Twojego podpisu
http://www.youtube.com/watch?v=e_fAR59NQ1M
-
- ostatnie ostrzeżenie
1.Filmik ten widziałem juz wiele razy.TSW. pisze:Odnośnik do Twojego podpisu
2.Ten gość nie jest przerzutem.
3.Mam wam pokazac niemiecki reportaz w ktorym pokazane jest jak na wyjezdzie w Kielcach bijecie sie miedzy sobą?!
-
"Kto nie spiewa jest za Wisla"ptak pisze:1.Filmik ten widziałem juz wiele razy.TSW. pisze:Odnośnik do Twojego podpisu
3.Mam wam pokazac niemiecki reportaz w ktorym pokazane jest jak na wyjezdzie w Kielcach bijecie sie miedzy sobą?!

Co do pkt. 3 Sam pare razy widzialem, jak ktos dostal w czub u nas, a to przeskakiwanie siatki, a to jakis dym, ale wiesz... powiedzmy rowny rownego. Bo nie widzialem zeby mlody ziomek, dobrej postury lal starszego typka, ktory nawet slabo sie broni !
Co do tej waszej flagii, to jest zajebiscie zalosna. Do mordowania to sobie moze nawolywac, Legia Warszawa, czy inne ekipy ktore raczej ciezkich incydentow u siebie nie mialy, i wtedy kazdy raczej traktuje to jako slogan. Natomiast zauwaz ze nawet oni tego za bardzo nie robia.
A co do was... hmmm jezeli uwazacie to haslo za prawdziwe, to wspolczuje i to dosc powaznie. Jezeli za taki ot fajny zart, to pozartuj tak z matkami osob ktore zginely od noza.
Ps. Wkurwia mnie cieszenie sie z "Krakowskich Klimatow". Niektorzy jak zauwazylem, traktuja to za cos fajnego. Zwlaszcza ludzie z innych miast.

"ALLAH AKBAR"

[link]
-
- ostatnie ostrzeżenie
radok pisze:"Kto nie spiewa jest za Wisla"ptak pisze:1.Filmik ten widziałem juz wiele razy.TSW. pisze:Odnośnik do Twojego podpisu
3.Mam wam pokazac niemiecki reportaz w ktorym pokazane jest jak na wyjezdzie w Kielcach bijecie sie miedzy sobą?!![]()
Co do pkt. 3 Sam pare razy widzialem, jak ktos dostal w czub u nas, a to przeskakiwanie siatki, a to jakis dym, ale wiesz... powiedzmy rowny rownego. Bo nie widzialem zeby mlody ziomek, dobrej postury lal starszego typka, ktory nawet slabo sie broni !
Co do tej waszej flagii, to jest &*%^@ zalosna. Do mordowania to sobie moze nawolywac, Legia Warszawa, czy inne ekipy ktore raczej ciezkich incydentow u siebie nie mialy, i wtedy kazdy raczej traktuje to jako slogan. Natomiast zauwaz ze nawet oni tego za bardzo nie robia.
A co do was... hmmm jezeli uwazacie to haslo za prawdziwe, to wspolczuje i to dosc powaznie. Jezeli za taki ot fajny zart, to pozartuj tak z matkami osob ktore zginely od noza.
Ps. &*%^@ mnie cieszenie sie z "Krakowskich Klimatow". Niektorzy jak zauwazylem, traktuja to za cos fajnego. Zwlaszcza ludzie z innych miast.
Nic Ci na to nie poradze, poprostu ekipa wyznaje takie zasady, zreszta jak i wasza...sam sie przekonałem
-
Wg. mnie lisciujacy chlop mial racje. Napewno zanim dziadek dostal edukacyjne klapsy byl ostrzegany. Nie wierze ze tak poprostu wylapal oklep.
Na wyjazdach nie ma miejsca na demokracje, robisz to co reszta ekipy i nie dyskutujesz.
U nas tez pare osob wylapalo klapsy sam bylem swiadkiem paru takich zdarzen: wylapal chlop demolujacy pociag, inny na X wylapal za to ze nie spiewal pomimo ostrzezen zeby zaczal spiewac albo sie przeniosl.
Na wyjazdach nie ma miejsca na demokracje, robisz to co reszta ekipy i nie dyskutujesz.
U nas tez pare osob wylapalo klapsy sam bylem swiadkiem paru takich zdarzen: wylapal chlop demolujacy pociag, inny na X wylapal za to ze nie spiewal pomimo ostrzezen zeby zaczal spiewac albo sie przeniosl.
T S W
-
- ostatnie ostrzeżenie
As nie chce napinać ale co to ku*** za porównanie?
Pobity gośc był autorem flagi odnośnie Papieża. Gość chodził na Cracovię jak tego od 'liscia' jeszcze na świecie nie było. Ma tam 60 lat i jakiś łebon mu kazde "WISŁA TO STARA ku***" śpiewać a jak tego nie zrobi rozjebie mu morde.
boCHaterski wyczyn, nie ma c****
PS: akcja w Kielcach na naszej trybunie to w ogóle inna bajka.
Pobity gośc był autorem flagi odnośnie Papieża. Gość chodził na Cracovię jak tego od 'liscia' jeszcze na świecie nie było. Ma tam 60 lat i jakiś łebon mu kazde "WISŁA TO STARA ku***" śpiewać a jak tego nie zrobi rozjebie mu morde.
boCHaterski wyczyn, nie ma c****
PS: akcja w Kielcach na naszej trybunie to w ogóle inna bajka.
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!
-
Ten drugi tez dostal... po ostrzezeniach ?? Ehh weź ogladnij film, pomysl co napisales i nie pisz glupot. Nie porownuj demolowania pociagu, do odmowienia spiewania "Wisla To Stara ..."As pisze:Wg. mnie lisciujacy chlop mial racje. Napewno zanim dziadek dostal edukacyjne klapsy byl ostrzegany. Nie wierze ze tak poprostu wylapal oklep.
"PASIASCI KIBICE Z REYMONTA"

"ALLAH AKBAR"

[link]
-
- ostatnie ostrzeżenie
Zatrzymany sędzia pomagał Cracovii?
Wczoraj krakowska policja zatrzymała byłego międzynarodowego sędziego Jacka P. Jeszcze tego samego dnia został przewieziony do Wrocławia i przesłuchany przez tamtejszą prokuraturę, która prowadzi śledztwo w sprawie korupcji w polskim futbolu.
Zatrzymany sędzia jednocześnie sprawował kilka funkcji. Był wiceprezesem małopolskiego związku piłki nożnej, obserwatorem meczów z ramienia PZPN, a także właścicielem firmy ochroniarskiej Hektor, która zabezpieczała mecze Cracovii i Wisły Kraków. Wcześniej był także... policjantem zatrudnionym w wydziale dochodzeniowo-śledczym.
Według "Przeglądu Sportowego" P. jest podejrzewany o to, że pomagał Cracovii w wywalczeniu awansu do ekstraklasy. Jako człowiek dobrze orientujący się w środowisku sędziowskim miał ułatwiać kontakt przedstawicielom klubów piłkarskich z arbitrami i przekazywać łapówki.
Czytaj dalej REKLAMAW tej sprawie z dziennikarzami gazety nie chcieli rozmawiać właściciel krakowskiego klubu Janusz Filipiak i były prezes Paweł Misior.
Wczoraj krakowska policja zatrzymała byłego międzynarodowego sędziego Jacka P. Jeszcze tego samego dnia został przewieziony do Wrocławia i przesłuchany przez tamtejszą prokuraturę, która prowadzi śledztwo w sprawie korupcji w polskim futbolu.
Zatrzymany sędzia jednocześnie sprawował kilka funkcji. Był wiceprezesem małopolskiego związku piłki nożnej, obserwatorem meczów z ramienia PZPN, a także właścicielem firmy ochroniarskiej Hektor, która zabezpieczała mecze Cracovii i Wisły Kraków. Wcześniej był także... policjantem zatrudnionym w wydziale dochodzeniowo-śledczym.
Według "Przeglądu Sportowego" P. jest podejrzewany o to, że pomagał Cracovii w wywalczeniu awansu do ekstraklasy. Jako człowiek dobrze orientujący się w środowisku sędziowskim miał ułatwiać kontakt przedstawicielom klubów piłkarskich z arbitrami i przekazywać łapówki.
Czytaj dalej REKLAMAW tej sprawie z dziennikarzami gazety nie chcieli rozmawiać właściciel krakowskiego klubu Janusz Filipiak i były prezes Paweł Misior.
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!
-
- ostatnie ostrzeżenie
Ten filmik jest z meczu wyjazdowego(Groclin).wkd pisze:Panie As to nie było na zadnym wyjezdzie tylko na Kałuży. A powodem cisnienia panow z JG na Wisłe był przykry wypadek ktory spotkał ich kolege z osiedla na O
A co do samego zajscia to własnie temu gosciowi by sie nic nie stało gdyby nawet nie spiewał wisła to... Poprostu gdy bylo to spiewane przez innych on zaczoł gwizdac bo mu sie to nie spodobało.
PS. Oczywiscie nie popieram takiego zachowania.
-
- ban
-
-
- ban
Co ty piszesz w ogóle.Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.Tacy jal on i ty pewnie chcieli pojednania którego nigdy nie bedzie i jak on nie potrafi sie z ta mysla oswoic to juz jego problem nie raz odstanie.A Ty pilnuj może swojego podwórka bo u was niue lepiej jest i co sie dzieje na Cracovii to wyłącznie nasz sprawa nie wasza.Zreszta nie wiem po co ktoś wraca do tego tematu chyba mu sie nudzi i chce sie ponapinac.My pilnujemy siebie wy siebie i tyle w tym głupim temacie.Na Cracovii nie miejsca dla osób które chce życ z wami w zgodzie
BÓG WYBACZA CRACOVIA NIGDY!!!
-
ozesz ku.rwa jego mać , popłakałem sie ze smiechu, miazga!!!
POST ROKU !
PS: cracovia_krakow szczekaczu internetowy, nawet nie wiem kim jest ten Pan łebku, jak on chodził na Cracovię to Twoja mamusia jeszcze nie wiedziała że Cie urodzi ( kojarzysz np. flagę "JP2 - Pozdrawia Cie Twoja Cracovia" ? tak to własnie ten Pan był jej autorem
Boże, nie ma tu moda? co tacy gówniarze tu robią

POST ROKU !
PS: cracovia_krakow szczekaczu internetowy, nawet nie wiem kim jest ten Pan łebku, jak on chodził na Cracovię to Twoja mamusia jeszcze nie wiedziała że Cie urodzi ( kojarzysz np. flagę "JP2 - Pozdrawia Cie Twoja Cracovia" ? tak to własnie ten Pan był jej autorem
Boże, nie ma tu moda? co tacy gówniarze tu robią
-
- ban