Komentarze 09.11 - 11.11 2007

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

X

Post autor: X » 10.11.2007, 14:23

Ja powiem tak niech oni się cieszą że chłopak żyje bo mogło by być gorzej niż w Słupsku!! I po h** do k**** nędzy jest to Ogolnopolskie Zrzeszenie Kibiców bo chyba po to sa zeby nas reprezentowac a tu ani widu ani slychu o jakims oświadczeniu z ich strony czy czymkowiek broniącego kibiców Jagi. A czytajac komentarze na onecie to sie mozna poprostu załamac jak glupie jest spoleczenstwo w ktorym się żyje.

iparts.pl
maciej!

Post autor: maciej! » 10.11.2007, 14:24

Kaplica ku*** co się wyrabia w tym kraju... Jakiś ostatni oszołom dochodzi do wniosku, że czerowna pięść symbolizująca barwy klubu jest pięścią białą, a w dodatku symbolizuje rasizm. Przez tegoż oszołoma mecz trwa pół godziny dłużej. Media jak dzieci we mgle nie spojrzą na tą flagę, nie włączą mózgu, tylko p******* o rasistowskiej fladze. Nawet ostatni debil widzi, że ta flaga nie ma związku z rasizmem (notabene w Jagielloni grał Murzyn i wątpie by ta flaga go ku*** poruszyła), a media nie. Z małowidocznej flagi, na którą nikt by nie zwrócił uwagi powstała bardzo szeroko komentowana flaga, pokazywana we wszystkich mediach od rana. Udana akcja. Drugi Tomaszewski w polskiej piłce, który okazuje się absolutnym idiotą. Trener Legii, niby człowiek światowy, proponuje wjazd na sektor psów w celu zabrania flagi. Bo byłoby krócej. Na to, że wiązałoby to się z zadymą jakiej na oczy jeszcze nie widział idiota nie wpadł.

PZPZ - ile jeszcze, ku*** ? Wasz czas już nadszedł. Wy-pier-da-lać.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE

neverendinGdream

Post autor: neverendinGdream » 10.11.2007, 15:10

Andrzej Tomaszewski jest jednym z najmniej rozgarnietych delegatow pzpn, my mielismy z nim przejscia min na Widzewie w zeszlym sezonie, a u siebie dowiedzielismy sie, ze Bart Simpson na jednej z naszych flag, to "skinhead z irokezem" :shock: :lol: i flage kazal sciagnac (oczywiscie zdjeta nie zostala).
Mysle, ze mozna w ciemno zakladac problemy na meczach z jego udzialem.

I prawdopodobnie jak cale czerwone pzpn ma zapewniona dozywotnia posadke niezaleznie od jego kompetencji.

Biorac pod uwage skutecznosc poprzedniej wladzy w walce z lesnymi ludkami przyjdzie nam jeszcze dlugo poczekac na normalnosc.
neverendin\G/ dream

Rob Roy

Post autor: Rob Roy » 10.11.2007, 15:34

W koncu ktos pomyslal...

[link]

wierny_1977

Post autor: wierny_1977 » 10.11.2007, 15:57

Wg mnie ten delegat powinien ponieść konsekwencje za swoją głupote. Tym bardziej że to nie pierwszy raz.

Czyzynska Ferajna

Post autor: Czyzynska Ferajna » 10.11.2007, 16:15

Chcialbym napisac pare zdan o calej sytuacji (koncentrujac sie jednak na powrocie JAgi do domu).
Sprawa flagi to idiotyczna bzdura jakiegos dziadka i nie rozumie dlaczego sie tak spinacie jak dziadzius dostal kartke cos tam sobie nieszczesliwie ubzdural(dopasowal) i poszlo:)
Zdarza sie i jeszcze nie raz zdarzy wiec spokojnie. PZPN = banda dziada co od koryta nie chce sie odsunac, TYLE.

Co do powrotu JAGI tu widze problem. JAkis zomowiec strzela do chlopaka i dzieki BOGU trafia w noge.Powtorze dzieki BOGU.
Ludziom skacza po glowach, gazuja w bydlecy sposob a na koniec wklejaja filmy i zdjecia powybijanych szyb i opis o bohaterskim zomowcu co resztkami tchu postrzelil BANDYTE.

Kazdy kto choc raz przezywal cos podobnego wie jak to wygladalo i nie musial tam byc. Rece opadaja jak czytam glosy ludzi. Chyba to juz koniec z ruchem kibicowskim na taka skale.Czy jest sens wystawiac sie na strzaly jakiejs kur.. ktora narod puzniej odznaczy?!

Ostatnio na Hutniku(Hutnik-KSZO) zamknieto 30 osob po meczu na ktorym jakas tam grupa osob wjechala z brama.
Zawinieto na dolek(ukarano grzywnami i zakazami) ale tych ktorzy nie posiadlali biletu(ot im sie ujebalo). Ani jednej osoby z zatrzymanych nie bylo w tamtej grupie. Potraficie to zrozumiec 30 niewinnych osob i 2 dziewczyny ktore na stadion maja prawo wejsc za DARMO!!

PARANOJA GONI PARANOJE i watpie aby dalo sie cos tu zmienic.
KAczynska wprowadzila taka polityke i fanatycy "maryjni" sie ciesza.
Zyczylo by sie zrobic w kazdym MIESCIE(nie stadionie) w POLSCE jazde jak w PAryzu zrobili malolaci i w koncu uswiadomic ich ze musza sie liczyc z nami i z nasza GODNOSCIA!!
(LAtwo sie mowi i to pobozne mzonki ale moim zdaniem to jedyne wyjscie aby nie stac sie ludzmi trzeciej kategorii rownej bydlu w ich mniemaniu).

Hutnik Nowa Huta Hooligans

speed

Post autor: speed » 10.11.2007, 17:11

Jedno pytanie! Jakim cudem psiarnia miała broń OSTRĄ?? Niema czegos takiego że zabezpieczając kibiców/przed kibicami dane miejsca mogą posiadac jedynie broń gładkolufową czyli te ich pierdolone shotguny....? Bo zalatuje tu już zomowskimi działaniami żeby używac broni OSTREJ przeciwko kibicom. I niestety przez to nie bedziemy mieli z górki bo pacyfikacje przez k******* zaczynąją sie coraz częsciej na wyjazdach własnie na jakims zadupi gdzie tylko psy mogą podac swoja wersje i jest ina brana za prawdziwą.
TYLKO WISŁA

Total

Post autor: Total » 10.11.2007, 17:19

Obrazek

Podaj delegata do sądu! Sieg Hail'uje!
:twisted:

zzzz

Post autor: zzzz » 10.11.2007, 18:06

Może ja wtrącę swoje 3 grosze.
Tyle lat jeździłem na mecze, tyle przygód, tyle wyjazdów, wspomnień jednak na dzień dzisiejszy płakać mi się chcę jak widzę co się dzieję w Polsce, psy pierdolone wszystko psują, oprawy nie można zrobić bo grozi zakaz grzywna w******* w kabarynie i c*** wie czy nie zajebią Cie na śmierć jak masz swoje zdanie i gotowy jesteś się przeciwstawić. Kibice są problemem ? jakim ku*** problemem, że się biją ? na stadion rzadko dochodzi do awantur, większość ekip nie praktykuje tego na stadionie i dobrze, awantury dla awanturników, nie cierpi postronna osoba - chcą sobie robić krzywdę itd jak ktoś kto nie wie na czym to polega to niech sobie robią, zrozumiała duża rzesza kibiców, ktora nie stroi do bitki - dobra powiedzialo by się! Ale tu pojawia sie POLICJA, chusta oznacza, że jesteś bandytą i jak coś powiesz dostaniesz w******* albo kilka stówek mandatu, kaptur to też oznaka bandytyzmu, paranoja ku*** w tym kraju co się stało. Zostajemy wywożeni na jakieś wsi gdzie diabeł mówi dobranoc tam nas leją, poniżają, śmieją się, że jesteśmy bezradni - śmieją się do kogo pójdziecie z tymi waszymi śmiesznymi nagraniami. Ile już było nagrań, że kibice niesłusznie dostali, nie prowokowali i wszyscy zacierali ręce, ale im teraz pokażemy mamy na nich dowody. NIC NIC NIC nie stało sie pierdolonej policji do tej pory, nikt nie oberwał z psiarni za te nagrania wielu klubów Arka , Rybnik etc. A jak katowano kibiców ? Były materiały, nic więcej nie trzeba skoro jest nagranie, jednak nie w Polsce, tu wszystko jest możliwe. Sam kiedyś stanąłem w sądzie na przeciw wymiaru kary i nie trzebabylo żadnych dowodów oprócz słów jednego z policjantów - " Tak widziałem był wulgarny i agresywny" Sędzina odpowiedziała to co takiego robił "Namawiał w klatce kolegów by się pobić po meczu". Poszły mi łzy oczy ... za to walczyli nasi dziadkowie, przodkowie za Polske, w której możemy żyć - Bialo czerowona flaga dumna, historia, walka.

"Dajcie człowieka, a znajdzie się paragraf"
Niestety stało się, jesteśmy karani za coś co jest absurdalne, jakieś symbole, napisy. Niby wolność słowa niby demokracja- tylko na papierze!!

Apropo bycia kibicem bo odbiegłem od tematu ...
Mam już żone dzieci, wyjazdy to moje hobby nawet jestem częściej na wyjeżdzie niz meczu u siebie ale tak naprawde nie wiem czy wróce kiedyś do domu, skąd mam wiedzieć, że na mecz poleci kilka zdań w stronę policji a na trasie karzą nam wyjść z autobusu i nam wpierdolą do skutku kalectwa, mam wielu kolegow, którzy juz dość dobrze oberwali za to, że nie boją się powiedzieć co mysla, za to, że nie dadza sie sprowokować jednak czy im się opłacalo ? Dostali kilka tys złotych w sumie za takie rozmowy, sprzeciwy, przypomina to trochę obozy koncentracyjne - tylko, że teraz "sprawiedliwość" wymierza rodak rodakowi, ktoś kto obiecał służyć sprawiedliwie POLSCE, ktoś kto przed BOgiem ślubował, przed ojczyżna.

Nie jest tak w waszych miastach, że psy mogą wszystko ? Nie jeździ w waszym mieście najarana psiarnia ? Jeździ. Kibice to nie problem tylko dzięki temu, mozna zarobic kupe KASy! O tym sie pisze, pokazuje w TV jak dzielna psiarnia uratowala zycie temu i temu a tak naprawde sprowokowala, wpierdolila a na koniec uspokoiła sytuacja tylko po to by dostać premie !! Pieniadze sa olbrzymie, płacone jaką nadliczbowe - niedziela wieczór powroty nocne.

A co może wiedzieć taki przeciętny Polak na taki temat jak nie był i nie widział ? Pomyśli ku*** ale ta policja ma pracy, tych bandytow wszedzie uspokajaja itd Taka prawda tak mysli wieszkość.

Nie chce mi się pisać już o tych problemach bo nie widzę by coś się moglo polepszyć w tym kraju, jest totalna paranoja za co nas karają, matka nie raz plakała za synem, nie raz bezpowrotnie, ile jeszcze ludzi zabiją ile jeszcze wsadza do wiezienia zanim dojdą do wniosku, że chcą być ludźmi.

NA Koniec

STOP POLICYJNEJ PROWOKACJI!
DUMA POMORZA

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 10.11.2007, 18:16

Już nie będę pisać, że obserwator taki i taki. Po wyglądzie stwierdzam pewnym zdaniem, że ten Pan jest idiotą, który chciał zrobił pokazówkę, że walczy z rasistowskimi transparentami, chociaż znając życie, to zna góra 5 symboli. Jagiellonia zachowała się bardzo dobrze i tylko idiota będzie szukał dziury w ich wzorowym zachowaniu. Legia bardzo ładne zachowanie również, gdzie "pozdrawiają" wspólnie PZPN (tutaj był prawdziwy pretekst). Sprawa następna, to idiotyczne zachowanie policji. My kibice wiadomo jak zwykle poszkodowani, jednocześnie winni, ale przeciętny społeczniak uwierzy kibicowi w szaliku, czy Panu z orłem (hańbiąc go)? Dyskutować możemy wiecie ile stron, ale było, minęło i czekamy na nowe wieści, gdzie policja naśladuje rodziców ZOMO'wców. Najbardziej z tego zdarzenia zabolało mnie jako kibica, że ku*** traktują nas jak najgorsze ścierwo, strzelając z ostrej amunicji. Jakby zginął Jagiellończyk (wyplułem), to znowu wersja taka, że był pijany, zaatakował funkcjonariusza i obrona była konieczna. Takiego pierdolenia jest w nieskończolność, bo chyba każdy wyjazdowicz przeżył chodź raz "ZOMO party". Brawo Jagiellonia & Legia!

Corleone

Post autor: Corleone » 10.11.2007, 18:33

oprawa Motoru Lublin naprawde godna uwagi :idea:

Szacunek :!:
Swą Drużyne Dopingować

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 10.11.2007, 19:14

Reportaz w Fatkach trzeba przyznac, ze w miare obiektywny. Przedstawione wypowiedzi psow i Kibicow, spodziewalem sie czegos gorszego po TVNie 8)

Ga(L)a

Post autor: Ga(L)a » 10.11.2007, 19:21

Nawiązując do sytuacji Jagi. Byłem dzisiaj na meczu w moim miasteczku. Przyjechała zgrabna ekipa w sile 60 osób (jaka nie bede pisał) W czasie meczu żadnych awantur normalnie prowadzony doping. Koniec meczu Kibice chcą opuścic obiekt ale 2 porzadkowych dziadków im zabroniło. Nic sobie z tego nie robiąc przechodza bokiem. W tym momencie wjeżdza AT. Ja juz siedziałem w samochodzie. Widok jaki ujżałem to była makabra. Wyciągano kibiców siłą z samochodów na glebe, walono pałą gdzie popadnie, psikano gazem. Stało sie tak z samochodem po mojej prawej jak i lewej stronie (Ci po lewej nawet nie byli na meczu) Czekałem kiedy mnie wywloką z samochodu. Nie zrobili tego. Wiecie dlaczego ?? Bo mój samochód ma rejestracje z innego województwa.

Czekam na relacje w mediach jak to Policja ujażmiła groźnych chuliganów.

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 10.11.2007, 19:22

Tropiciel z lasu pisze:Reportaz w Fatkach trzeba przyznac, ze w miare obiektywny. Przedstawione wypowiedzi psow i Kibicow, spodziewalem sie czegos gorszego po TVNie 8)
"Przez ich wybryki mecz został przerwany na pół godziny" i ujecie jak pali się szal Legii-rzeczywiscie obiektywne :roll:

Lukasz80

Post autor: Lukasz80 » 10.11.2007, 19:28

Pozatym wypowiedzi milicji byly przedstawiane jako fakt obiektywny,(chcialbym to zobaczyc jak kamien trafia w glowe psa i przez to trafia w kibica,pewnie to byly strzaly ostrzegawcze w nogi)

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 10.11.2007, 19:32

No przeciez wiadomo, ze nie powiedza "Je...e psy znow daly popis"

Glownie chodzi o to, ze dali wypowiedziec sie Kibicom..
Jak wspomnialem wczesniej, spodziewalem sie czegos gorszego po ekipie waltera

front_wschodni

Post autor: front_wschodni » 10.11.2007, 19:49

za wp.pl
Jeden z zaatakowanych funkcjonariuszy oddał dwa strzały ostrzegawcze w powietrze. Wtedy pseudokibice rzucili w jego kierunku kamieniem. Gdy upadał - trzeci oddany przez niego strzał niefortunnie trafił 16-latka w udo - relacjonował oficer prasowy wołomińskiej policji Marcin Kasenko.
Jak w amerykańskim filmie ku***, upadał i oddał ostatkiem sił strzał.
:lol:

Nad ranem nie chcielismy odjeźdzać bez zatrzymanych chłopaków, ale psy obstawiły wszystkie hamulce w pociągu i jechały z nami aż do Białego. Wczesniej przez 8 godzin nie pozwolili wyjść z przedziału, w którym był ścisk jak w puszce sardynek. Więcej nie napiszę bo jeszcze mnie zacytują w mediach i nazwą groźnym internetowym chuliganem.

Co do flagi, wszystko jest tutaj: http://pl.youtube.com/watch?v=g4cnFAfW_9g
JAGIELLONIA

Hati

Post autor: Hati » 10.11.2007, 20:41

Ja powiem tyle zbliża sie Belgia tam będzie trzeba bardzo głośno pozdrowić pzpn.

orwell

Post autor: orwell » 10.11.2007, 20:50

Hati pisze:Ja powiem tyle zbliża sie Belgia tam będzie trzeba bardzo głośno pozdrowić pzpn.
o czy Ty mowisz chlopie? na stadionie bede wycieczki zakladowe z fabryk calej Polski .. jeszcze pewnie gdzies w domowym zaciszu ktos robi flage z napisem Volvo normalni kibice zostali doszczetnie wyjebani na bilety- mowa tu o stowarzyszeniach , nieliczni mieli szczescie niestety nieliczni a tak ku*** trabka w ruch i jechana jak w cyrku

Sztygar

Post autor: Sztygar » 10.11.2007, 20:59

front_wschodni pisze:za wp.pl
Jeden z zaatakowanych funkcjonariuszy oddał dwa strzały ostrzegawcze w powietrze. Wtedy pseudokibice rzucili w jego kierunku kamieniem. Gdy upadał - trzeci oddany przez niego strzał niefortunnie trafił 16-latka w udo - relacjonował oficer prasowy wołomińskiej policji Marcin Kasenko.

Nad ranem nie chcielismy odjeźdzać bez zatrzymanych chłopaków, ale psy obstawiły wszystkie hamulce w pociągu i jechały z nami aż do Białego. Wczesniej przez 8 godzin nie pozwolili wyjść z przedziału, w którym był ścisk jak w puszce sardynek. Więcej nie napiszę bo jeszcze mnie zacytują w mediach i nazwą groźnym internetowym chuliganem.

to był matrix :lol:
Nie chce sobie nawet wyobrazić co by sie działo gdyby trafił w głowe ... :roll:

N_

Post autor: N_ » 10.11.2007, 21:59

sensej1 pisze:Chrobrego dzis 79 osob w Swiebodzinie.Pod koniec meczu silny wiatr zrywa miejscowym flage :D
Czyja to bojówka

http://www.youtube.com/user/czarni

Dawid(LP)

Post autor: Dawid(LP) » 10.11.2007, 22:14

AGBD pisze: Czerwono rękich Indian :lol:
Czyżby zemsta za flagę Jagiellonii :?: 8)
KKS LECH POZNAŃ

drA

Post autor: drA » 10.11.2007, 22:34

...
Ostatnio zmieniony 10.11.2007, 22:56 przez drA, łącznie zmieniany 1 raz.

SmileY ZL

.

Post autor: SmileY ZL » 10.11.2007, 22:48

Szacunek dla Jagi, że nie zdjęła flagi dla "widzimisie" jakiegoś śmiecia.
Jak PZPN może się jeszcze bardziej ośmieszyć ?
LUBIN 1982

Pozytywny

Re: .

Post autor: Pozytywny » 10.11.2007, 23:17

SmileY ZL pisze:Szacunek dla Jagi, że nie zdjęła flagi dla "widzimisie" jakiegoś śmiecia.
Jak PZPN może się jeszcze bardziej ośmieszyć ?
Nie można niżej upaść.

Gnębią nas, kibiców, jeśli się nie postawimy to znas zniszczą po prostu, zepchną do podziemia.

Ale rozkmina :lol:
Obrazek

Kucio VK

Post autor: Kucio VK » 10.11.2007, 23:18

To co sie dzieje to jest ku*** popierdolone, aż mi szkoda zuzywać klawiatury. Wielkie CHWDP i tyle.

Kiedyś milismy taki mecz, było nas tam ze 90-100 osób ale nie wazne, szliśmy sobie do autobusu, jak już wszyscy sie zapakowali, podbiegło dwóch psów, jeden otworzył drzwi a drugi wrzucił dwa gazy...wybiegliśmy wszyscy i sie pytamy "k**** dlaczego ?" pies nie potrafił odpowiedzieć na to pytanie :roll: do tego zawineli kilku chłopaków i dali im duże mandaty tak naprawde niewiadomo za co. Pranoja sie dzieje. Sami nas atakują prawie zawsze bezpodstawnie, a potem w TV słyszymy takie farmazony jaka to policja jest wspaniała bo powstrzymała grupe chuliganów...chore.
Wyjazdy, melanże, mecze u siebie, Victoria Kałuszyn i Legia Warszawa reszta mnie j**** !!!

Kibic PB

Post autor: Kibic PB » 10.11.2007, 23:21

Ciekawe kim jest ten obserwator, jakie ma wykształcenie i poziom intelektu. Gość odwalił bez powodu taką aferę że powinni go odsunąć. To jest niestety smutne bo widać w praktce jakich ludzi preferuje PZPN. To jest klika ograniczonych palantów, wychowanych w komunie. On chyba otrzymał ten wykaz symboli zkazanch w wersji zamazanego ksero i mu się pomyliło. Chciał dobrze a się jebnął. Biedaczek. To pokolenie leśnych dziadków musi umrzeć. Jak Lato zostanie prezesem to będzie jeszcze gorzej.
Brak słów.

Wygrana

Post autor: Wygrana » 10.11.2007, 23:22

AGBD pisze:
N_ pisze:
sensej1 pisze:Chrobrego dzis 79 osob w Swiebodzinie.Pod koniec meczu silny wiatr zrywa miejscowym flage :D
Czyja to bojówka

Czerwono rękich Indian :lol:
heheheheehehe

orwell pisze:normalni kibice zostali doszczetnie wyjebani na bilety- mowa tu o stowarzyszeniach , nieliczni mieli szczescie niestety nieliczni a tak ku*** trabka w ruch i jechana jak w cyrku
Co do biletow jak bys sie postarał kilka miesiecy wczesniej to bys miał a co do ostatniej czesci to niestetty masz racje :))

Paweł ŁKS

Post autor: Paweł ŁKS » 10.11.2007, 23:30

A czy to nie jest ten sam zjeb (obserwator) co dojebał sie do flagi Śląska (Skinheads) na ŁKSie?
Obrazek

droid

Post autor: droid » 10.11.2007, 23:40

NIE dla wiosek w I lidze! Tyle w temacie wyjazdu do vice mistrza Polski.
Świat się zmienia ludzie rozwijają...

disnemar

Post autor: disnemar » 10.11.2007, 23:42

Jeszcze jedna rzecz odnośnie popierdoleńców z milicji.
Ze specjala Jagi zostało zawiniętych kilku kibiców.
W mediach psy chwalą sie że zatrzymali najbardziej agresywny, prowodyrów rzec by można.
Tymczasem zatrzymane zostały zupełnie przypadkowe osoby, które wpadły w łapska milicyjnych ścierw po otwarciu drzwi do wagonu.

Niedługo te k**** zaczną zatrzymywac dziesięciolatków.
Takowi kibice razem z rodzicami tez byli w Warszawie z Jagą.

Z_Polski

Post autor: Z_Polski » 10.11.2007, 23:55

Sztygar pisze:
front_wschodni pisze:za wp.pl

to był matrix :lol:
Nie chce sobie nawet wyobrazić co by sie działo gdyby trafił w głowe
... :roll:
Na całe szczęście nawet strzelać nieumieją
:? ale jak zwykle wyszli na bohaterów :?

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 11.11.2007, 00:25

droid pisze:NIE dla wiosek w I lidze! Tyle w temacie wyjazdu do vice mistrza Polski.
Drużyna z tej "wioski" ma przynajmniej własny stadion spełniający wymogi licencyjne i nie musi się szlajać po innych "wioskach", żeby móc grać mecze.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

kommpot

Post autor: kommpot » 11.11.2007, 00:28

oglądając fotorelację z Karkonosze - Górnik mam wrażenie że flagi Spartakusa wiszą zarówno po stronie gości jak i gospodarzy, czy mam już jakieś omamy :roll: ocb

prawy_prosty

Post autor: prawy_prosty » 11.11.2007, 00:30

disnemar pisze:Jeszcze jedna rzecz odnośnie popierdoleńców z milicji.
Ze specjala Jagi zostało zawiniętych kilku kibiców.
W mediach psy chwalą sie że zatrzymali najbardziej agresywny, prowodyrów rzec by można.
Tymczasem zatrzymane zostały zupełnie przypadkowe osoby, które wpadły w łapska milicyjnych ścierw po otwarciu drzwi do wagonu.

Niedługo te k**** zaczną zatrzymywac dziesięciolatków.
Takowi kibice razem z rodzicami tez byli w Warszawie z Jagą.
tak się składa że np z sąsiedniego przedziału pokręcono osoby które wyskoczyły z wagonu podczas gazowania. Z pewnością nie chcieli urywać łbów psom. Widze dwie wersje wyjścia z sytuacji. Kwaśne mega w*******. Wieksze ilości osób z jakimś autorytetem społecznym uczestniczących w wyjazdach.

,,Cieszę" się że pokręcono od nas polityka. Biedny to on napewno nie jest a i do stracenia ma sporo więc powinno mu zależeć na wyjaśnieniu sprawy np drogą sądową
Ostatnio zmieniony 11.11.2007, 08:55 przez prawy_prosty, łącznie zmieniany 1 raz.

GoroL

Post autor: GoroL » 11.11.2007, 00:35

off topic.... jest gdzies na necie ten reportarz ?? na youtube czy gdzieś ?

Lord

Post autor: Lord » 11.11.2007, 03:59

Panowie duzo zostalo juz opisane na temat policji niestety do puki modzi ludzie nie wyjda walczyc o swoje prawa jestesmy na straconej pozycji :cry: Temat "Tylko rannego 16latka" zrobil sie glosny tylko iz wylacznie z prowokacji policyjnej! jakby psy nie strzelily z ostrej amonicji w zadnej telewizji (TVP, Polsat,TVN itp.) nie uslyszalismy o tej sytuacji
policja spiecialnie trzymala Fanatykow i palowala aby w TV pokazac jacy sa silni niestet jak juz ktos wspomial jak mlodzi ludzie nie wyjda przeci w miastach tak jak juz kiedys mialo miejsce jestersmy straceni!
Bóg ,Honnor i Ojczyzna!

ps.pisze po paru piwkach

__DarkLG__

Post autor: __DarkLG__ » 11.11.2007, 09:28

[link]
[link]

Zablokowany