Te skrzaty niejednokrotnie składały waszych koni więc tylko się skompromitowałeś tymi bzdetami, a już pisanie tu o fifku który kilkukrotnie odmawiał walki "bo skupia się na karierze" to jest w ogóle kuriozum 😂ImperatorMistrz pisze: 04.10.2026, 19:50 Po tym jak skrzaty 60kg biegają w klatce jak kury w kurniku to Widzew sie nie podniesie. Dumnie z symbolami h ale tylko jak sedzie zważy przeciwnika i w razie co przerwie walkę.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Michał1990Polska
Dziesięciu na raz, też słyszałem.MW10 pisze: 05.10.2026, 09:27Te skrzaty niejednokrotnie składały waszych koni więc tylko się skompromitowałeś tymi bzdetami, a już pisanie tu o fifku który kilkukrotnie odmawiał walki "bo skupia się na karierze" to jest w ogóle kuriozum 😂ImperatorMistrz pisze: 04.10.2026, 19:50 Po tym jak skrzaty 60kg biegają w klatce jak kury w kurniku to Widzew sie nie podniesie. Dumnie z symbolami h ale tylko jak sedzie zważy przeciwnika i w razie co przerwie walkę.
-
krokiet_z_grzybami
Ja rozumiem że Widzewa ekipa to są same byki 1,90 m i ponad 100 kg? Swoją drogą wyśmiewanie kogoś kto jest po prostu naturalnie mały jest tak płytkie jak śmianie się z kogoś że nie może biegać bo na przykład ma złamaną nogę...
Bzdury pisane o "karakanach" czy o tym że Fifek odmawiał bo idzie w sport, polecam zostawić dzieciom w wieku przelicelanym do dyskusji.
-
zero osiem
widzewa co ?? haha
Ty normalny jesteś? Co ty piszesz? Mieszkasz w ogóle w Łodzi? Widzew jest "nie podniesiony" już od prawie dziesięciu lat i nie zanosi się na jakąś zmianę, stworzenie sensownej bojówki czy coś. Jak wy przed Ruchem staniecie jako wsparcie za 6 dni to ja nie wiem, śmiechem was ukatrupią albo każą odejść na bok.ImperatorMistrz pisze: 04.10.2026, 19:50 Po tym jak skrzaty 60kg biegają w klatce jak kury w kurniku to Widzew sie nie podniesie. Dumnie z symbolami h ale tylko jak sedzie zważy przeciwnika i w razie co przerwie walkę.
ŚŻK!!! pisze: 05.10.2026, 16:47Ty normalny jesteś? Co ty piszesz? Mieszkasz w ogóle w Łodzi? Widzew jest "nie podniesiony" już od prawie dziesięciu lat i nie zanosi się na jakąś zmianę, stworzenie sensownej bojówki czy coś. Jak wy przed Ruchem staniecie jako wsparcie za 6 dni to ja nie wiem, śmiechem was ukatrupią albo każą odejść na bok.ImperatorMistrz pisze: 04.10.2026, 19:50 Po tym jak skrzaty 60kg biegają w klatce jak kury w kurniku to Widzew sie nie podniesie. Dumnie z symbolami h ale tylko jak sedzie zważy przeciwnika i w razie co przerwie walkę.
Ale my w porównaniu do was , jeździmy na swoje wyjazdy gdy gra nasz klub :)ŚŻK!!! pisze: 05.10.2026, 16:47Ty normalny jesteś? Co ty piszesz? Mieszkasz w ogóle w Łodzi? Widzew jest "nie podniesiony" już od prawie dziesięciu lat i nie zanosi się na jakąś zmianę, stworzenie sensownej bojówki czy coś. Jak wy przed Ruchem staniecie jako wsparcie za 6 dni to ja nie wiem, śmiechem was ukatrupią albo każą odejść na bok.ImperatorMistrz pisze: 04.10.2026, 19:50 Po tym jak skrzaty 60kg biegają w klatce jak kury w kurniku to Widzew sie nie podniesie. Dumnie z symbolami h ale tylko jak sedzie zważy przeciwnika i w razie co przerwie walkę.
-
Jan Barbados
ŁKS jeździ całkiem dobrze w porównaniu z innymi, masz przecież dostępne liczby, trochę nie trafiona ironia.
Zdajesz sobie sprawę, co piszesz?
I co z tych wielkich zawodników jest? Jak przekłada się to na przejęte tereny?zero osiem pisze: 04.10.2026, 16:38 pojednawczo napisane ale nie ma rownowagi kings arena to nie fen lodz to nie skarzysko i 1000 dopingujacych elkaesiakow to nie 100 widzewiokow z miejscowymi pikolami liczby aktywnych zawodnikow lks i tego drugiego
klubu z litosci nie bede nawet porownywal
-
Jan Barbados
Tak się przekłada, że obudzisz się któregoś ranka na swoim rewirze gdzieś na wschodzie miasta albo nawet pod miastem, jak codziennie założysz smyczkę, bo nic więcej z barw i tak nie nosisz i niespodziewanie jakiś 15-latek wywali ci bombę na twarz i tę smyczkę zerwie. Czytaj znaki. Amba fatima. Tak to właśnie będzie. Amen.
A z poważnych spraw to już ustaliliście gdzie ugościcie Ruch w ten weekend? Ozorków? Parzęczew? Może po wizycie "w Łodzi" ktoś z Chorzowa się wypowie jaki ubaw miał u przyjaciół?
A z poważnych spraw to już ustaliliście gdzie ugościcie Ruch w ten weekend? Ozorków? Parzęczew? Może po wizycie "w Łodzi" ktoś z Chorzowa się wypowie jaki ubaw miał u przyjaciół?
-
Ukochane Miasto
Ale rysowanie oprawy z wózkiem inwalidzkim w stronę Widzewa na derbach u was było fajne co nie???krokiet_z_grzybami pisze: 05.10.2026, 10:43 Ja rozumiem że Widzewa ekipa to są same byki 1,90 m i ponad 100 kg? Swoją drogą wyśmiewanie kogoś kto jest po prostu naturalnie mały jest tak płytkie jak śmianie się z kogoś że nie może biegać bo na przykład ma złamaną nogę...
Pamiętasz to czy masz za mało lat?
-
Jan Barbados
Krokiet nie jest z ŁKS-u, więc trochę wyluzuj.
Jak w małżeńskiej kłótni, najpierw lecą nowe hity a potem stare przeboje.
Wypominanie wózka, no to jeszcze o znaku słońca, do was "z.y-dzi in.wa-lidzi" i inne takie. Wszystko żeby wam dokuczyć i jak widać mimo upływu chyba 30 lat dalej masz nocne koszmary :)
Jak w małżeńskiej kłótni, najpierw lecą nowe hity a potem stare przeboje.
Wypominanie wózka, no to jeszcze o znaku słońca, do was "z.y-dzi in.wa-lidzi" i inne takie. Wszystko żeby wam dokuczyć i jak widać mimo upływu chyba 30 lat dalej masz nocne koszmary :)
-
NoMatterWhat
Zdajesz sobie sprawę, że ŁKS głosi hasła o [cenzura] dzieci, które są za innym klubem?
Jeśli trzymasz ich stronę, to nie świadczy o Tobie dobrze.
-
Jan Barbados
Zdajesz sobie sprawę, że kiedy powiem [cenzura] ciebie, to nie znaczy że w tym momencie wykonuję na tobie określoną czynność?
-
krokiet_z_grzybami
Tak pamiętam tą oprawę, to był bodajże 2006 rok, max 2007, ale co to ma do rzeczy? Uwazasz, ze Lks wtedy wysmiewal kaleki? To byl zwykly pocisk w derbowego rywala aby mu dojebać i nie mialo to nic wspólnego z faktycznymi inwalidami na wózkach, no ale nie załamuj mnie, ze trzeba takie rzeczy tłumaczyć? I to jeszcze po 20 latach. Natomiast co do rozmiarów danych person z tych klimatów to skoro tak ochoczo tutaj pisaliscie o "skrzacie" czy "krasnalu" , to rozumiem, ze również tak samo myśleliście o waszym bylym czołowym h, póki nie poszedł na współpracę, nie jakim ciastku :) który nie odbiegał znacząco rozmiarowo.., a i osobiście znałem 3 chłopaków z Widzewa z lat około 2010, którzy udzielali się mocno w tamtych czasah (nie mam pojęcia co się dzisiaj z nimi dzieje) ale nie byly to zwykle łebki osiedlowe bo brali udział w każdym grilu i awanturze w tamtych czasach a byli niemalże identycznych rozmiarów, jestem bardzo ciekawy czy osoby tutaj kpiace z tego, tak samo by mówiły do tych osób, pytanie retoryczne, znam odpowiedz :) nawiązuje tylko do tego, że to mega żałosne a i słaby argument.Ukochane Miasto pisze: 06.10.2026, 14:15Ale rysowanie oprawy z wózkiem inwalidzkim w stronę Widzewa na derbach u was było fajne co nie???krokiet_z_grzybami pisze: 05.10.2026, 10:43 Ja rozumiem że Widzewa ekipa to są same byki 1,90 m i ponad 100 kg? Swoją drogą wyśmiewanie kogoś kto jest po prostu naturalnie mały jest tak płytkie jak śmianie się z kogoś że nie może biegać bo na przykład ma złamaną nogę...
Pamiętasz to czy masz za mało lat?
-
Jan Barbados
A dodatkowo słowo to [cenzura] ma przynajmniej dwa znaczenia, więc jeśli wybrałeś sobie akurat to o zabarwieniu płciowym, to raczej twoim zwojom należy się przyjrzeć.Jan Barbados pisze: 06.10.2026, 16:16 Zdajesz sobie sprawę, że kiedy powiem [cenzura] ciebie, to nie znaczy że w tym momencie wykonuję na tobie określoną czynność?
-
zero osiem
jak takie doslowne jestescie w odczytywaniu napisow i opraw widzewioki to to wielkie przy.rodzenie meskie na sektorze nad waszymi glowami z pewnoscia mialo ogromne znaczenie i musialo byc niezapomnianym przezyciem
Zdaje , traktuje lks na równi z policją (przez jedną lajze miałem wyrok) i p.e.d.o.f.i.l.a.m.i , do dziś mi smutno że jest pakt antysprzetowy , bo bym hobbystycznie te z.d.z.i.r.y rozcinał
-
Jan Barbados
Dobrze jest :)
Na pierwszy rzut oka widać, że kłamie,
bo po wyroku z czyjejś winy inaczej by załatwiał sprawy niż płakał na forum,
wyzywał i odgrażał, co to by to on nie zrobił, gdyby tylko :)
Z największym prawdopodobieństwem nie może wyrzucić z pamięci jakiejś b. ciężkiej krzywdy ze strony od ŁKS-u,
dlatego teraz się maże. To wspaniale :)
Na pierwszy rzut oka widać, że kłamie,
bo po wyroku z czyjejś winy inaczej by załatwiał sprawy niż płakał na forum,
wyzywał i odgrażał, co to by to on nie zrobił, gdyby tylko :)
Z największym prawdopodobieństwem nie może wyrzucić z pamięci jakiejś b. ciężkiej krzywdy ze strony od ŁKS-u,
dlatego teraz się maże. To wspaniale :)
Znam was za dobrze , by tu z wami dyskutować normalnie , ba.nd.a p.e.d.o.f.i.l.i
Trochę się załatwiłeś jednym wpisem Wan1910, o drobne 5 słów za dużo, bo teraz masz już tylko dwa wyjścia - podać imię i nazwisko osoby przez którą był ten niby wyrok, bo w końcu masz papiery i wszyscy nie lubimy tej osoby, albo zmienić nicka i dalej tu błyszczeć ku chwale Widzefka.
Lepiej kroic z barw dzieci, które na osiedlu za ŁKS zrobili sobie turniej :) Może weź się zgadaj z Wanią i się zaprzyjaźnijcie, bo poziom prezentujecie podobny.NoMatterWhat pisze: 06.10.2026, 15:48
Zdajesz sobie sprawę, że ŁKS głosi hasła o [cenzura] dzieci, które są za innym klubem?
Jeśli trzymasz ich stronę, to nie świadczy o Tobie dobrze.
Kamil Borecki rocznik 90 , już na emigracji początkowo w Birmingham teraz gdzieś w Irlandii . Pisałem 10 minut ale admin chroni p.e.d.o.f.i.l.iŚŻK!!! pisze: 06.10.2026, 19:40 Trochę się załatwiłeś jednym wpisem Wan1910, o drobne 5 słów za dużo, bo teraz masz już tylko dwa wyjścia - podać imię i nazwisko osoby przez którą był ten niby wyrok, bo w końcu masz papiery i wszyscy nie lubimy tej osoby, albo zmienić nicka i dalej tu błyszczeć ku chwale Widzefka.
-
zero osiem
z jakiego osiedla albo ksywa
-
Radigoszcz1910
Ty jesteś zje..a teraz przeloguj się na inne konto i walcz.Bo widać ch... wiesz i tyle 😂😂Jan Barbados pisze: 06.10.2026, 13:48 Tak się przekłada, że obudzisz się któregoś ranka na swoim rewirze gdzieś na wschodzie miasta albo nawet pod miastem, jak codziennie założysz smyczkę, bo nic więcej z barw i tak nie nosisz i niespodziewanie jakiś 15-latek wywali ci bombę na twarz i tę smyczkę zerwie. Czytaj znaki. Amba fatima. Tak to właśnie będzie. Amen.
-
Jan Barbados
No proszę cię, nie mów że Koluszki - aż tak hucznie?!Radigoszcz1910 pisze: 06.10.2026, 22:02Ty jesteś zje..a teraz przeloguj się na inne konto i walcz.Bo widać ch... wiesz i tyle 😂😂Jan Barbados pisze: 06.10.2026, 13:48 z poważnych spraw to już ustaliliście gdzie ugościcie Ruch w ten weekend? Ozorków? Parzęczew?
Jasiu, chyba ci menora na łeb spadła i teraz piszesz mi tu nie na temat. To co przejęliście?Jan Barbados pisze: 06.10.2026, 13:48 Tak się przekłada, że obudzisz się któregoś ranka na swoim rewirze gdzieś na wschodzie miasta albo nawet pod miastem, jak codziennie założysz smyczkę, bo nic więcej z barw i tak nie nosisz i niespodziewanie jakiś 15-latek wywali ci bombę na twarz i tę smyczkę zerwie. Czytaj znaki. Amba fatima. Tak to właśnie będzie. Amen.
-
Radigoszcz1910
To nie Jasiu on dalej stoi i się nie bije 🤣do tego czarny Egipcjanin co w sport idzie o się nie udziela kończąc na trenerze z Czeczeni 🤣🤣Pitfas pisze: 06.10.2026, 22:38Jasiu, chyba ci menora na łeb spadła i teraz piszesz mi tu nie na temat. To co przejęliście?Jan Barbados pisze: 06.10.2026, 13:48 Tak się przekłada, że obudzisz się któregoś ranka na swoim rewirze gdzieś na wschodzie miasta albo nawet pod miastem, jak codziennie założysz smyczkę, bo nic więcej z barw i tak nie nosisz i niespodziewanie jakiś 15-latek wywali ci bombę na twarz i tę smyczkę zerwie. Czytaj znaki. Amba fatima. Tak to właśnie będzie. Amen.
-
Jan Barbados
Przepraszam, ale ty po prostu nie zrozumiałeś konkretnej odpowiedzi na swoje pytanie. Powtórzę więc, że przejęte sa wystarczające tereny, abyście nie pobalowali sobie ani z Ruchem, ani z Wisłą, ani z CSKA czy z kim tam jeszcze w żadnym z 90 proc. najbardziej znanych lokali w centrum, podobnie jak np. w Manufakturze i musicie ich obwozić po wioskach, względnie na oriencie pod Żabkę gdzieś na Widzewie Wsch. Dobranoc :)Pitfas pisze: 06.10.2026, 22:38Jasiu, chyba ci menora na łeb spadła i teraz piszesz mi tu nie na temat. To co przejęliście?Jan Barbados pisze: 06.10.2026, 13:48 z poważnych spraw to już ustaliliście gdzie ugościcie Ruch w ten weekend? Ozorków? Parzęczew? Może po wizycie "w Łodzi" ktoś z Chorzowa się wypowie jaki ubaw miał u przyjaciół?
-
oldies years
Lokale a tereny to roznica. Terenow zadnych nie przejeliscie smieciu co klamie i manipuluje w kazdym poscie i dobrze o tym wiesz....to po pierwsze...po drugie wszystkim normalnym kibicom kolo ch. lata kto pilnuje trzech dyskotek na Piotrkowskiej. Pasjonuje sie tym promil debili takich jak ty plus garstka tych co zyja z handlu w tych lokalach. Proste pajacu, low kick na kolano, plus 10 innych nickow? czy za trudne?Jan Barbados pisze: wczoraj, 01:09Przepraszam, ale ty po prostu nie zrozumiałeś konkretnej odpowiedzi na swoje pytanie. Powtórzę więc, że przejęte sa wystarczające tereny, abyście nie pobalowali sobie ani z Ruchem, ani z Wisłą, ani z CSKA czy z kim tam jeszcze w żadnym z 90 proc. najbardziej znanych lokali w centrum, podobnie jak np. w Manufakturze i musicie ich obwozić po wioskach, względnie na oriencie pod Żabkę gdzieś na Widzewie Wsch. Dobranoc :)Pitfas pisze: 06.10.2026, 22:38Jasiu, chyba ci menora na łeb spadła i teraz piszesz mi tu nie na temat. To co przejęliście?Jan Barbados pisze: 06.10.2026, 13:48 z poważnych spraw to już ustaliliście gdzie ugościcie Ruch w ten weekend? Ozorków? Parzęczew? Może po wizycie "w Łodzi" ktoś z Chorzowa się wypowie jaki ubaw miał u przyjaciół?
Zyjesz Widzewem przez 24 godziny na dobe i tak ci juz chyba zostanie, nieszczesniku..
-
Michał1990Polska
Najgorsze jest to że na kebaba lub burgera nie można wejść, pojawić się.
Jasiu, tylko ja z Widzewa nie jestem, na nic twoje uszczypliwości. Może nie zrozumiałem, ale to ty dalej piszesz o 15-latkach, Ozorkowach, CSKA i innych fantazjach, zamiast odpowiedzieć, jakie miasta, wsie, dzielnice, ulice przejęliście tą mega bandą?Jan Barbados pisze: wczoraj, 01:09Przepraszam, ale ty po prostu nie zrozumiałeś konkretnej odpowiedzi na swoje pytanie. Powtórzę więc, że przejęte sa wystarczające tereny, abyście nie pobalowali sobie ani z Ruchem, ani z Wisłą, ani z CSKA czy z kim tam jeszcze w żadnym z 90 proc. najbardziej znanych lokali w centrum, podobnie jak np. w Manufakturze i musicie ich obwozić po wioskach, względnie na oriencie pod Żabkę gdzieś na Widzewie Wsch. Dobranoc :)Pitfas pisze: 06.10.2026, 22:38Jasiu, chyba ci menora na łeb spadła i teraz piszesz mi tu nie na temat. To co przejęliście?Jan Barbados pisze: 06.10.2026, 13:48 z poważnych spraw to już ustaliliście gdzie ugościcie Ruch w ten weekend? Ozorków? Parzęczew? Może po wizycie "w Łodzi" ktoś z Chorzowa się wypowie jaki ubaw miał u przyjaciół?
-
ImperatorMistrz
Lks tak rządzi piotrkowską, ze 30 małolatów z Widzewa spontaniczne wjezdza na nią i ledwo udaje sie dwoch typow znalezc w barwach lks. Koledzy z "ich rewiru" siedzieli na d**** kiedy 30 Widzewiakow sobie na pietrynie latało. Później halo, policja i lks znowu moze mówić, ze na piotrkowskiej nikogo nie ma i oni rządzą.
-
Szyderca1312
Nie no, na Widzewie też ma jakieś kebaby i burgerownie, jak się dobrze rozejrzysz najpierw to dasz radę spokojnie zjeść, nie łam się Michał.Michał1990Polska pisze: wczoraj, 07:30 Najgorsze jest to że na kebaba lub burgera nie można wejść, pojawić się.
I to idealne podsumowanie dzisiejszego widzewu, raz w roku zebrały się placki 3 miesiące temu i odtrąbiły sukces, że przeszli 150 metrów po Pietrynie. Mem. 😂😂😂ImperatorMistrz pisze: wczoraj, 10:16 Lks tak rządzi piotrkowską, ze 30 małolatów z Widzewa spontaniczne wjezdza na nią i ledwo udaje sie dwoch typow znalezc w barwach lks. Koledzy z "ich rewiru" siedzieli na d**** kiedy 30 Widzewiakow sobie na pietrynie latało. Później halo, policja i lks znowu moze mówić, ze na piotrkowskiej nikogo nie ma i oni rządzą.
To co wypłynęło do mediów, to nie jedyna wizyta Widzewa. Nie raz bywaliśmy na Pietrynie i wasze bramki były pokitrane w lokalach. Nawet w dniu waszej prezentacji drużyny, Widzew gościł Paok na Piotrkowskiej. A byliście zebrani i mogliście podjechać, bo później odpalaliście race na limance dla Jasia i Eryka walczących na gali. Także jak chcecie się napinać, to wypadałoby mieć trochę wiedzy, a nie czerpać info tylko z tego co jest w necie lub z mediów. 😉
-
Jan Barbados
Oczywiście, że możesz wejść i zjeść.Michał1990Polska pisze: wczoraj, 07:30 Najgorsze jest to że na kebaba lub burgera nie można wejść, pojawić się.
Tylko nie przyznając się do tego, kim jesteś. A to jest jeszcze gorsze.
Generalnie przechlapane troche, co? Mieć w adresie klubu "Łódź", a nie móc spokojnie napić się piwa w barwach w centrum tej Łodzi :)
Bunkrować się jak na jakimś wyjeździe do W-wy czy Poznania,
ale co tam, dla większości widzewiaków każdy mecz (również domowy) to wyjazd i to do niebezpiecznego dla nich miasta.
-
Piatek Trzynastego
Serio nie każde pojawienie się Widzewu na Piotrkowskiej trafiło do mediów? Szok. Te portale i gazety rzeczywiście schodzą na psy, bo o jakichś duperelach informują zamiast o prawdziwych niesamowitych wydarzeniach, hahaha.
-
Jan Barbados
O tym odpalaniu rac nie dowiedziałeś się z neta, tylko stałeś po drugiej stronie ulicy?Thor1910 pisze: wczoraj, 12:31 później odpalaliście race na limance dla Jasia i Eryka walczących na gali. Także jak chcecie się napinać, to wypadałoby mieć trochę wiedzy, a nie czerpać info tylko z tego co jest w necie