Tropiciel z lasu pisze:Reportaz w Fatkach trzeba przyznac, ze w miare obiektywny. Przedstawione wypowiedzi psow i Kibicow, spodziewalem sie czegos gorszego po TVNie
"Przez ich wybryki mecz został przerwany na pół godziny" i ujecie jak pali się szal Legii-rzeczywiscie obiektywne
oglądając fotorelację z Karkonosze - Górnik mam wrażenie że flagi Spartakusa wiszą zarówno po stronie gości jak i gospodarzy, czy mam już jakieś omamy ocb
odnośnie zakazanych znaków ... wczoraj Wisłoka zrobiła trans na ten temat ... niech ktoś wrzuci foto .... był symbol PZPN , jakis inny i trans "To te symbole powinny być zakazane" ... moge sie mylic co do treści a le mniej więcej tak to brzmiało
Leszek, kolejny raz pokazał, że zbudować frekwencje na wysokim
poziomie nie jest łatwo.
Teraz na dumie Wielkopolski 8000 koła w tym 1000 gości....
Coś cieniutko
rey pisze:Leszek, kolejny raz pokazał, że zbudować frekwencje na wysokim
poziomie nie jest łatwo.
Coś cieniutko
poziomie nie jest łatwo.
Coś cieniutko
15 000 - miłego dnia życzę. Tylko nie zapomnij pobiadolić sobie, że mamy jedną ekipe w mieście, że na Lecha jeździ cała Wielkopolska, mamy największy stadion w ekstraklasie, a gdyby nie niskie ceny biletów to nikt by na mecz nie przyszedł
Aha.. możesz mi przypomnieć od kiedy my mamy największą średnią w lidze ? Pewnie od momentu kiedy zaczęliśmy wygrywać mecz za meczem prawda ?
poziomie nie jest łatwo.
Coś cieniutko
Nie wiem skąd taki info ale tylko się pomyliłeś o 8000 tysięcy
Możliwe. Mimo wszytko jak liczba tak jak napisaliście 450(chociaż ja dostałem info od Polonistów że troche inna liczba) to i tak całkiem niezła jak na możliwości
Mnie tylko dziwi czemu Ogólnopolskie Stowarzyszenie Kibiców nie reaguje na wyczyny tego społeczniaka tomaszewskiego.Przecież za piątkowe przedłużenie meczu o 30 minut odpowiada tylko on i biorąc pod uwaga ,że to nie była jego pierwsza wpadka, to powinnismy domagać sie jego dymisji ze stanowiska obserwatora.