Zapytaj Jasia waszego Fightera dzisiaj jak się czuje 🤣🤣🤣zero osiem pisze: 07.10.2026, 20:39 no u was w widzewie to jest szczegolnie wyjatkowo waskie grono poza tym swiatlem dziennym i bardzo ci dziekujemy ze znajdujesz jeszcze czas zeby na tym forum wyklocac sie ale tez tlumaczyc rozne wazne rzeczy
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Piatek Trzynastego
Radek, w tym miejscu mam dla ciebie prezent, dzięki któremu jeszcze bardziej będziesz mógł zabłysnąć i w gronie kolegów wzbudzić jeszcze większe zainteresowanie, powiedz im żeby napisali zdanie: WÓDY ŻAL DLA ŻYDÓW i niech przeliterują je od tyłu - niesamowite, ale wychodzi dokłądnie to samo!
Wow ,ale te szczyny z kamienic na Starym Polesiu psują ludziom głowę .Piatek Trzynastego pisze: 08.10.2026, 20:18 Radek, w tym miejscu mam dla ciebie prezent, dzięki któremu jeszcze bardziej będziesz mógł zabłysnąć i w gronie kolegów wzbudzić jeszcze większe zainteresowanie, powiedz im żeby napisali zdanie: WÓDY ŻAL DLA ŻYDÓW i niech przeliterują je od tyłu - niesamowite, ale wychodzi dokłądnie to samo!
-
Piatek Trzynastego
Sry, myślałem że fajne :( No to już spadam
Jak tam Jasiu zdążył uciec czy przerwa go czeka
-
Radigoszcz1910
I po co tu piszesz
-
łajdaczyna
To żadna tajemnica. Znowu niektórzy robią z publicznego forum kumate info, nie ma już ratunku dla was.
Czemu są usuwane komentarze?
Cel jest jeden - nowa profesja sprzedawca sklepu osiedlowego :]
-
ImperatorMistrz
Ulica to nie kolejny skrzaty 160 cm wzrostu 40 kg wagi importowane z Peru czy innych wysp zielonego przylądka.
-
zero osiem
:) zieeeew
Gdzie jesteś Jasiu? :)
Daje wywiady pewnie
-
ŁKS Street
Podniecacie się jakby przez to miała rozpaść się ekipa. Ciekawe czy podniecać się tak będziecie jak akcja przyniesie reakcje i to u was ktoś zostanie kontuzjowany
Proszę nie , Proszę!
Przecież nas nie ma w ŁodziŁKS Street pisze: wczoraj, 14:16 Podniecacie się jakby przez to miała rozpaść się ekipa. Ciekawe czy podniecać się tak będziecie jak akcja przyniesie reakcje i to u was ktoś zostanie kontuzjowany
-
łajdaczyna
Kiedy zbiórka na jasia wędrowniczka?
-
Michał1990Polska
W Łodzi Was nie ma ale jest fifek uciekinier co już zdążył uciec i kolegów zostawić przed walką na FEN. Na prawdę Jasiu musiał was nieźle wkurzać, że walicie ptaszka na k.net bo Wasi koledzy zrobili akcje rokuCees pisze: wczoraj, 14:22Przecież nas nie ma w ŁodziŁKS Street pisze: wczoraj, 14:16 Podniecacie się jakby przez to miała rozpaść się ekipa. Ciekawe czy podniecać się tak będziecie jak akcja przyniesie reakcje i to u was ktoś zostanie kontuzjowany
Pycha koleżanko :)19Łódź08 pisze: wczoraj, 14:31W Łodzi Was nie ma ale jest fifek uciekinier co już zdążył uciec i kolegów zostawić przed walką na FEN. Na prawdę Jasiu musiał was nieźle wkurzać, że walicie ptaszka na k.net bo Wasi koledzy zrobili akcje rokuCees pisze: wczoraj, 14:22Przecież nas nie ma w ŁodziŁKS Street pisze: wczoraj, 14:16 Podniecacie się jakby przez to miała rozpaść się ekipa. Ciekawe czy podniecać się tak będziecie jak akcja przyniesie reakcje i to u was ktoś zostanie kontuzjowany
-
zero osiem
milego weekendu chlopaki
Tak, tak pycha. O Was świadczy nieźle, Wasi koledzy nie dają rady z całą grupą to „eliminują” pojedyńczo. Zacznie się znowu zaraz czekanie pod chatami, pod pracami jak jakiś czas temu. Tak jak napisałem podniecają się tutaj osoby pokroju zero osiem czy piątek trzynastego gdzie coś usłyszą i puszczają tutaj zgrywając kumatych. Jedynie co tu z Widzewa trzymają poziom, Radogoszcz wcześniej Assus czy Pique reszta to czajniki
W ilu na niego napadliście?
-
zero osiem
podniecaja sie? :) zieeeew po raz trzeci od przedwczoraj i wystarczy
-
łajdaczyna
Jeszcze tego drugiego influencera Kisiela
Myślę że wiedzę masz,więc powinieneś wiedzieć ,że w ostatnim czasie to Wy jak i My tego samego dnia byliśmy zebrani dobrymi liczbami jak i składami i na dobrą sprawę dzieliły Nas malutkie kilometry. A czemu My nie Was,a Wy nie Nas,ch.. wie. Ostatnio jezdziliscie po Naszych rewirach,później My byliśmy zebrani,ale Was nie było. Dzieje się w Łodzi i to na pewno cieszy. A cieszy jeszcze bardziej to,że mecz już nie jest do jednej bramki tak jak było to przez ostatnie lata. Ale zaraz zleci się osobnik biały08,a właściwie zielony08 który ch... wie i będzie p.......swoje farmazony.19Łódź08 pisze: wczoraj, 14:42
Tak, tak pycha. O Was świadczy nieźle, Wasi koledzy nie dają rady z całą grupą to „eliminują” pojedyńczo. Zacznie się znowu zaraz czekanie pod chatami, pod pracami jak jakiś czas temu. Tak jak napisałem podniecają się tutaj osoby pokroju zero osiem czy piątek trzynastego gdzie coś usłyszą i puszczają tutaj zgrywając kumatych. Jedynie co tu z Widzewa trzymają poziom, Radogoszcz wcześniej Assus czy Pique reszta to czajniki
-
Kamil Borecki '90
Nie jestem jakiś kumaty nie ganiam po ulicach, i nie wiem w ilu go dopadliscie ale od godziny Jasiu w reelsie na FB szczerzy wesoło jape jak to on zwykle bez zadnych sladów obrażeń w odwiedznach chyba u ojca po operacji
Zapytaj w komentarzu czy wszystko u niego ok. „Ojca” 😄😄😀Kamil Borecki '90 pisze: wczoraj, 17:34 Nie jestem jakiś kumaty nie ganiam po ulicach, i nie wiem w ilu go dopadliscie ale od godziny Jasiu w reelsie na FB szczerzy wesoło jape jak to on zwykle bez zadnych sladów obrażeń w odwiedznach chyba u ojca po operacji
-
Kamil Borecki '90
Nie no spoko nie chce nikomu psuć zasluzonej celebracji jakiegoś zwyciestwa, myślę ze to coś niesamowitego bowidzę tylko na tej stronie aż osiemnaście wpisów jednej ekipy
Pisałem to tutaj z dwukrotnie, że nic nie trwa wiecznie, tak w Łodzi było i z jednej i drugiej strony wielokrotnie na przestrzeni dekad, i tylko troglodyta będzie myślał że jedna czy druga strona zawsze będzie mocarna , a druga miała kryzys. Takie sytuacje na przestrzeni lat były i będą wymienne, czy się to komuś podoba czy nie, a zaklinaniem rzeczywistości nic nie zmieni.Asusss pisze: wczoraj, 16:12Myślę że wiedzę masz,więc powinieneś wiedzieć ,że w ostatnim czasie to Wy jak i My tego samego dnia byliśmy zebrani dobrymi liczbami jak i składami i na dobrą sprawę dzieliły Nas malutkie kilometry. A czemu My nie Was,a Wy nie Nas,ch.. wie. Ostatnio jezdziliscie po Naszych rewirach,później My byliśmy zebrani,ale Was nie było. Dzieje się w Łodzi i to na pewno cieszy. A cieszy jeszcze bardziej to,że mecz już nie jest do jednej bramki tak jak było to przez ostatnie lata. Ale zaraz zleci się osobnik biały08,a właściwie zielony08 który ch... wie i będzie p.......swoje farmazony.19Łódź08 pisze: wczoraj, 14:42
Zanim jakiś przygłup zesra się, że Widzew przejmuje już Łódź ( gdzie Wy nawet tego nie zrobiliście w minimalnym stopniu) to po prostu niech się zastanowi nad sobą :)
Ja już jestem dziadek w tych kwestiach w porównaniu do nowych młodych, ale trzymam kciuki żeby wszystko szło po dobrej myśli.
Oficjalnie karty się już odwróciły.
Uderz w stół, a nożyce się odezwą, w przeciwieństwie do was, Widzew wie że budowa zaczyna się od podstaw zawsze i nie trwa rok czasu, za to tutaj takie przyglupy twojego pokroju już dawno odleciały w kosmos razem z przerośniętym ego, ultra wojownicy całego wszechświata co nie potrafili dobić najsłabszego Widzewa ze swoich ostatnich lat, i nie przejąć przy tym ani jednego osiedla.
Jeszcze więksi, jeszcze silniejsi, jeszcze potężniejsi, jeszcze bardziej niezniszczalni łks Łódź.
Co ty ty za brednie wypisujesz? To u was zawsze była i jest megalomania ( najlepsi we wszystkim ). ŁKS doskonale wie co to praca od podstaw, dlatego mamy taką mocną ekipę w tak trudnym derbowym mieście. Akcją na Jaśka macie się czym chwalic w internetach , jest to wasz „największy sukces” w ostatnich latach. Więc nie schodźcie na ziemię ligo-miszczowcy. Jesteście najlepsi na świecie!
Problem u Was jest taki , że Wy swojej megalomanii nie widzicie tak samo, jak Widzew nie widział swojej, a jeśli twierdzisz że jest inaczej, to ja nie będę się kłócił i kopal z koniem.total1908 pisze: wczoraj, 21:47 Co ty ty za brednie wypisujesz? To u was zawsze była i jest megalomania ( najlepsi we wszystkim ). ŁKS doskonale wie co to praca od podstaw, dlatego mamy taką mocną ekipę w tak trudnym derbowym mieście. Akcją na Jaśka macie się czym chwalic w internetach , jest to wasz „największy sukces” w ostatnich latach. Więc nie schodźcie na ziemię ligo-miszczowcy. Jesteście najlepsi na świecie!
A cokolwiek Widzew nie zrobi, wszystko staracie się umniejszać tutaj do rangi bzdety, okej taką podjęliście taktykę, moim zdaniem na dłuższą metę właśnie przejrzystą i niekorzystna dla Was.
Chcecie tego zr y wasza czołówka jadla orzez rurke.? Bo widze ze podniwta na jednwgo.chlopaka w x osob was podniec jak bitwa banda na bande był juz taki moment i jeden wasz lider cufem uniknał wózka tegomchxecie fla waszych a tam to sie skonczy...
-
Radigoszcz1910
Nie pij i nie pisz bo lata kiedy robiliście co chcieliście i zasady ustalone lamaliscie już raczej minęły.A co do naszej megalomani jak tam ktoś napisał ,naprawdę wy myślicie że możecie wszystko i gdziekolwiek i nie będzie reakcji ?Ogólnie jak pisałem wcześniej bez sensu wrzucone info zapewne żeby temat się ruszałexe pisze: wczoraj, 22:00 Chcecie tego zr y wasza czołówka jadla orzez rurke.? Bo widze ze podniwta na jednwgo.chlopaka w x osob was podniec jak bitwa banda na bande był juz taki moment i jeden wasz lider cufem uniknał wózka tegomchxecie fla waszych a tam to sie skonczy...
-
krokiet_z_grzybami
Nie wiem czy akcja z Jaśkiem miała faktycznie miejsce , sądząc po tym że gościu wrzucał niedawno relację na Insta i jest zdrowy, uśmiechnięty, ale ok Załóżmy że tak , więc jeżeli to jest powód do jakiejś dumy , dojechać jednego chłopaka w kilka osób, to chyba zmieniły się jakieś kryteria. zapytam szczerze i bez napinki kiedy ostatni raz Widzew dojechał ŁKS banda na bandę składami?
-
Radigoszcz1910
Ale dojechać chłopaka w 40 i go rozciągać to już ok jest nie,ku...tyle krzywych akcji co lks zrobił przez ostatnie lata to się dziwię że sprzęt tu nie wszedł!!krokiet_z_grzybami pisze: wczoraj, 22:25 Nie wiem czy akcja z Jaśkiem miała faktycznie miejsce , sądząc po tym że gościu wrzucał niedawno relację na Insta i jest zdrowy, uśmiechnięty, ale ok Załóżmy że tak , więc jeżeli to jest powód do jakiejś dumy , dojechać jednego chłopaka w kilka osób, to chyba zmieniły się jakieś kryteria. zapytam szczerze i bez napinki kiedy ostatni raz Widzew dojechał ŁKS banda na bandę składami?
-
krokiet_z_grzybami
Ale czy ktokolwiek tutaj się szczycił czyms takim? Nawet jeśli miala miejsce taka sytuacja to nie przypominam sobie aby tu się cala armia kibiców tym szczyciła tak jak ma to teraz miejsce, co najmniej jakby jakąś ważną flagę wyjebanoRadigoszcz1910 pisze: wczoraj, 22:37Ale dojechać chłopaka w 40 i go rozciągać to już ok jest nie,ku...tyle krzywych akcji co lks zrobił przez ostatnie lata to się dziwię że sprzęt tu nie wszedł!!krokiet_z_grzybami pisze: wczoraj, 22:25 Nie wiem czy akcja z Jaśkiem miała faktycznie miejsce , sądząc po tym że gościu wrzucał niedawno relację na Insta i jest zdrowy, uśmiechnięty, ale ok Załóżmy że tak , więc jeżeli to jest powód do jakiejś dumy , dojechać jednego chłopaka w kilka osób, to chyba zmieniły się jakieś kryteria. zapytam szczerze i bez napinki kiedy ostatni raz Widzew dojechał ŁKS banda na bandę składami?